• vasek80

    Ve vedlejším tématu jsem řešil nákup zapletených kol. Uvažuji také o kotoučových brzdách a narazil jsem na tyto http://www.kupkolo.cz/…te_5878.html

    můžete mi o nich něco napsat? Líbí se mi bílá barva, která mi ke kolu skvěle sedne. O co jsou horší něž brzdy řady Deore, nebo SLX. Jaký bude váhový rozdíl?

    0 0
    • BigKarel2  

      Váhový rozdíl najdeš na www.shimano.com A vyplatí se ti připlatil, alespoň za Deore bude to okolo 500ti kila a dostaneš o dost víc…A hlavně to nezabi kotoučema ty vem SLX a vejš…

      0 0
    • vasek80  

      Jinak se sluší dodat, že žádné radikální sjezdy nejezdím a dodnes si v pohodě vystačím s Véčkovýma Deorečkama. Jen nová kola bych přeci jen pořídil na kotouče

      0 0
      • BigKarel2  

        Tak bíle jsou jen už zmiňované M486 nebom M575..Ostatní ne…Jde o to že Deore či SLX jso jen o má,lo dražší ale za to dostaneš o dost víc…Šel bych do deore či SLX niší modely bych přeskočil..

        0 0
        • bikedep  

          Mel jsem moznost otestovat SLX,mel jsem ale pocit,ze byly dost houbovite,kotouce 160–160.Takze bych radsi predek volil 180

          0 0
    • vasek80  

      Tak asi bych oželel bílou barvu a koupil ty Deore. Jaké čísla nejlépe z kupkolo? jsou tam 535, 595 a 575 (bílé)

      Kotouče jsem koukal pravděpodobně XT už to zas taková petelice není. Jinak Shimano chci jen pro pocit abych měl vše v jedné řadě, tedy Deore sedne. Jinak váhově je to do řady SLX +/- plychta, tak to neřeším.

      Řazení mám Deore, tady by problém s tím, že si brzdy na řídítka nevlezou neměl být?

      A na závěr odpuste hloupou otázku. Kamarád má kolo celopéro Gianta v cene 65 000,– Je to už minimálně 5 let staré kolo. Nevím co má za komponenty, ale pokaždé když se vidíme, tak na hydry nadává, že věčně škrtají a že by se hned vrátil na véčka. Je to nesmysl, to škrtání, nerad bych brzdy co 100 kilometrů seřizoval.

      0 0
      • jIrI___  

        Kotouče vem XT s Al unašečem. Oproti „celoplechovým“ je to velký kruk kupředu.

        A kamarád asi neumí pořádně seřídit třmen :). Jezdím už druhé hydry a ani jedny mi neškrtaly.

        0 0
      • Hornet  

        Zober teda 595, tie su nove a dobre, kotuce xt s unasacom(ako pise aj jIrI), na riaditka to vojde, tam nemoze byt problem.

        A ten kamos, tak z toho si nic nerob :-) hydry su dobra volba.

        0 0
    • albion66  

      486-ky jsem jezdil jednu sezónu a vše v pohodě. Cvičně jsem si je odvzdušnil a makali super. Řekl bych za málo peněz hodně muziky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.