• Adrenaline

    Zdraím Vás, a dopředu se omlouvám pokud jsem hledal špatně ale nenašel jsem nikde odpověď na můj problém. Koupil jsem kolo s kotoučovkama XT a mám problém se zadní brzdou. Nevrací se mi zpět 1 pístek. V knížce park tool jsem se dočetl že tam může být mnoho oleje tak jsem zkusil vytáhnout desky zatlačit pístek zpět a nechat odtéct přebytečný olej. Už jsem to děla snad 5× a furt nic. Jakmile vše zašrubuju a nasadím kolo zpět a zmáčknu páku zas se vysune pístek a nejde zpět. Nevím co stím ale páka má pořád stejný chod. Takže to asik nebude zavzdušněné snad. Proto se ptám tady Vás zkušených pač mám kotouče poprvé. A nechci je hned otravovat s reklamací radši bych jezdil. Předem dky za Vaše rady a tipy.

    Biku zdar všem…

    0 0
    • Vilém  

      Musis rozchodit ten zatuhly pistek. Vyndas desky, podrzis pistek, ktery chodi normalne, opakovanym stiskem paky vytlacis ven ten zadrhavaci, kapnes na nej trochu oleje, zatlacis jej nazpet. Toto musis nekolikrat opakovat, dokud se pistek nebude vracet. Davej pozor, aby ti pistek nevypadl ven , vysun ho tak maximalne 4mm.

      0 0
      • Adrenaline  

        Něco takového už mě napadlo ale bál jsem se ale zkusím to, uvidíme jestli to půjde rozchodit. Doufám že to nepos… ale díky moc za radu;o) Dám pak vědět jak to vypadá dál…

        0 0
      • Rychlej turista  

        Neměl by to dělat servis, když se jedná o nové kolo?

        0 0
        • Vilém  

          To ze je nove jsem nikde nevycetl. Pokud ano, tak samozrejme mel.

          0 0
    • Adrenaline  

      Tak jsem zkusil radu Viléma a vypadá to že jsem ho trochu rozchodil, chvilku to vypadalo že je to ještě horší ale už snad ne, ted už chodí líp a vrací se. Díky moc ;o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.