• Jore

    Stojím před koupí nového tachometru. Rozhoduji se mezi Polarem CS 600 a Sigmou Rox 8.1. Sigma je levnější a umí totéž jako Polar. Jen v minulých letech měla špatné recenze. Nemáte někdo zkušenosti jak je to aktuálně? Podařilo se jim to už vychytat?

    0 0
    • rainbowone  

      Jako majitel CS600 mohu říc nikdy víc. Jako Computer je to OK ale cena nových čidel je strašně vysoká, opakováné výpadky tepáku a vysoká cena. Čidlo kadence umřelo měsíc po záruce:(

      Sigmu jsem taky měl a teda nic moc, výpadky signálu byly opravdu časté.

      Osobně bych se podíval po něčem jiném než je Sigma a Polar.

      0 0
    • Jester  

      Mám Sigmu ROX 8.0 a vypadává jenom občas, když jedu pod vedením trolejí. Jinak ne. Po třech letech mi umřel hrudní pás, zřejmě se tam dostal pot. Čidla jsem měnil po 2 letech, bohužel né z důvodu nefunkčnosti, ale z důvodu ukradení kola. :-) Jinak jsem s ním docela spokojenej.

      0 0
    • Tina  

      Mala som v minulosti Sigmu. Tuším nejaký model 14×xx. Wireless. Spoľahlivosť tepáku Sigma bola mizerná. Ani pás nereagoval tak ako by som si priala. Výdrž batérie v snímači rýchlosti 1 rok max.

      V súčasnosti mám už 3 sezónu Polar CS600. Mám čidlá kadencie a rýchlosti na silničke a na MTB mám čidlo rýchlosti a iba prehadzujem comp. Hrudný pás majú v Polare podľa mňa lepšie riešený ako Sigma. Oproti Sigme veľká spokojnosť. Jednoduchá obsluha, programovateľný displej, prenos údajov do PC. Za mňa Polar.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.