• krokus

    Přemýšlím o koupi tohoto přístroje. Úplně jsem ale nepochopil, jak funguje spojení s počítačem a jestli je výstupem graf vývoje tepu. Pokud ne, nevíte, který nejlevnější pulsmetr tuto funkci podporuje?

    0 0
    • MlokCZ  

      Mám RS200. Spojení s počítačem je pouze přes microfon a sluchátka/repráčky, tedy hodinky začnou pískat a přes mikrofon data pošlou do počítače a opačně poslouchají stejné zkřehotání sluchátek (pro pár nastavení co s tím lze nastavit). Zaznamenává pouze součtové údaje + délku pobytu v 5ti zónách. Do počítače tedy opět můžeš přenést pouze tyhle součtové údaje, graf vývoje tepu z toho nikdy mít nebudeš.

      Záznam průběhu tepů umí podle mě jako první z RS řady model RS400. Z CS řady CS400 a S řady S520 (teď z hlavy netušim, jestli i S510 umí, ale myslim, že ne). A to ty nižší jako S520 mívají menší paměť a umí záznam pouze po delších intervalech (myslím že S520 má nejmenší po 15s) a to ještě se tam pro tenhle interval vejde hrozně málo.

      Pokud chceš celý záznam, tak nemá smysl šetřit a vzal bych rovnou S725ku.

      0 0
      • krokus  

        Díky. Ten S725 už je pro mě příliš drahý. Zatím používám kombinaci tachometr VDO MC 1.0 (s výškoměrem) + levný tepák. Myslel jsem, že bych si pořídil nějaký lepší tepák, ale připadá mi, že i modely za pár tisíc neumí nic převratného navíc. Jistě, spousta mezičasů, podsvícení displeje apod., bez toho všeho se ale člověk asi klidně obejde. Ty grafy by mohly být užitečné, ale 9000 či kolik za S725, to je opravdu moc. Jsem přeci jen hobík, žádný závodník.

        0 0
      • cevapcici  

        Ještě jsem někde četl, už si moc nevzpomínám kde, že RS200 nahrává o nějaký údaj víc, než který je čitelný z testeru. Když se to připojí k počítači (jak říká MlokCZ) a použije se software jiné firmy než je Polar, tak se to dá vytáhnout ven. Rozhodně nezaznamenává průběh TF v čase. Finta byla v tom, že aby člověk z RS200 vytáhl co nejvíce, musel při každé změně tempa/výkonu nahrát mezičas. Z toho šel zkonstruovat nějaký alespoň intervalový graf. Tuším, že polar ukládá i okamžitou TF v okamžiku mezičasu, ale nevím to jistě. Šel by určitě zkonstruovat i z průměrů.

        0 0
      • Pebe  

        mám teď nově CS400, na 1s = cca 4.5hodiny 5s = cca 22hodin 15s = cca 58hodin 60s = ukazuje mi 99:59:59 hodin, ale imho to bude mnohem víc

        jinak bych ho klidně přirovnal k těm vyšším S řadám, umí spoustu ptákovin který ani nevyužiju…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.