Tak kolik nás půjde nebo pojede tento rok? Tento rok jdu z Týnce.
Tak kolik nás půjde nebo pojede tento rok? Tento rok jdu z Týnce.
44km, budeš ve zprávách mezi padlými hrdiny :-D
Mozny to je ;-)
Já tentokrát prvně nejdu, ale jedu. Konkrétně trasa z Tábora a trochu jsem jí překopal z 74 na 90 km,ale nikde to moc neventiluju, aby se o tom nedozvěděli spolujezdci :)
mám doma 9 botiček. z Prahy. jak jsem se oženil, onehdá v polovině května, ani jednu :-)
To jsem rád, že nejsem sám :-)
Já když slyším nebo čtu Praha – Prčice,tak se mě vždy vybaví film Kam pánovè,kam jdete s K.Heřmánkem.Tan se mě moc líbí.A pak další vzpomínka-v Prčicích jsem pár týdnů sloužil ZVS.
Klobouk dolů před každým kdo ty kilometry absolvuje.
To teda jo, taková štreka. Úplně mi stačilo na základce, když jsme se troubové naivně přihlásili na oslavný výlet Ludvíka Svobody s tím, že se ulejeme z vyučování … šli jsme 15km ve sněhu přes pole, přes lesy do nějaký řiti, na kterou měl Ludvajs nějakou osobní vazbu. Tam jsme dostali čaj a tatranku a hurá zpět.
Těch 70km je docela velká porce, ale ty ostatní trasy, včetně padesátky už musí ujít více méně každý trochu fyzicky zdatný člověk. Jen to dlouho trvá a člověka to musí trochu bavit, jinak je to hrozná nuda.
Já jsem kdysi šel něco kolem 40 km ,,Kolem Pálavy,, nebo tak nějak se to jmenovalo.Byla to darda.
Jo, je tomjako dlouhy, hlavne ten konec je nidnej. Jde se po vyasfaltovany cyklostezce a uz se sbiha vetsina tras…
Počasí bude pěknej hnus. Aktuálně to vidím na troje boty sebou.
Nesmis se bat vlka nic…
Zase tak hrozně se nebojím ale prudí mě to, protože jsem si myslel, že to bude formalitka „nalehko“. Takto potáhnu ( nezmění-li se počasí ) jedny boty navíc + pláštěnku.
Plastenku tez, boty neresim :-) sobotu slibujou jeste celkem OK. Nedele bude asi prset vic
I prd, velebnosti, ono se to vyčasí. Pravda, minulej rok taky chvílema pršelo, ale to jsem to běžel, takže mi trocha zchlazení přišla vhod :)
Minulej rok byl ten deštík takovej nijakej. Pláštěnku jsem snad ani nevytáhnul, stačilo se to „odpařovat“.
V každém případě, všem hodně štěstí na trase. Přidávám motivační foto :
Au. Ja minulej rok celkem solidni puchyre na prstech. Tento rok jdu v jinych botach :-)
Já jich měl celkem 11 ( to na fotce jsou 2/3 toho s přehledem největšiho). Připadal jsem si jak kočka. Na prstech jsem měl také. Zachránily mě sandály, které jsem nasadil až v Mezné – nejsou těžký a rázem „zmizí“ velká část těch kontaktních míst puchýřů. Bez nich bych to možná i vzdal.
Také jiné boty, resp. doufal jsem, že půjdu v botách ve kterých jsem šel začátkem dubna 50 bez puchýře, jenže ty rozhodně nejsou do deště – bez membrány. Takže jestli bude opravdu pršet, tak půjdu v gtx botách, které jsem de facto ještě nevytáhl z krabice.
Jaky boty mas? Ja to pujdu v botach z dekace. Minulej rok jsem sel v La Sportiva a prave nic moc…
Ty vyzkoušený Lone Peaky 8. Evidentně za ty prachy i přes nevysokou životnost stojí. Koupil jsem minulý rok po Prčici Hoky Anacapy, bohužel jsou mi menší. Byl jsem si jistý že jsou dostatečně velký ale nejsou. Do cca 35 km ok, ale pak už jsou " krátký". A 2× jsem si v nich divně podvrknul nohu ( bez následků ), což přičítám té vysoké patě. Už začínám mít bot jak „hrdinky“ Sexu ve městě. Bohužel, to že mi boty v něčem nesedí, zpravidla zjistím až po 30km. Takže hromadím boty na „donošení“
. Vč bot na kola mám víc bot než moje paní a její syn dohromady :).
Gtx kotníkový Merrell Moab, už jsem je měl, nosím je i do práce od podzimu do jara.
Hoky jsem zkousel nejake ATR6 a rozparaly se u svu sitka a ta svrchni cast. Jinak celkem super boty, ale cca 500km a KO. Ty z Dekace daji pres 1000 nez prosoupu podrazku. Jsou to na trailovy beh. S GTX nemam zkusenost…
Mám jedny La Sportivy Tempesta GTX na zimu a většinou po těch 30+ km už to není ono. Ale to nejsou boty na nějaké ultra výkony. Na to by měly být Prodigio, které jsem neměl možnost vyzkoušet.
Mám v Hokách odejito cca 400km a zatím drží. Jediné výraznější opotřebení je „omačkání“ té části podešve kde není Vibram. Nicméně s tím jsem počítal, protože v recenzích upozorňovali na to, že tato část půjde rychle do hajzlu. Nikdy se je ale neprotáhl ostružinami nebo nějakým velkým bordelem v lese a ani je nepromáčel.