• Fidži_CZ

    Jel někdo s kolem vlakem do Krimmelu v AT? Jak je to s přepravou kol? Nějaké rezervace nebo na místě?

    Díky

    0 0
    • karliner  

      Musíš poslat notářsky ověřenou žádost v češtině a němčině, podepsanou oběma rodiči, k ní přiložit přiložit barevné fotografie kola ve formátu 15×10 cm z předního, zadního, horního i obou bočních pohledů. Pak tě zařadí do losování a když se na tebe usměje štěstí, tak ti přijde termín (datum a hodina), ve kterém ti kolo přepraví.

      0 0
      • Smazaný účet  

        nutno ovsem upozornit, ze pokud se nedostavis v pridelenem terminu, tak tve jmeno je ulozeno v databazi spatnych klientu a na dalsi svezeni mas narok nejdrive za pet let.

        0 0
      • Fidži_CZ  

        Nestačilo by požádat Ježíška či Santu?

        0 0
    • ememem1  

      tam konkretne nie ale zoapr ciest z alp domov vlakom som absolvoval. vo je to vseobecnosti tazko povedat. vacsina vlakov(nie ale vsetky) ma isty obmedzeny pocet bikov jaksi planovany co znamena, ze v spickach ako su vikendy, prazdniny a pod a na vychytenych trasach to moze byt problem ak nemas rezevaciu. da sa urobit na nete ale len par tyzdnov dopredu a nevratne. cize ju mas a zrovna zaprsi a nikam nejdes mas smolu. par dni dopredu povacsine uz ziadne rezervacky uz nie su.

      prax je taka, ze ak nemas vyslovene smolu tak tam ten bike volako priamo na mieste narves ale uplne 100pro to hlavne pri medzinarodnych rychlikoch neni. po istych skusenostiach ja uz ale rezervacky dopredu neriesim.

      listky v rakusku casto predava len automat tak si tam volaky bike a typ listka zvol, povacsine nikto neriesi ci je to spravne. a ak chces setrit je o dost lacnejsie si kupit viac vnutrostatnych listkov jak jeden medzinarodny.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.