• Ahoj, menil jsem na kole kliky (dal jsem tam LX Octalink) a hned jak jsem sednul na kolo tak se mi zdalo ze mi nejak „nesedly“ (divny pocit pri slapani). Hned pri prvni projizdce (130 km) mi zacalo neco „lupat“ z vnitrni casti kolena a trochu to bolelo (pri natazeni nohy). Pres tyden jsem jezdil na druhem kole a vse bylo OK. Dalsi vikend jsem opet jezdil na opravenem kole a prakticky ihned se objevily stejne problemy, po 80-km jsem se vratil domu. Vzhledem k tomu, ze pracuji v Praze a bydlim u Kromerize tak bych vas chtel poprosit, jestli by jste mi nekdo nedal tip na doktora (sportovniho?), ktery by me v Praze vzal bez objednavky od obvodaka, protoze k nemu se nedostanu. Diky moc. Kamil

    0 0
    • Daf  

      Ten neprirozenej pohyb co popisujes je zpusobenej pravdepodobne tim ze mas kliky dal od sebe. Predpokladam ze mas spravne dlouhou osu. Posteluj kufry na pedalech tak abys dostal nohu bliz ke klice. Kdysi jsem mel podobne problemy kdyz jem si poridil kliky Deore.

      0 0
      •  

        Abych se priznal tak nepoznam, jestli mam spravne dlouhou osu. Pravda je, ze mi ted cca 2–3 o mm precuhuji matice ram, coz driv nebylo (ale je to jiny typ osy). Diky za tip, vyzkousim to.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.