• ondrejj

    prosím poraďte. chci si pořídit nové kolo. jezdim převážně na silnicích, ale rád vjedu i do lesa, na polní cestu apod. z toho mi vyplívá crossové kolo. něco už mám najeto, ale nesleduji novinky, trendy, skrátka nemám moc přehled :). líbí se mi např. Specialized CrossTrail Elite. ale není to drahá značka a za stejné peníze bych třeba jinde pořídil něco víc? a co třeba koztoučové brzdy? ano či ne? co by to mělo mít za komponenty?…

    0 0
    • mosquito  

      za 20 uz koupis poradny kolo, vybavou za tu cenu mozna najdes i nepatrne lepsi nez ten specialized (kukni na superior.cz – tam je obdobny za –3tis), kotouce na cross je celkem uchylka ale pokud jezdis i v zime tak je celkem ocenis jinak zbytecnost

      0 0
      • DaveBury  

        Jen poznamecka k superiorum .. Trochu se mi zda, ze u drahsich modelu roste cena neumerne pridanym komponentum .. I kdyz to mozna nebude jen u superioru, ale ja je koumal ;) (u krosovych kol)

        0 0
    • kurýr na bajku  

      Koukni na meho Apache do profilu. Kotouce jsou samozrejme nezbytnost. Pokud budes chtit nejak dal poradit, tak se ozvi, pac je treba takovy kolo postavit. Nikdo nic takovyho neprodava… resp. v odpovidajici cenove hladine se slusnymi kotouci.

      0 0
    • Corbett  

      Tátovy jsme koupili tohle a naprostá spokojenost pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=12139 Kotoučové brzdy jsou zbytečný luxus, pokud opravdu nejezíš v zimě, tím myslím v mrazu a sněhu.

      0 0
    • blaza84  

      Ahoj, kamarádka chce pořídit kolo na takové to rekreační ježdění. Vyhlídla si tohle MRX http://www.profilshop.cz/…tor/cross28/?… a protože já jsem jakože odborník, tak mi to poslala ke zhodnocení. Jenže já v crossech vůbec neznám mapu (v tomto případě dokážu zhodnotit jen hazku a smyk Deore :) ), tak poprosím o zhodnocení cyklisty znalejší krosových kol :) Jak je toto kolo osazeno vzhledem k ceně, případně co jiného/lepšího by se dalo s podobným rozpočtem pořídit?

      Při výběru ale stejně nejspíš rozhodne barva :)

      0 0
      • Evilcleaner  

        tak jestli se ji líbí, tak je to odpověď na všechny otázky:-)) jinak za ty peníze je to bída, sice hezký rám, ale mizerná vidlice a slabé osazení. staré devítirychlostní deore je ok, ale jsou tam pekelně těžké kliky a místo véček by za ty peníze mohly být kotouče. a pochopitelně mnohem lepší vidlice. je nás tu spousta co kola staví, tak doporučuju si najít někoho takového v místě bydliště a nechat si na tom rámu postavit kolo, pokud bude dobrý stavitel, tak bude výsledek nesrovnatelný s tím odkazovaným kolem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.