Prosba - hlasování v participativním rozpočtu

34 nepřečtených
  • Jenda

    Ahoj bikerky a bikeři.

    Mám prosbu s kterou mě jistě mnozí pošlete do háje, ale i tak ;-)

    Na Kladně mám v participativním rozpočtu přihlášený projekt Skoky pro horská kola na Ronnovce. Jedná se projekt na 2 jumpline podobný jako jsou u základny na Rychlebkách, jen o něco delší a možná i větší.

    Letos je málo projektů, takže je přiděleno víc peněz než kolik je na všechny projekty potřeba, bohužel aby byl projekt realizován, musí pro něj hlasovat aspoň 200 lidí. Sice by měli hlasovat jen Kladeňáci starší 15 let, ověřuje se to ale jen přes SMS, takže kontrola žádná. Tím že nesoutěžím proti ostatním, ale jen proti systému, tak sháním hlasy kde se dá :-)

    Pro rejpaly, vím že to není úplně správně, bohužel je to na delší dobu poslední šance, příští rok určitě žádný participativní rozpočet nebude :-/

    Chtěl bych, aby to vyšlo i když to třeba pro mě osobně už moc není. Povedlo se mi ale na Kladně prosadit stavbu menšího asfaltovýho pumptracku, jedný hliněný pumptrackový lajny, tak bych rád i něco pro větší divočáky. Ta lokalita kde je to plánováno má úžasný potenciál, časem by tam šlo udělat takovej mini trail park na blbnutí po škole či práci. Jenže je potřeba někde začít a mít prvotní investici která tam přitáhne bikery, aby šlo dál budovat třeba i svépomocí.

    Když byste pak nevěděli co s druhým hlasem, můžete podpořit i mou ženu Jituschku – má tam projekt Obnova plácku – místo pro hru i odpočinek ;-)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.