• sonixcz

    Zaplatil sem za zboží paypalem, ale na špatný e-mail.

    Paypal mi napsal, payment is unclaimed (platba nebyla odebrána, nikdo nepřijal peníze) a že můžu platbu zrušit a peníze mi vrátí… press the Cancel Payment button to confirm. Your payment will be cancelled and the funds returned to your PayPal account.

    Tak sem jsem také provedl a platbu zrušil, ale není mi jasné, kde jsou peníze z téhle zrušené platby nyní… ? ? ?

    Poradíte mi někdo… ? ? ? Někde se četl něco o nějakém creditu, ale žádný credit na svém paypal účtu nevidím…

    Dík všem za příspěvky… ;)

    0 0
    • maxtor  

      Nebudu mluvit ze svých vlastních zkušeností, ale obecně. PP už asi rok funguje v ČR tak, že můžeš nejen platby posílat, ale taky přijímat. Když ti někdo PP zaplatí, přesunou se peníze na PP konto, odkud je můžeš poslat na svůj účet. Mělo by to fungovat. Jen tuhle možnost musíš mít nějak odblokovanou. Ty máš tedy ty peníze teď na svém PP účtu a musíš je převést na svůj účet v bance. Přesný postup ale nevím… Samého mě zajímá, jak to funguje.

      0 0
    • Jirik123  

      jednou jsem nakupoval na ebay, mel jsem uz i zaplaceno, ale prodejce to nakonec zrusil a penize mi refundoval. ty penize mi nezustali na paypalu, ale vratili se rovnou zpet na ucet v bance. predpokladam, ze to budes mit stejne.

      0 0
    • maxtor  

      Díval jsem se na to – klikni na záložku „Withdraw“ na horní liště. Pokud máš tuhle funkci odblokovanou, tak tě to pustí dál a ukáže ti to účet, na který se to pošle. Potvrdíš to a za 5–7 dní máš prachy na účtu. Jen to něco stojí…

      0 0
    • trautumberk  

      Po přihlášení do PayPal, dole na obrazovce máš „Recent Activity“. Tam vidíš, jestli máš už peníze na PayPal účtu. Potom v záložce My account klikni na „Withdraw Funds“ a převedeš si požadovaný obnos na svůj účet registrovaný v PayPalu. Pokud je to nad 3000,–Kč, je převod zadarmo.

      0 0
    • Veeteck  

      Penize se ti behem par dni vrati zpet na tvuj ucet, bez poplatku. Stejny je to v pripade, ze ti nekdo odmitne platbu, varti se taky zpet, ale rovnou na ucet, ne na Paypal.

      0 0
    • sonixcz  

      PayPalem platím přes speciální platební kartu pro platbu na internetu, která je k mému účtu v KB.

      Peníze ze zrušené platby PayPalem se mi vrátily za 5 dnů zpět na účet u KB. (nikoliv na PayPal účet).

      Dík všem za příspěvky… ;-)

      0 0
    • vinnca  

      tak jsem si zalozil ucet na paypalu, pak jsem odblokovaval kartu na placeni prez internet, vsechno funguje, i ta 50kc byla strzena a nasel jsem tam ten 4 mistny kod pro vertifikaci karty, dneska jsem si objednaval nejaky veci na www.chainreactioncycles.com vybral jsem do kosicku a provedl platbu paypalem, pak se mi jeste na strance zobrazilo -Order Successfully Completed – a podtim je v ramecku napsane – Your Order ID is: 111111111. To ID jeste budu potrebovat? a na co? kam ho vlozit nebo co potvrdit?

      0 0
      • Hnoj  

        Teď už jen čekej na doručení.

        0 0
        • vinnca  

          ted nevim, jak na tom jsem, z e-shopu dosel mail: You sent a payment of ?126.47 GBP to Chain Reaction Cycles, ze mam provest platbu a pri tom paypal mi z trhl penize z uctu a jsou na paypalu,jak cesky koruny, tak prevedeny na libry. Musim jeste neco potvrdit, aby to doslo obchodnikovi nebo mam cekat, az si to obchodnik „vezme“ z paypalu?

          0 0
    • vinnca  

      safra safra, no jo, sent je odeslany, ja mel porad za to, ze musim odeslat – send:)- su vul:)

      0 0
      • vinnca  

        a co to je za zpusob platby, kdyz nekteri penize posilaji mailem prez paypal? viz. prvni prispevek – to je proty, kteri se nechaji poslat penize ne paypal misto karty?

        0 0
        • drtyc  

          pokud mas dost prichozich plateb a obcas neco i kupujes, tak muzes tocit prachy tak, ze ani nepujdou do banky. proste prijde na pp ucet a pak tim co prislo zaplatis za neco co si koupis. takze zadny dalsi poplatky a tak a nepotrebujes treba ani pp ucet svazany s kreditkou tak jak ti co jen nakupuji.

          0 0
          • vinnca  

            aha, toz to bych musel experimentovat œ banerem od paypalu ne? jinak dik za vysvetleni.

            0 0
          • kubad  

            jj prachy přijdou na Paypal učet tam je můžeš použít pro platby nebo si je nechat poslat na svůj učet v bance

            0 0
        • kubad  

          ne to je spůsob fungování Pay palu platíš vždy na e-mail adresu což je v podstatě číslu účtu paypalu :D

          0 0
    • zdenek  

      Má PayPal nějaké páky na prodejce, který neodešle zaplacené zboží nebo odeslání zdržuje? Nejde o eBay.

      0 0
    • vinnca  

      tak, uz mi to odeslali z anglie, muzu tu zasilku nejak sledovat?

      0 0
    • pavelr  

      Prosím o radu. Pokoušel jsem se založit PayPal účet. Zadal jsem číslo karty a ve výpisu u m-bank-karty mám nezaúčtovanou transakci, popis transakce: „paypal + 11-místné číslo“, částka transakce: „1 CZK“. Není to nějaký divný? Při zakládání PayPal účtu mi nevyskočilo okno, kde bych souhlasil s podmínkami, jak je to v českých návodech na netu.

      0 0
      • Flegmatik  

        To je snad nějaká zkušební platba, jestli to funguje. Pak ti strhnou tuším 50 Kč, který ti pak zase vrátí. Počkej nějakou dobu, než ti přijde 4 místný číslo (přes víkendy transakce nejdou).

        0 0
        • pavelr  

          Účet jsem zakládal ve středu. Divný je, že tu 1 korunu nemám jakoby strženou z účtu ale z karty. Ještě mě napadá, jestli mám u karty povolený internetový platby.

          0 0
          • Flegmatik  

            No, podívej se nejdříve na limity na kartě, jestli tam nemáš nuly… Ale standardně tam nejsou myslím.

            0 0
            • pavelr  

              Díky, už to dávno fachá.

              0 0
              • Flegmatik  

                :-D Sakra, jsem nějak přehlídnul datum a toto vlákno jsem po půl roce znovu otevřel a tvůj příspěvek byl žlutý… Pardon.

                0 0
    • jIrI___  

      Potřeboval bych poradit. Kdysi jsem si registroval na PayPalu účet na jednu kartu, kterou už teď nemám. Teď jsem si chtěl udělat nový účet na současnou kartu (samozřejmě stejné jméno, adresa, atd.) a zjistil jsem, že asi nejde mít registrované 2 karty. Když chci kartu verifikovat, dostanu se do tohodle stadia a nejde mi tam zadat nové číslo (políčko „select card“). Proto se na vás obracím s prosbou o radu, jak dál postupovat. Angličtinou bohužel moc nevládnu :(

      0 0
    • destr  

      Mám dotaz, potřebuju zaplatit cca 40 euro do polska za opravu notesu, dá se to nějak přes paypal? Mám jenom jejich číslo účtu. Popřípadě nějak jinak obejít poplatek za převod měny?

      0 0
      • Smazaný účet  

        to by oni museli mít taky paypal a pak by jsi to přes paypal poslal na jejich email, na straně příjemce jsou potom ale šílený poplatky.

        Poychbuji, že to nějak jinak obejdeš, snad jedině zajet do polska na poštu/banku a z tama peníze poslat

        0 0
    • gamster  

      Trochu obnovím téma.

      Nyní jsem si koupil zeprá blbostí na ebay.com za 50$, vše jsem platil přes paypal,vyvstala ve mě taková myšlenka.Jakej je rozdíl v tom když si v paypalu zvolím jako „primary currency“ dolary nebo Kč. Mám to teď primárně na český kačky a vždy při paltbě se mi tam promítne kurz a defacto se to převede na dolary(podle jejich kurzu), takže z mé banky jsou koruny a neřeším to.Ale co kdybych zvolil jako primární patidlo dolary, tak se stane co? Moje banak si napřed podle čekýho kurzu v té banc převede ten počet dolarů na Kč a strhne mi třeba něoc za to, že to platím něco v cizí měně(nebo si vezme nějakej blbej poplatek za to, že to musela převíst na $).

      Co je výhodnější-Mít „primary“ v ‚Kč‘ nebo v ‚$‘!

      Díky

      0 0
      • obda  

        záleží na bance. Není ic jednoduššího než porovnat kurzy a provize banky a pyapalu …

        0 0
      • kubad  

        tvůj učet v bance je v korunách ne? tak je fuk jakou měnu si zvolíš jako primární, vždy se to bere z tvého korunového účtu a převádí na měnu v které peníze platíš. kurz je buď pay palu, nebo přímo tvé banky to si můžeš navolit, vetšinou je pro mě výhodnější kurs banky.

        jiná situace samozřejmě je pokud máš peníze přímo na účtu pay palu.

        0 0
    • robil  

      Ahoj všem,měl bych k Vám prosbu.Potřeboval bych zaplatit přes paypal do Polska 205 zlotých,ale bohužel jsem stará lama a tyhle věci moc neovládám,navíc nemam ani bankovní kartu a ani angličtina mi moc neříká.Nenašel by se tady někdo,kdo byl ochoten platbu provést ze svého paypal účtu a já bych mu převedl peníze z mého účtu u ČS.Dík.

      0 0
      • Karlos009  

        Jestli neseženeš nikoho blíž, klidně to udělám, ale budu chtít mít peníze prvně na účtu (ČSOB). Když tak napiš na mail.

        0 0
    • Flegmatik  

      Zdravím. Chtěl bych si tu jen něco ověřit. Nějaký maník mi má poslat peníze na paypal a proto chce uvést „můj paypal“. Chápu to dobře, že mu mám uvést tu e-mailovou adresu, kterou mám v paypal registrovanou?

      0 0
      • kubad  

        jo přesně tak

        0 0
        • Flegmatik  

          Super. Díky.

          0 0
          • kyjosek  

            funguje paypal s kartou visa electron od ČSOB , dal jsem strhnout tu 50 a do dneška nic

            0 0
            • miki  

              Funguje to s kartou co máš na Pay-palu registrovanou.Někdy to trvá i 4 dni ,ale dotyčný už má platbu od Pay-palu zaplacenu.

              0 0
              • kyjosek  

                no právě, že registrovaná ještě není, při tý registraci se ti má strhnout z účtu 50 a u tý platby je kód aby člověk autorizoval kartu, ale právě ta 50 se mi nestrhla

                0 0
                • Smazaný účet  

                  obávam sa že s Visou Electron to asi nepôjde…

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    ale možno aj hej… :-)

                    http://podpora.dgx.cz/…iewtopic.php?…

                    0 0
                  • StuntJ  

                    Visa electron podporuje internetové bankovnictví, proto je to Electron … Karta, která tohle podporuje se pozná velice jednoduše a to že má vzadu ten třímístný verifikační kód, bez něj, to prostě nejde :o)

                    Ten má defacto ochránit uživatele před kopírováním karty … Ale ve výsledku to má moc efekt

                    0 0
                    • pepko  

                      Este to zavisi od nastaveni v tvojej banke …

                      0 0
                      • StuntJ  

                        ano, to jsem opomněl, přes banku se dá tahle funkce bloknout, ale stačí jeden telefon a je vyřešeno :o)

                        0 0
            • jIrI___  

              Mám taky kartu od ČSOB, je na ní napsané Visa :) (v těch typech karet se vůbec neorientuju) a PayPal bez problémů. Ale je pravda, že to prvotní stržení těch 50 Kč k ověření PayPal účtu trvalo dýl než týden.

              0 0
              • jIrI___  

                Přesně tuhle kartu mám, jestli ti to k něčemu pomůže.

                0 0
              • MlokCZ  

                První stržení netrvá týden, to trvá dokončení celé transakce. Je to ale klasická platba kartou jako každá jiná, tedy blokace je okamžitá. Tedy není třeba na nic čekat, stačí kouknout na online blokaci a registrovanou novou kartu máš do 5 minut.

                Problém může být maximálně při debilním účtu, když se nemůžeš podívat hned na blokace.

                0 0
            • pepko  

              tak tato kombinacia funguje uplne 100% … uz dlhe roky …

              0 0
              • bishoppp  

                Dobrý den, založil jsem si účet na PP a chtěl bych se zeptat co je to Withdrawal fees – za co mi strhnou 200kc? A když si něco koupím v dolarech tak si asi banka účtuje nějaké poplatky,že? děkuju za odpověď

                0 0
                • kubad  

                  když platíš paypalem tak není žádný poplatek, cca 3,7% poplatek hradí příjemce platby

                  0 0
            • vladaza  

              mám stejnou kartu, taky od obchodní banky /poštovní spořka/ a paypal funguje už delší dobu

              0 0
    • StuntJ  

      nemá efekt, sry za chyby, vypadávají mi písmenka, protože se mi seká klávesa :o(

      0 0
    • Hnoj  

      Neměl by někdo paypal výpis na sumu cca 170USD a datum nákupu kolem 20 září? Potřebuju na celní poště doložit cenu :-)

      Odměním se :-)

      0 0
    • xp3  

      Nevíte, jestli je personal account omezen co se denní četnosti plateb týče?

      Nedaří ses mi zaplatit druhou dnes koupenou věc – vůbec mě to z eBaye nepřesměruje do paypalu…

      0 0
      • miki  

        není ,já platil 4× a v pohodě i vyšší částky, snad jen musíš mít dostatek financí ma svém účtu a nebo máš ve svý bance nastaven limit.

        0 0
      • kubad  

        spousta němců Pay Pal nemá, takže bude asi tady problém, prohlídni si aukci a možnosti platy, asi budeš muset zaplatit převodem z banky, to se trochu prodraží :-(

        0 0
        • xp3  

          Je to celé volaké čudné…

          • možnost platby má pouze paypal
          • denní limit na kartě mám 10.000,– (stačí na obě věci)
          • peněz na účtu je dostatek

          Psal jsem mu, že se mi nedaří platba, zkusím to zítra znovu. Nebo jestli nějak nemá pokaženou tu aukci, nevím, nevím…

          0 0
          • kubad  

            těžko takhle posoudit, kde je problém. ale nemyslím si že by to bylo u tebe.

            0 0
          • miki  

            zkusil jsi se přihlásit přímo na PayPal a tam zaplatit??nebo to zkoušíš přes Ebay,

            0 0
            • xp3  

              Zkouším to přímo přes eBay.

              Kdybych chtěl platit z paypalu, musel bych znát jeho email. Navíc tam čtu toto:

              PayPal recommends that you use eBay Checkout to pay for these items

              0 0
              • miki  

                tak zkus prodávajícího kontaktovat ať Ti pošle mail pro zaplacení a zkus to přímo v PayPalu.

                0 0
                • xp3  

                  Jj, psal jsem mu – zatím bez odpovědi. Ani v Litvě v neděli nemakaj, zdá se:-) Doufám ale, že mě někdo nechce ojebat., červíček hlodá…

                  0 0
      • xp3  

        Nevím sice proč, ale zkusil jsem znovu uskutečnit platbu a už to fachčilo. Nemyslím si ale, že problém byl mezi klávesnici a židlí. Asi něco mezi nebem a zemí…

        No a teď tedy už jen čekat na pošťáka:-)

        0 0
        • xp3  

          No a máme tu další dotazy…

          Bohužel jsem narazil na nepoctivce. Tlumič RP2 označen jako nový, po rozbalení ale bylo jasný, že běhal. Ještě na něm byly stopy bláta, vložky odřené, tělo tlumiče s osekanýma hranama, atd.

          Prodejce se dušoval, že i když u aukce bylo napsáno, že v nebere ohled na případné reklamace, že mi ho kdyžtak vezme, že to není žádnej nasty guy. Po mých námitkách tedy nakonec souhlasil, že to mám poslat zpět, ale že náklady na shipping z ČR do UK platit nebude. Což mě teda dost sere, protože poštovný + propad kurzu libry mě stojí cca 800Kč. Na ulici je nenajdu, takže moje otázka zní: Má na toto nárok???

          Jinak mi přišla hláška do mailu, že peníze byly refunded, ale na paypal účtu mám pořád 0.00Kč, i když v historii transakcí to že něco přišlo, vidět je. Takže ty peníze se poslaly na účet, ke kterému karta patří?

          0 0
          • kubad  

            Penize se vrati na ucet v bance.

            S tim postovny to bude asi slozitejsi a pochybuju ze ho dostanes nejak zpet.

            0 0
            • xp3  

              Nevládnu příliš anglicky, takže někde v podmínkách je, že se poštovný při vracení zboží neproplácí? Kdyby ta kua nepsala, že je to nový, tak bych si to nekupoval. Takže já to chápu jako podvodné jednání…

              Jinak mně feedback nedala, i když z mojí strany bylo vše ok, samozřejmě když jí dám negativ, čekám že ho dostanu taky…

              0 0
    • morgan2  

      Nevite nahodou,jestli si muzu ted zalozit ucet na paypalu,kdyz mi konci platnost karty koncem dubna ? Potrebuji si neco objednat a kdyz budu cekat na novou kartu,abych si zalozil teprve ucet,tak to nestihnu :-(

      0 0
    • bogas  

      Taky bych potřeboval poradit jak dál. Na podzim jsem si založil účet,zakoupil zboží a platba proběhla přes kartu.Pak jsem obdržel od paypalu mail na potvrzení 4místného kodu z výpisu banky a bude mi vrácen poplatek 50kč.Asi jsem tomu tenkrát nerozuměl a zaslal kod snad z karty, nebo už si nepamatuju jaké číslo. Pak mi byla karta zablokována a zaslán mail, že můžu buď přidat jinou kartu, nebo jim zaslat fax s kopií karty,4místný kod a kopii řidičáku. Musíte použít tento formulář pro Váš fax průvodním listem.Vše totiž překládám a pak tomu nerozumím a ani nevím jak bych to poslal. Na jiné diskusi si někdo stěžoval, že ignorují faxy i maily. Nyní potřebuju něco koupit, je možné platit bez karty, nebo zaslat peníze na můj účet na paypalu, nebo je jiná možnost, třeba novou kartu? DĚKUJI

      0 0
    • gargamel  

      Nevíte prosím, jak funguje, když mi někdo posílá peníze přes paypal? Částka se mi objeví na PP účtu a na můj osobní účet se přepošle sama, nebo musí peníze přeposla z pp na svůj účet „ručně“?

      Díky za reakci.

      0 0
      • Perbin  

        Nevíte prosím, jak funguje, když mi někdo posílá peníze přes paypal? Částka se mi objeví na PP účtu a na můj osobní účet se přepošle sama, nebo musí peníze přeposla z pp na svůj účet „ručně“?

        Má s tímto někdo zkušenost ??? Na PP mám vrácenou platbu za neobdržené zboží, ale jak ji dostat zpět na účet ČS ???

        Díky za reakci

        0 0
        • Delkim  

          klikni na Withdraw funds

          0 0
          • Perbin  

            To nefunguje – napíše mi to tohle.

            **There’s nothing to withdraw right now

            Try again when you have a PayPal balance.**

            Nikde o této situaci nelze nic najít, někdo píše že se má čekat že převod zpět pár dní trvá ale už nepíše jestli se dočkal.

            0 0
            • Delkim  

              tak co chceš přeposílat, když tam nic nemáš?!!

              evidentně ještě není celá transakce (problém nedodání) ukončená

              0 0
    • pendergast  

      Vedel by mi, prosím, niekto z vás poradiť?

      Objednával som niečo z DE, zadal platbu cez PayPal, potvrdil číslo karty, a až po potvrdení objednávky som si uvedomil, že cena tovaru presahuje povolený denný limit mojej karty.

      Ak prevediem dostatočnú sumu na PayPal účet po častiach (platba ešte neprebehla, nakoľko tovar bude k dispozícii až o mesiac), vie si predajca tie peniaze stiahnuť z PP, alebo limit karty transakciu zablokuje a budem musieť objednávku opakovať?

      Ďakujem.

      0 0
      • Ralan  

        A tu platbu už si odeslal? Já když něco platím a na účtu nemám ani vindru, tak mi to napíše že nemám dostatek prostředků. Neudělá to to samé když máš limit?

        Když si dobiješ Paypal, tak by ti to mělo jít bez problému zaplatit na jeden zátah. Buď dobij jak říkáš po částech, nebo jednodušeji tady – http://www.paypal-dobijanie.sk/

        0 0
        • kubad  

          taky si myslím že ta platba neproběhla.

          0 0
        • pendergast  

          Platbu som potvrdil dokonca 2× (pri dokončení objednávky ma presmerovalo priamo na stránku PP, a potom mi prišiel mail s odkazom na PP) ale peniaze si vraj stiahnu, až bude tovar k dispozícii, takže sa zrejme o prevod peňazí ešte nepokúšali.

          Každopádne o nedostaku prostriedkov som žiadne oznámenie nedostal.

          Po sviatkoch budem kontaktovať predajcu, len ak bude treba dačo meniť osobne v banke, chcel by som to požiadať čo najskôr, aby mi to vybavili ešte pred tým, než sa predajca pokúsi stiahnuť peniaze k sebe. Nerád by som potom čakal ďaľšie 2 mesiace, ak nie viac.

          0 0
          • Ralan  

            Tak s tím, že bych potvrdil nějakou platbu a prodejce si peníze strhl sám v nějaký stanovený čas, to jsem se ještě nesetkal a to už PP používám dlouho.

            Napiš prodejci jak se to má. Jinak limit na kartu si nemůžeš změnit v internetovém bankovnictví? Případně jak jsem psal to dobíjení PP, máš to tam téměř hned a je to bez poplatku, takže tak jak karta, akorát to budeš mít v PP balance.

            Dej pak prosím vědět jak si dopadl, tohle mě zajímá, s tím jsem se ještě nesetkal.

            0 0
            • pendergast  

              Pri komunikácii s predajcom o platbe som dostal nasledujúce vyjadrenie:

              Vaše objednávka byla zaevidována a v uvedeném emailu máte odkaz na autorizaci platby přes PayPal. Tuto autorizaci prosím vyplňte a poté bude vše již zpracováno automaticky. K samotnému stažení částky z vašeho PayPal účtu dojde až při odeslání objednaného kola z Canyonu.

              Autorizáciu som podľa pokynov vyplnil a teraz mám na PP 2 transakcie so statusom pending.

              To sa už niekomu stalo, že by autorizoval platbu dvakrát?

              0 0
              • Ralan  

                Aha takhle. Tak změň si limit na kartě, třeba to do té doby než to strhnout stihneš jak říkáš.

                Rozhodně bych ale zkusil zrušit nějak tu jednu platbu. Buď jim napsat, že si to omylem potvrdil dvakrát, tak jestli by tu jednu nezrušili, nebo napsat na PP? Bude myslím lepší tu druhou platbu odstranit teď.

                Kdyby ti to strhlo dvakrát, což nemusí být zrovna malé peníze, tak by s tím bylo více problémů, než to zkusit vyřešit teď.

                0 0
                • pendergast  

                  Limit mám nastavený na maximum pre danú kartu. Musel by som asi požiadať o inú kartu (Gold), tým pádom by som transakciu musel aj tak zadávať znovu a v tom prípade by bolo jednoduchšie zvoliť iný spôsob platby.

                  Dobijem si teda PP kredit postupne na výšku ceny tovaru a poobzerám sa po spôsoboch zrušenia jednej z transakcií.

                  Vďaka za pomoc.

                  0 0
          • Ricci  

            prachy mi pri pouziti PP stiahlo vzdy okamzite…

            0 0
    • ememem1  

      stretol sa uz niekto s tym ze zaplatil paypalom bez akejkolvek autorizacie? moj drahy synacik si zaplatil volaku chujinu na internetovej hre a iba vybral predvolenu platbu cez paypal, account (email tam hodilo predvoleny, povedzme ze to je este OK, asi z cache) klikol OK a bolo. schvalane som to skusil este raz, predtym som vycistil v browseri cache, hesla, cookies atd. bolo treba zadat paypal account (cize email) ale potom naozaj iba OK bez akejkolvek autorizacie a penaze boli fuc.

      neviem co si mam mysliet, kaslat na par desiatok E ale keby to bolo par sto asi bych sa docela nasral. nehovoriac o tom ze v tej hre sa da samozrejme zaplatit podstatne viac ako par desiatok :-)

      som aj pisal do paypalu, zatial ziadna odpoved. docela ma to zaskocilo, doteraz som mal skor opacny problem ze ma to furt otravovalo s kontrolami a upozorneniami ked som sa prihlasil z „inej ako obyklej destinacie“ a pod.

      0 0
      • miki  

        To je zajímavé ,já když platím tak mě to vždy přesměruje na úvodní stránku PP a tam mám sice přednastaven mail ale heslo stejně musím zadat ručně.Záleží asi jak máš nastaven prohlížeč nebo oni stránky ale vždy bys měl jít přes heslo .

        0 0
        • ememem1  

          ved prave preto ma to docela udivuje. mimochodom ta hra sa vola darkorbit ci tak nejak. inak predtym som tam nic neplatil takze je vylucene aj to ze by si to pamatalo heslo (co by ale samozrejme cez paypal certifikaciu nepreslo)

          0 0
          • Donuts  

            Tak třeba když máš facebook propojen s paypalem, tak při platbě na fb to chtělo autorizaci pouze poprvé. Od té doby prostě stačí kliknout na „pay“.

            0 0
            • ememem1  

              to ale plati iba pri prepojeni s konkretnou strankou ci? hm, ale skontrolovat to mozem, je mozne ze to tenmaly prdolo volako prepojil aj ked moc prvdepodobne to neni. inak je to teda pekne debilna feature.

              0 0
              • Donuts  

                To nevím, jenom jsem chtěl poznamenat, že ne všechny paypal platby musi projít přes paypal autorizační stránku.

                0 0
                • kyl  

                  Jednou sem se kamsi registroval a využívání služeb bylo za malej poplatek,pár dolarů.Nikde ani půl slova co a jak a pak už se to každej měsíc strhávalo bez mého vědomí.Po třech měsících přišlo z paypalu upozornění na opakované platby s možností jejich zrušení.

                  0 0
                • ememem1  

                  mohlo by sa ta uzasna feature ze si to zapamata login udaje vcitane hesla z konkretnej stranky volat „Fastpay“ ?

                  0 0
    • Smazaný účet  

      Chtěl jsem nakoupit na Bike24.de, ale PayPal má kurz přes 35 Kč za Euro, je to normální?

      0 0
      • kubad  

        blbost, a pořád máš možnost si tam nastavit kurz tvé banky

        0 0
      • Petr L2  

        Namátkou jsem kouknul na poslední větší platby a koncem června 28.55

        0 0
    • madcat  

      Jsem tuhle na ebayi kupoval nějaký drobnosti v řádu jednotek USD, a koukám, že nějak předělali rozhraní při platbě přes PayPal – marně tam teď hledám možnost nechat si strhnout přímo USD, nebo využít (nevýhodnej) přepočet na CZK přímo PayPalem. Teď mě to moc netrápí, protože jak říkám, šlo o pár dolarů, ale když bych měl platit něco většího, tak už mě to trochu hníst bude. Kam se to podělo?

      0 0
      • tonik666  

        taky jsem s tim bojoval, a posledni nakup na hibike zaplatil o 150kc vic kvuli kurzu paypalu, a to jsem si myslel ze mi strhnou eura.

        melo by to jit stale, ale taky by me zajimalo jak to nyni nastavit

        0 0
        • James.Sniper  

          Tady máte návod přímo od paypalu. ha! tak ten nefunguje… Tak tady je správný:

          1. Log in to your PayPal account.
          2. Click PayPal balance under your profile photo.
          3. Click Manage currencies.
          0 0
          • madcat  

            Dík, tváří se to, že by to mohlo být ono. Přenastavil jsem si „primary currency“ na USD, tak uvidíme při příští platbě…

            0 0
            • mrozu  

              Jsou to neskuteční sráči, každou chvíli se to snaží zamaskovat jinak, aby to člověka navedlo na tu jejich lichvářskou konverzi měn. Nastavení primary currency nemá na nic vliv, je potřeba na poslední stránce platby kliknout na kurz převodu a přes něj se dá změnit platba, aby proběhla bez konverze. Ale ejhle, dneska jsem platil přes pre-approved platbu a tam se to nikde na nic neptá. Ale po chvilce bádání jsem narazil na možnost změnit způsob účtování z karty, je to schovaný v settings/pa­yments/manage pre-approved payments/set available funding sources/conversion options. Naprosto intuitivní, že. Otázka je, jestli to má vliv jen na ty pre-approved payments nebo i na běžné.

              0 0
              • madcat  

                To jsou čuňata. Dík moc za návod, hned jsem si to změnil. Ne že bych přes PayPal platil tak moc, že bych na tom teď zbohatl, ale už z principu.

                0 0
              • tonik666  

                jsou to sraci, plne souhlasim a stvou me tim a nejradsi bych od nich odesel.

                uz radai platim primo kartou kde to jde

                0 0
    • Palo TT  

      Pozor, paypal menil defaultne nastavenie konverzie bez vedomia pouzivatela.

      https://www.paypal-community.com/…td-p/1207541

      Skontrolujte si to. Nastavenie je dobre skryte.

      https://www.paypal-community.com/…ghlight/true#…

      Btw. V Paypal sa da nastavit aj dvojfaktorova autentifikacia cez SMS – polozka security key v security nastaveniach.

      0 0
      • Luke96  

        Měním conversion method při každé platbě, protože jsem nenašel, jak to nastavit defaultně. Dneska jsem kupoval pár drobností na ebay. Když jsem nastavil aby konverzi určil card issuer, tak mi to hodilo chybu a platba neproběhla (několikrát). Když jsem to nechal na paypalu, tak to prošlo. Byly to dolarové položky, takže rozdíl pár korun, ale jestli je to další fígl. tak budu na ebay snad radši platit přímo kartou.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.