• Amrachet

    Chystáme se s bandou na takový menší přejezd slovenksa, myšleno spíše ze severu na jih. :) Máte někdo s podobnou akcí zkušenosti? Mohli by jste poradit nějaké trasy? Vím že něco takového tu už několikrát bylo, ale vždy šlo spíš o lokální poježdění. Vymýšlíme nějakou trasu tak na týden, přijezd přespat, a zase jet, nebo něco ve stylu přijet nechat auto, týden pojezdit… ( nějakou větší smičku ) a pak se vrátit pro vůz a tradá domů.

    0 0
    • Andrzej  

      mtb, teren, nebo silnice?

      0 0
      • Amrachet  

        Terén, jde nám hlavně o polní cesty, stezky… čím míň asfaltu tím líp. Budem mít dva cross country a jeden downhill…

        0 0
    • Lowrider  

      Koukni na první a na čtvrtý švih: lowrider.wz.cz/in­dex.php?page=svi­hy ten první přes ty Tatry, to bylo ze všeho nejkrásnější. Na jihu to není nic moc…

      0 0
    • Andrzej  

      zatim nechapu, jestli teda chcete jet slovensko ze severu na jih, nebo jet smycku, taky jestli si vezt veci s sebou, nebo spat kazdy den u auta...... ???

      0 0
      • Amrachet  

        No nejlépe jet ze severu na jih a věci sebou. Nejnutnější výbava, čím míň tím líp a tradá. Asi nevhodně jsem podotkl že je i ta možnost s tím autem ve hře ( nicméně to by se jednalo o to samé, jen s tím rozdílem že by jsme se na startovní místo doravili autem a pak by jsme si tu trasu udělali dvakrát delší, protože by se jelo ještě zpět )

        0 0
        • Andrzej  

          na dh kole? to mi prijde silene, pokud si chcete zajezdit z kopce, tak se nemusite nicit presouvanim na velke vzdalenosti, bohate staci slovenske vyjezdy a prevyseni…

          0 0
      • karliner  

        To je snad jasný, že ze severu na jih, když tam pojede i downhiller… Stačí se jenom podívat na globus, abys poznal že tak a ne opačně to je z kopce, ne?

        0 0
    • Amrachet  

      Ještě pro upřesnění: Kola budou tři 2× cross sountry 1× DH ( nejspíš ale sežene něco jiného, všichni se za to modlíme :) ) Trasa by měla být tak na týden. Vybavení potáhnem ssebou. Jde nám hlavně o střední terén. ( polní cesty, turistické strasy, atp. ) Bude to přez léto, červen, červenec, začátek srpna.

      0 0
      • Twister  

        Proboha! At si ten s DH koupi neco za par korun na bazaru…ty vole na sjezdaku cykloturistit. To by si tam mohl dat taky jeste nosic na sedlovku. :-)

        0 0
        • Amrachet  

          Já vím, jako řečeno mu to bylo jasně. Pokud bude mít to svoje DH tak je to jeho věc, ale nečeká se na něj… Takže se z něj do prázdnin stane buď atlet olimpijské kvality nebo sežene jiné kolo. Ikdyž to svoje DH miluje nepočítáme, že se pro něj až tak obětuje :-D

          0 0
          • pitos  

            docela by mě zajímalo co váš kamarád má za DH bike

            0 0
            • Amrachet  

              Poptám se, ale pokud vím, tak to byl původně FR a postupem času ( vidlice, kliky, brzdy, kola, … ) Se z toho stalo DH, takže takoví hybrid. Koncová částka byla myslím nějakých 40 k

              0 0
              • pitos  

                ptám se hlavně proto že se mi zdá neuvěřitelné že někdo zvažuje jet cykloturistiku na DH. ono totiž jsou lidi co si myslí že sjezďák je skoro každé kolo co má vzadu tlumič a široké pláště:)

                0 0
    • rich  

      tento rok sme presli Trencin – Pezinok co je posledna tretina prejazdu ak beriem do uvahy ze chcete zacat az niekde na orave alebo kde v psej materi. Hodilo nam to cca 180km, kazdy den 6–7 hod s mensimi prestavkami. Prespali sem v Brezovej pod Bradlom alebo aj Myjava pripada do uvahy. Da sa pekne zasit do terenu alebo si par krat odfrknut po asfaltke – zalezi na aktualnej kondicii. Velmi pekne je v okoli Dobrej vody. Jednu cast za Trencinom sme prechadzali po Moravskej strane – smer Javornik. Viezol som CM HAWG. Zastihol nas aj slusny dazd. Takze si trufam povedat, ze ak to stihnete dat za 4–5 dni uz to bude na hrane systemom „nalahko“. AK by som mal viac najazdene ani by to tak nebolelo :-) Nastupali sme celkom hadam 3.5–4k. Priprav sa na nizsiu moznost ubytovacich kapacit a obcerstvenia ako ste mozno zvyknuti z cesko-moravskych destinacii.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tak som nieco poskladal narychlo: Vsetko najdes podla datumu na www.tronkosice.sk

      1. Svidovske sedlo 16.10.2007 (Mikulas – Strba)
      2. Cierny Vah – Priehyba 5.7.2006 (Strba – Cervene Skala)
      3. Sulova – Skalisko 23.7.2006 (Nalepkovo – Helcmanovce)
      4. Kojsovska Hola 1.7.2007 (Margecany – Kosice)
      5. Silicka Planina 22.9.2007 (Jablonov – Plesivec)
      6. Plesivec 10.9.2006 (Plesivec – Roznava)
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.