Rakousko - tipy na trasu a ubytování

10 nepřečtených
  • Smazaný účet

    Zdravím bikeři, chystáme se letos s kamarádama přejet něco Alp na bikech a potřebujume poradit. Máte někdo zkušenosti jakou trasu zvolit? Jezdit s věcma a spát každej den jinde, nebo si vybrat dva tři body kde bydlet a jezdit nalehko a přesouvat se mezi nima vlakem atd.? Tipy na ubytování? Plánujeme to na 8 dní, chceme co nejvíc vidět a zažít, ubytování nějaký rozumný, většina jsme studenti. Děkuji za rady všem co mají co říct.

    Anketa: Odkud jste si přivezli největší cyklozážitek?

    3x
    33%
    2x
    22%
    0x
    0%
    1x
    11%
    1x
    11%
    Čr
    0x
    0%
    1x
    11%
    0 0
    • maajkee  

      my většinou jedem na blind, někde se ubytujem a pak někam jezdíme a vždycky to je super :) vysoký taury, udolí salzbachu, zell am see, tam se mi líbí.

      0 0
    • Treker  

      Ahoj

      ideální a blízko je Dachstein, je tam takj na 3 dny ježdění ve stopách Salzkammergutrophy. Dachsteinrunde se to myslím jmenuje. Ubytko někde v Bad Goisernu. Aprtmán pro 4 osoby se tam dá sehnat v létě kolem 40–45€.

      pak třeba popojet do Zell am See, apartmány dtto a 3 dny můžete blbnout – 1 den.Smittenhohe, 2.den Hundstein 3.den jak budete moct :-)

      Chce to mít něco naježděno a záložní destičky :-))

      0 0
    • z0diaC  

      Julské Alpy … kemp Koren u Kobaridu … nádherný kemp – dá se z tama udělat SPOUSTA tras – i přejet do Itálie – mám z tama pár tras projetých.Moc DOPORUČUJU ! web : http://www.kamp-koren.si/

      0 0
    • z0diaC  

      a pak kemp Kamne (http://campingkamne.com/cz.html) – pěkně z bazénku nádherný výhled na Triglav … a taky spousta tras – v tomhle je lepší „vybavení“ … jinak oboje jsou Slovinsko :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Do Slovinska jedete autem? Mám strach, že kdyby uviděli Rakouští policajti moje auto, tak by mně zavřeli :-d

        0 0
    • Treeper  

      Trošku si tu přihřeji polívečku ( doufam že mě zakladatel neukamenuje :-) ), mohli by jste mi doporučit nějakou destinaci v rakouských alpách vhodné pro AM/EN ježdění ( přímo do BIKE PARKU nechceme) DIK za odpovědi

      0 0
      • Karlos009  

        Leogang a Saalbach. Už to TADY bylo. Je to sice profláklý a samoty tam člověk moc neužije, ale podle mě, jedna z nejlepších Rakouských lokalit. Do parku nemusíš, nahoru se můžeš vyvézt, nebo to poctivě vydupat a dolu vede nespočet cest a cestiček nejrůznějšího druhu obtížnosti. Doporučuju nějakou GPS a příliš se nedržet značených cest.

        0 0
    • camlost  

      v AT jsem vyuzil tehle nabidky:

      http://www.na-ture.cz/

      (tehdy jeste) slecna Vlasta byla fajn. okoli zna dokonale, dokonce s nami sla na jednu celodenni turu.

      a je tam krasne.

      (btw. kdybyste tam nekdo jel, pozdravujte ode mne Tarunku :-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.