• Lucke

    Zdarec, nebudeme to dlouho natahovat, mám už předem šampiona, ale chtěl bych vás poprosit o váš názor. A pomoc pri hlasovani. Ktere hydrauliky byste doporucili? Na cenu se nedívejte.

    Shimano Deore Xt 08

    nebo

    "Formula oro k 24 ":http://www.bikestuff.cz/…ula-oro-k24/

    nebo

    "Avid Juicy Carbon ":http://www.bikestuff.cz/…uicy-carbon/

     

    Díky moc mějte se, S Pozdravem Lucke

    Anketa: Které Brzdy?

    0 0
    • kubad  

      které se ti nejvíc líbí a které nejlíp sednou do ruky – funkční rozdíly budou celkem minimální všechno sou to kvalitní a dobré brzdy

      0 0
    • MlokCZ  

      Vyzkoušej si někde chod páky všech těch brzd a vem ty, kde ti nejvíc sedne tvar a chod páky. Chybu jak už psal kubad neuděláš s žádnými z nich.

      0 0
    • Lister  

      Formulu nemůžu soudit, páč jsem ji nejezdil, ale XT a Juicy jsou v každém případě dobré a srovnatelné brzdy – mě sedí vice Juicy – tvarem do ruky a taky mi nepřišla tak ostré na začátku kroku. Navíc se mi líbí větší vzádlenost desek od kotouče. Jen bych se možná zamyslel zda opravdu potřebuju karbonovou verzi – to už možná raději Ultimate

      0 0
    • Bebe  

      Formule neznám, XT jsem jezdil a nemůžu proti nim říct vůbec nic, určitě neuděláš chybu. Avid jsem jezdil J7 a spokojenej jsem nebyl, docela vadly oproti tomu teď jezdím Avid Ultimate a s těma jsem spokojenej moc.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.