• klingon

    Ma nekdo prakticke zkusenosti z prepravy tandemu vlakem? Jako „Uschova behem prepravy“ by to pri rezervovani mista dopredu nemel byt problem, ale je to tak  i ve skutecnosti?

    0 0
    • malick_medvidek  

      Nevim, jak ted, ale loni rikali znami, co maji tandem, ze do vlaku s uschovou (nevim jak do ostatnich) se s tandemem nesmi, ze je to vylouceno v podminkach nebo tak. Nicmene nakonec sme jim koupili rezervacku pro dve kola a riskli to, tandem pruvodci normalne vzala, ale jestli to nebyla jen jeji dobra vule pripadne nevedomost nevim… Radeji bych si to overila u CD.

      0 0
    • Jarous1  

      Praktické zkušenosti nemám, ale tohle by Ti možná mohlo pomoci

      http://www.cd.cz/index.php?…

      0 0
    • Boyapunk  

      na nadrazi mi sdelili, ze tandem jde prepravovat ve vlaku s kufrem,jako spoluzavazadlo, ne ve vlaku s kolem.tim myslim obrazek kola nebo kufru na idosu. pak jeste dodala, ze nas vemou i do vlaku s kolem,zalezi jak je vytizeny vlak a jestli uz treba nebude plny kol.na info lince rikal, ze by to pocital jako dve kola,na kase rikala,ze jako jedno.spis se zeptat ve stanici.

      0 0
    • Serg  

      Nazdar guys,

      I'm looking for a train where tandem bike is allowed and which go from or to Prague. My understanding is that a train should have " úschova během přepravy" sign. Would be nice if somebody can share his recent experience of tandem transportation via CD. I can read in Czech. Thank a lot in advance.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.