• Mata.Lan

    Koupili ste si někdy ojetej komponent na kolo? Jaky s tím máte zkušenosti? Koupíte si vypleteny Mavicy, ty se vám po pár kilometrech rozpadnou, vidlice přestane pružit, řazení vám zůstane v ruce a vy ani nemůžete uplatnit záruku… Co vy na to?

    0 0
    • jakub  

      velice zalezi od koho jety komponenty kupuju, jinak jako krom ramu jsem se uz poucil ze v bazaci se da od spolehlivejch lidi sehnad cokoliv za dobrou cenu… nebal bych se toho,

      0 0
      • Mata.Lan  

        Diky, to si mě povzbudil, mimo to děláš dobrou reklamu místnímu bazaru. A neviš jak je to s náhradníma dílama na Mavicy? dají se někde sehnat třeba ty jejich spec. středy?

        0 0
        • Mata.Lan  

          Náboje – samozřejmě. Anebo Zircony špice?

          0 0
          • jakub  

            hmmm tak tohle zrovna nevim, jinak tedkom mam z bazace vidli mx compa 04 a je uplne super, pak mam z bazace sedlovku, riditka vlastne i vidli AXELA pro moju, brzdy XT 04 vse OK, nedavno jsem prodal, kotoucovku, vidli, doma se mi vali ram(hehe) je totiz spousta lidi, jako ja kery si proste radi vylepsujou svyho milacka a tim, ze prodaj svuj komponent a trosku pritlacej si koupej neco lepsiho a tyhle veci sou vetsinou v super stavu, jinak davam pozor, abych nepodporil nakou corku, to co je az podezrele levne a skoro nove, nebo uplne nove me moc nebere, teda pokud neznam toho, kdo to prodava…

            0 0
            • Mata.Lan  

              Čorkařeni je napiču, ale pokud se ti do ruky dostane Morati od cigána, co vůbec nevi, za 5000, nevzal bys to? já určitě jo, ale pak bych mu pořádně rozbil tlamu. Nehledě na to, že ho můžeš vrátit původnímu majiteli (s 5k přirážkou:).

              0 0
              • jakub  

                bohuzel ani jedna moznost mi moc nesedi… ja vim ze mas pravdu ale ja mam zas prostredky na to abych zjistil ci je ten bike, zabavil ho a cigana poslal tam kam patri..... na vic se me k tomuto tematu neptej nechci aby se tu rozjela debata uplne jinym smerem a musel jsem neco vysvetlovat dik.....

                0 0
            • biker seli  

              Žádnou takovou zkušenost nemám, ale klidně bych ji chtěl. Kde se dá sehnat nějaká levná vidla, mam RST Gila TL (bohužel) a s radostí bych ji zahodil a dal tam něco aspoň trochu lepšího.

              0 0
    • Jogador  

      Jde o to co a jak, asi kazetu a řetěz bych nebral,kliky, poku jsou nějaký fajn, tak vyměníš jen pily,vidli, jde o to jak, já mám s bazaru skareba a až na vyčištění a namazání je bez problému ( skoro:) Já se nebojím…

      0 0
    • wroum  

      koupil a mockrat, ale vzdy od kamose a vedel sem presne co kupuju. ram (bandit FR)sem koupil s tim ze bud a nebo. a nelituju. slouzi dobre.

      0 0
    • Mata.Lan  

      Jak to tak poslouchám, tak zkušenosti dobry, zatim si teda nikdo nestěžoval. Asi začnu nakupovat ojetiny

      0 0
    • TinkTink  

      Koupili…mockrat…moc jsem jich uz taky prodal…

      Myslim ze bazar je vynikajici vec, kdyz vis co kupujes.

      Pokud to nevis, tak je to bad – hlavne blby je, kdyz ti k veci clovek nedoda ani blbou fotku (fotka je zaklad)…to je pak blby a to neberu.

      0 0
      • Mata.Lan  

        Asi bych nekoupil nic, co bych si neměl možnost předem ošahat. z fotky toho taky moc nepoznáš

        0 0
        • Jogador  

          Ale jo, pohlaví se většinou zjistí, i vzhled, je jasný, že nějaký věci se ošahat musí, ale to až po delším čase,ne?:)

          0 0
        • TinkTink  

          Jasne…todle chapu u nekterych komponentu…ale zas nekde je to uplne zbytecny…treba takovej predstavec :o)

          0 0
          • liki  

            Ja moc nekupujem z bazaru. Kamarát si objednal predstavec a došiel mu nejaký kameň a ja som si objednal kazetu a došiel mi balíček za?ažený letákmi. Od tej chvíli už nenakupujem!

            0 0
            • TinkTink  

              S tvym vystupovanim se divim ze jsi s nekym nejaky obchod dohodl.

              0 0
    • kandik psi zub  

      ojete jsem jiz koupil: naboj DT Onyx 2× rafek mavic 517, naslapy scott, cele titanove kolo Kona na XTRku – rozebrano k dalsimu pouziti, cele Kolo LeaderFox – sestelovano a prodano kamaradovi cele kolo Author Vision – sestelovano a prodano kamaradce rohy Tune, predstavec Pells, cele kolo Wheeler – rozpouzivano na soucastky, ram HeavyTools crmo, ram Merida, ram+vidle+kliky LX Fort ( muj prvni poradnej stroj, cele kolo Giant treking – rok uzivani v nemecku pak prodano, brzdy Avid arch rival, kola na Scott nabach, a dal uz nevim

      0 0
    • jose  

      Já bych se toho moc nebál,pokud to není až viditelně pod cenou, koupil jsem tolik věcí přes bazar,že je už ani nebudu jmenovat,ale většinou od osvedčenej lidí…že tinku..:-)).Pravda jednou jsem se napálil,ale peníze jsem dostal zpět.V případě,že tomu dotyčnýmu nevěříš,trvej stále naoko na osobní schuzce,že si dojedeš ikdyby to bylo daleko,když couvne,něco nehraje…

      0 0
      • kubajs mtb  

        já už v podstatě ani jinak věci na kolo nenakupuju, už sem koupil vidlu brydový pákz, přehayku a nemám s tim žádnrj problém.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Dyž tak přemejšlim tak na kole nic ze sekáče nemam. Ale to proto že dyž sem něco sháněl tak sem to po bazarech nenašel nebo se to nevyplatilo. Jinak třeba komp sem postavil skoro komplet z bazarovejch věcí. Fo?áky oba z xtý ruky. Nevyplatilo se jednou, začoudilo se mi z monitoru po 3 týdnech, bohužel bazar dal na odzkoušení pouze 14 dnů. Holt to nese riziko.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.