• t100-CZ

    Ahoj,

    chci si koupit další „nové“ komponenty na kolo a rozhoduji se jestli koupit nové a nebo například sezonu jeté, ale o třídu až dvě lepší komponenty. Cena přibližně srovnatelná.

    Např kliky:

    nové deore 1200

    jeté LX,SLX 1000

    0 0
    • Kubiczech  

      Osobně bych spíše koukal po nových komponentech sundaných z kola. Na bazarech je jich celkem hojnost a pár stováku se tak ušetřit dá.

      0 0
    • roud  

      záleží na stavu daj se koupit jeté komponenty na kterých prakticky neni poznat že by někdo jezdil a pak komponenty který maj za sebou X tisíc km závodn… takže pořádně vybírat…

      0 0
      • t100-CZ  

        ono z fotky se prd pozná a popis nemusí být vždy pravdivý…

        0 0
        • roud  

          nejlepší je osobní převzetí díly si prohlídnout a hned víš na čem seš obzvláš´t u dražších věcí jako kola rámy vidlice atd. tohle preferuji…

          0 0
    • Mr.Duck  

      Osobně když měnim, tak si dám nějakej strop kterej stejně vždycky značně překročim, ale myslim že je to různý. Třeba kliky zrovna radši nový, nemáš sjetý převodníky, ložiska ve středu atd.. Na druhou stranu třeba řazení(Deore) sem dostal za pivo tady od Maňase, a sice vypadá docela v disorderu, ale řadí mi líp jak nový na druhym kole(Alivio). Asi bych to bral jak co, třeba ani šaltru nebo smyku jetýho bych se nebál, brzdy sem bral radši nový aby to někde nechcalo a tak, ale tam bych se jetejm asi taky nebránil.

      Prostě víceméně se řídim tim, že kde se toho může víc podělat, respektive by bylo dotažení do dobrýho stavu drahý, to radši koupim nový, a kde se co podělat nemá, nebo se dá levně dotáhnout, vemu jetý a myslim že sem zatim vedle nešláp :)

      0 0
      • Mr.Duck  

        Jo a k tej anketě, kliky určitě SLX, protože sou hezčí :P Jinak je to asi jedno, kdyby nešlo o xicht tak asi vemu nový deore.

        0 0
    • jonti  

      Vsechno strasne rychle odchazi- kliky, retezy, kazety. Co mi drzi bez problemu nekolik let je presmykac, prehazka a razeni.

      Ale stejne bych ted bral nove komponenty – je no lepsi pocit a nove veci fungujou lip.

      0 0
    • Hornet  

      Az ta to moc netlaci, pockaj a kup nove slx. Kluky by som jazdene asi nebral.

      0 0
    • t100-CZ  

      tak po dnešní vyjížďce na kole už je to stejně jedno, jdu šetřit na kolo. jedno je OK ale druhé má osmu jako blázen. Njn hold kliky musí počkat :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.