• kolok

    Zdravim,

    objednal jsem hodinky-pulsmetr SIGMA Onyx Easy a chtěl bych se zeptat, zda je možné někde sehnat (stáhnout) podrobnější manuál v češtině. Sice tam manuál v češtině je, ale ne tak podrobný jako v jiných jazycích.

    Moc děkuji.

    zdeněk

    0 0
    • funkatron  

      pouzi google-translate :)

      0 0
    • mudla  

      Ahoj, tento pulsmetr jsem si nedávno taky koupil, návody jsem moc nestudoval tak nevím, ale já jsem to naučil ovládat ještě dřív než mi to přišlo tady: http://www.sigmasport.de/…x_easy/demo/?… Jinak pokud na něco nemůžeš přijít tak se zeptej – snad budu vědět.

      0 0
      • kolok  

        moc děkujůůůů, teprve se s ním seznamuju. kdyžtak se ozvu. zd

        0 0
    • kafac  

      český manuál

      0 0
    • Babec  

      Zdravím BF,

      vybírám pulsmetr a nemůžu se rozhodnot mezi: Polar RS100 (http://www.gsmtelefony.cz/index.php…) Polar FS3c (http://www.bikestore.cz/…rva-2820.htm) a tímto CicloSportem (http://www.mojekolo.cz/…tester-cp-29)

      Máte někdo některý z nich, může někdo nějaký doporučit? Podmínkou je kódovaný signál a cena cca 2000,–

      díky

      0 0
      • Sharka1  

        Chces to na behani, nebo na kolo? Pokud bys totiz podle toho mel trenovat na kole, je lepsi poridit rovnou cyklosporttestr, nejlepe s prenosem dat do pocitace.

        Vyhody jsou moznost sledovani prubehu treninku, pripadne jeho planovani – hodi se to zejmena na serie sprintovych intervalu nebo hlidani urcitych zon – tepy, rychlost, kadence… Navic muzes zaznamy treninku posilat trenerovi.

        To uz sice znamena vetsi investici, ale stoji to za zvazeni… Ja nedam dopustit na svuj Polar CS400, uz ho budu mit patou sezonu, bez problemu, nemenila bych.

        0 0
        • MlokCZ  

          Zase až tak velká investice to není, dá se koupit v zahraničí o hodně levněji, třeba

          http://www.bike24.com/1.php…

          Za tu cenu CS400 u nás může koupit už rovnou CS600×

          http://www.bike24.com/1.php…

          Velká škoda, že už nejsou CS600 bez Xka na bike24. Skoro celý rok 2010 je tam měli za parádních 179 euro (já to naštěstí stihnul v téhle ceně).

          0 0
          • Sharka1  

            no vida :-) tak to bych videla jako jasnou volbu…

            ja ho porizovala 4 roky zpatky, tak uz nemam prehled, kolik muze stat… Tehdy to bylo s dodatecnyma sadama na dalsi kola skoro 10t, hrozny, jak ty ceny padaj :-)

            0 0
        • Babec  

          Díky, ale Polar CS nechci, taky jsem se po tom díval a to provedení 2in1 se mi nelíbí, sice chci TF k tréninku na kole, ale chtěl bych aby se dal používat i jako běžné hodinky a tachometr mám radši zvlášť.

          0 0
          • Sharka1  

            Tak kdyz to mas takhle, neni co resit, i kdyz to teda nechapu. Mozna az zacnes trenovat trochu poradne, pochopis vyhody prenosu dat do PC, moznost sledovat TF, rychlost a cas na jednom displeji apod.

            Jinak Polar CS se da taky nosit na ruce: http://www.bike24.com/1.php…

            Sice ne jako civilni hodinky, ale na lyze nebo beh to funkci splni vic nez dostatecne ;-)

            0 0
            • Babec  

              Mozna az zacnes trenovat trochu poradne..

              Nezdá se ti to jako trošku přehnaný, na to že nemáš ani páru o tom, jak trénuju, jak jezdím?

              Za tip ti děkuju, TF vybírám teprve předběžně, z důvodu, že přenos do PC budu možná potřebovat tak nic objednávat nebudu, vybíral jsem spíš možnosti, kdy by pro mě přenos nebyl nezbytně nutný.

              díky a hodně štěstí

              0 0
              • Beeda  

                kolousek jak trka:-))

                0 0
              • rud1k  

                Komu neni rady, tomu neni pomoci… a zrovna Sharka je fundovana ti poradit dobre ;)

                Jinak za me taky polar…

                0 0
              • Sharka1  

                Nic ve zlym, fakt je, ze opravdu nevim, jak trenujes, ale zase vim, jak vypada „trenovat poradne“, tj. kdyz jsi s trenerem temer denne v kontaktu, posilas mu zaznamy z Polaru a spolu je analyzujete. Dle myho nazoru kdyz jedes na kole, tepak na ruce je stejne dobrej, jako bys zadnej nemel – neda se to sledovat a navic kdyz chybi zaznam, nemas z toho nic. Leda se nechat prudit pipanim, kdyz prekrocis zonu, coz je imho kravina, protoze cisla nejsou presny. Navic rozebirani zaznamu ti pomuze se poznat. Ale dobre, uz nic nerikam, treba na to prijdes casem, at ti to jezdi! ;-)

                0 0
                • nox159  

                  myslis že se neda poradne trenovat bez tepaku?

                  0 0
                  • Sharka1  

                    No ono v prvni rade „poradne“ je dost relativni pojem :-) Pokud nekdo trenuje na to, aby predjel kamarada Frantu na zavode okolo hnoje, muze na to „poradne“ trenovat bez tepaku. Ale pokud nekdo zacina, teprve buduje vytrvalost a aspiruje na bedny v junccich a nasledne i muzich, „poradny“ trenink musi proste vypadat jinak – ale to Babec urcite vi, a proto porizuje tepak :-)

                    Samozrejme se da trenovat i „na pocit“, tj. nesledovat tepy pri treninku, ale i tak se zaznam hodi pro pozdejsi rozbor s trenerem. Vetsina profiku to taky tak dela, ale aby to clovek mohl delat, musi se znat, a v zacatcich (coz je nejspis pripad Babce), bych to nedoporucila.

                    0 0
                    • Babec  

                      Uvidím, letos sem byl junior prvoročák, na bedně sem byl asi 10krát a docela se mi tam zalíbilo, rád bych tam byl častěji :)

                      Měl bych teď přestupovat do dobrýho týmu s trenérem (je to jedna z možností), tak uvidíme co mi řekne, každopádně díky za postřehy, jde vidět, že se vyznáš, hodně štestí!

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.