Praha: Jak z Muzea na Hlavní nádraží

14 nepřečtených
  • Michal.J

    Čau, když se jinde probírají ty stojany v ulicích a tak, napadlo mně jestli někdo neporadíte jak jezdíte z Muzea na Hlavní nádraží (a nazpátek) na kole. Poměrně často na Muzeum dojedu metrem a pak jedu na vlak nebo naopak a je rychlejší to vzít po povrchu. Jezdím Washingtonovou, ale za cenu porušení jednosměrky.

    Přijde mně srandovní jak se magistrát ohání cyklotrasama a cyklostezkama a přitom se na nádraží nedostanu na kole.

    0 0
    • Medunka  

      Jezdim presne jak ty ;-) pokud nechces porusovat zakon, tak to vem o jednu nize – do Opletalky uz muzes, ale tam si dej pozor, auta tam hrozne rada jezdi v protismeru ;-)

      0 0
      • civetta  

        Souhlas – Opletalkou je to jen mala zajizdka, ale dovolim si upresnit: kratkej kus pred krizovatkou s ulici Politickejch veznu je obousmernej (je tam vjezd do nejakejch garazi) – tam bacha! Na jednosmernym useku od Vaclavaku jsem nikdy auto v protismeru nevidel, a chodim tam 2× denne pesky. No a zbytek od P.v. k Masarycce je obousmernej – tam je auto v protismeru celkem casty 8-)))

        0 0
        • Michal.J  

          No ale stejně nejmenší provoz je právě v tý W., takže tam by se mohl magistrát realizovat a povolit jízdu v protisměru, když už nic jinýho. Už jim píšu:-)

          0 0
        • goood  

          Tak tam uz jsem videl aut v protismeru nekolik, protoze v Opletalce delam. Dokonce jednou jel do CTK nejakej papalas a nechal se privezt v aute prave od Polit.veznu (tedy v protismeru) a ridic to kalil asi 80km/h.

          0 0
    • audiac  

      mno jako nechci ti do toho kecat, ale kdyz uz jedes metrem, neni precejen o dost jednodussi a rychlejsi vzit to az na hlavak? precejen je to jedna stanice (mimo jine vubec nejkratsi)…

      0 0
      • Jogador  

        Musí přestupovat, a pochybuju, že se na Muzeu do metra vejde, zvlášt v některých hodinách…

        0 0
        • audiac  

          jee, no joo, to jsem trouba, muzeum je A/C… no jo, holt kdyz clovek jezdi leta budejovicka – florenc, tak to urcity nasledky zanecha… heh tak to sorry

          btw ta opletalka je imho lepsi. mensi provoz a ta zajizdka je minimalni…

          0 0
    • petebike  

      ja to jezdim jak kdy podle casu…no opletalka, wosingotnka, nekdy okolo svobodny evropy, ale tam je trojproudovka no…ale jinak sem se docela nasmal…ty dve destinace jsou od sebe cca 200 metru vzduchem :-))

      0 0
      • Michal.J  

        No právě že jsou kousek od sebe, takže nechápu že tam neudělali nějakej pruh, nebo by stačilo mít možnost jet v protisměru v tý jednosměrce. Přesně tohle je případ kdy by se za málo peněz dala udělat užitečná věc. Přece jenom na to abych jel po magistrále nemam a v tý jednosměrce už sem párkrát diskutoval s „příslušníky“:-)

        Ono obecně aspoň mně chybí možnost nějak jednoduše v centru na kole přejet magistrálu.

        0 0
        • Kacko  

          Jestli jsi jim napsal, tak by mohl být vidět výsledek. Docela komunikuji, do pytle mě poslali jen s dotazem na pozastavenou rekonstrukci A2 na Rohan:)

          0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0
    • -b-n-x-  

      Z Muzea na hlavak na kole? Dyť to zajdu pěšky za půl minuty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.