• jankolar25

    Ahoj,

    Mám dotaz ohledně tri riditek, mám na svém kole standardni silniční riditka a chtěl bych si koupit casovkarska s brzdama a tri hrazdou. Řazení mám Campagnolo a chtěl bych se zeptat jestli bude fungovat když si koupím řadicí packy od SRAMU???

    Dekuji

    0 0
    • Smazaný účet  

      jako řazení vepředu na hrazdě? vyhazuješ prachy, pokud to nebude tvůj speciál čistě na tri/časovky…na normální ježdění je to na hovno a imho je mnohem praktičtější hodit hrazdu na normální berany…

      0 0
      • Rychlej turista  

        V podstatě máš pravdu, jediné dvě nevýhody hrazdy na beranech je větší váha a vyšší poloha rukou při zalehnutí. Pokud to má ale jen na sólo jízdy na dlouhé štreky, tak je to řešení lepší.

        0 0
        • Smazaný účet  

          váha ano, poloha rukou ne (hrazda jde chytit i ze spodní strany beranů)

          to spíš je limitující celá geometrie kola, potom…

          0 0
          • Rychlej turista  

            Prostě hrazda to jistí. Na dlouhé štrece o dost zvedne průměr a hlavně bytelně uleví rukám a hřbetu. A proti větru, jako když ji najdeš :-)

            0 0
    • jankolar25  

      Děkuji za rady a příspěvky. Hrazda i s řazením byla myšlena na dlouhe nebo střední triatlony. Pokud se ale více vyplatí jen hrazda a třeba nějaká carbonova kola s vyssim rafkem tak ok. Ještě jsem přemýšlel o helmě GIRO air attack. Koukal jsem ze jde s ni jezdit jak na silniční tréninky tak i na triatlonove závody. Přijde mi mnohem vsestranejsi než kapka. A mít oboje je finančně celkem nákladné.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.