• WASP

    zdravim. mám řídítka ritchey pro os rovný, řízlý na 580mm.

    brní mě ruce, protože jsou moc prohlý.

    nikde se nemůžu dočíst stupeň prohnutí, vokolek katalog pdf se mi nezobrazuje.

    potřebuju ridla o stupeň-dva rovnější.

    0 0
    • vasek80  

      Jsi si jistej, že to je rodlama? Mě brněly také a to tak, že jsem při jednom závodě musel koukat na palec abych viděl že podřazuju. Vůbec jsem v něm neměl cit jak mi dřevěněl. Místo zahnutých vlaštovek jsem koupil rovná rodla a čekal zlepšení. Nepřišlo a začala lehce brnět i druhá ruka. Koupil jsem za 500 rukavice BG fit od spešlu a nepomohlo.

      Najednou jsem měl najeto víc km a pomalu to přecházelo a nebo to bylo spíše tím, že jsem dolaďoval posed, vyměnil sedlo, které mi netlačilo na citlivá místa a pomalu díky změně posedu mě přestávalo bolet za krkem. Jako favorita mám tu krční páteř. Každopádně už měsíc mě ruce nebrní. Musím zaklepat. Pokud nemáš problém s karpálním tunelem, tak problém bude jinde než v řídítkách a rukou.

      0 0
    • matak  

      No já bych spíš laboroval se sklonem sedla a výškou řidítek. co máš za sedlo? taky je možný že máš skříplej nerv v zádech, nebo ucpaný karpální tunel. co máš za práci, jestli celej den zíráš do PC, tak začni chodit plavat a ono se to srovná, nejlepší je na to „kraul“, můžeš i na sucho. Dočasně se to zhorší, jak to začneš rozhýbávat )).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.