• Ralan

    Zdravím, už nějakou dobu se snažíme vybudovat v areálu Zašovské skály bikepark a protože se postupně rozvíjíme, dovolím si založit vlastní vlákno. Jednou už jsem tady přidával několik fotek, teď bude taková rekapitulace, protože máme možnost získat finanční podporu v rámci O2 Smart Up.

    Co se týče historie, celá trať se nachází v obci Zašová, v blízkosti Rožnova pod Radhoštěm / Valašského Meziříčí v areálu, kde se již léta jezdí motokros, ale dostali jsme možnost kopnout si taky do hroudy. Začali jsme stavět přibližně před rokem, a do této doby máme hotovou prakticky jednu trať a dřevěný drop. Areál je celkem malý, tudíž délku trati moc nenaženeme ale tu kterou máme, má 8 skoků a právě letos by jsme chtěli něco zvětšit, postavit druhou lajnu a dole u hospody pumptrack. Za ty roky je areál místy zarostlý, takže práce je moc a pomocných ruk málo, ale možností kde stavět je taky dost.

    Uvidíme, kam to letos posuneme, v hlavě mám i nějaký malý závod, ale chtělo by to dopilovat trať. Teď by byla i možnost dostat nějaké finance od O2, tak pokud bych Vás tímto mohl požádat o hlas v anketě, bylo by super něco dostat a posunout to zase o kus dál. Díky za případné hlasy.

    Odkaz na hlasování

    Facebook bikeparku

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.