jaká kombinace chráničů pro bike parky / technické traily

17 nepřečtených
  • Breakpain

    Jezdím na kole, technicky nejsem zase tak zdatný … padám a „ničím“ se (a kvůli diabetu se mi to hůř hojí – > chci to minimalizovat) ;). Aktuálně jezdím na enduro kole na trailech (AM přilba) a v bike parku (Integrálka) s normálním batohem, chrániči loktů, kolen a holení (3DF pěna).

    Uvažoval jsem, že by to chtěl do parku rozšířit minimálně o páteřák [protože vozím skoro vždy batoh (léky, jídlo, pití – k diabetu), říkal jsem si, že sólo páteřák je asi zbytečný a rovnou bych vzal minimálně batoh s integrovaným páteřákem], anebo bych přibral trošku sofistikovanější variantu viz níže s normálním batohem:

    A – batoh s integrovaným páteřákem

    B – chránič hrudníku a zad

    C – chránič hrudníku, zad a ramen

    D – Leatt Brace

    Budu rád za případné komentáře a hlasování v anketě, díky.

    Anketa: jakou kombinaci chráničů zvolit:

    A
    0x
    0%
    0 0
    • Carloss  

      technické traily- kolena, lokty, batoh

      park- leatt, vesta s hrudníkem a loktama, páteřák, chráničový trenky, kolena, holeně, kotníky, tvrdé boty :)

      Jinak batoh v parku je hodně nepohodlnej- a to jinak vozím batoh vždy

      0 0
    • krabica  

      Mrkni chráničové na vesty od Alpinestars, mají kapsu na vak a menší kapsy podél páteřáku, kam se takové drobnosti vlezou.

      0 0
    •  

      Za me do parku vestu, neco na zpusob Fox Proframe Vest, pak urcite chranice holeni s kolenama, lokty moc neresim ale asi si je taky poridim. No a kdyz uz mas tu vestu tak batoh ani paterak neni potreba, ale jestli vestu ne tak batoh i s integrovanym paterakem no. :-) A jestli Leat Brace tak to nevim hele, integralku sice mam ale vozim ji fakt malokdy a o ochrane krku jsem ejste nepremyslel, to bude asi taky protoze se mi jeste nic vaznejsiho nestalo :-)

      0 0
      • Breakpain  

        Na motorce uz jsem jeden Leatt lousknul … Nevim, asi jsem byl rad, ze jsem ho mel ;-) … Takze ja u toho zustanu. Doufam … Ted jsem si zkusil novej typ a nesedi mi …

        0 0
        •  

          No jasny no, ja beru integralku jen na veci na ktere se moc necitim ale o chranici krku jsem doposud vubec nepremyslel…To bude asi i tim ze nejezdim zadnou velkou kudlu :-)

          0 0
    • futurama  

      Bohužel musím konstatovat, že páteřák v batohu je super, ale stejnak si musím koupit ještě samostatný na trénink, s baťohem je to nepohodlné.

      0 0
      • Breakpain  

        To verim, ale neco maleho s sebou ve forme aspon ledvniky mit musim (leky a nutne jidlo). Takze proto ten jormos batoh s camelem treba. Zvykl jsem si … Bez toho je to lepsi, to bez debat.

        0 0
    • Breakpain  

      Na rady kolegů jsem pořídil:

      Park:

      integrálka

      hrudník + záda + ramena

      ledviňák

      krk

      holeně

      lokty

      (ještě musím sehant boty)

      Traily:

      klasická AM přílba

      batoh s páteřákem

      kolena

      holeně

      lokty

      botky

      Kdybych to já blbec věděl, nezbavoval bych se MX chráničů… njn ;)

      0 0
    • Atilla  

      Potřeboval bych poradit nějaké lokty. Nejlépe plast , nebo d3o a plast. Se samostatným D30 nemám nejlepší zkušenosti z kolen RF Ambush, stačí větší rána a kámen je cítit na koleni. Ani snad nemusí chránit předloktí, hlavně aby loketní kloub byl krytý.Dik

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.