MTB HT Merida TFS 1000-D x Spyder SLX Reba

7 nepřečtených
  • dark might

    Čabas bikeři. Chci si po létech koupit kolo. Procházím a pročítám tohle fórum už nějakej ten měsíc a jsem moudřejší… Přesto, teď ve fázi, kdy mě začíná tlačit čas (i přítelkyně), abych si už něco koupil, nejsem rozhodnut. Z původní představy, že koupím kolo za 15.000,– jsem se dostal na částku 22.000,– Původně jsem chtěl V-brzdy kvůli údržbě a ceně servisu a vidlici jsem neřešil. Díky zdejším informacím (vážím 98 kg) jsem se rozhodl pro vzduchovou vidli a tím pádem i pro kotouče (vím že jsou i na Véčka, ale nenašel jsem kolo s rozumnou cenou). Ze všech těch kol jsem nakonec vyfiltroval dvě, který se mi líbí a celkem splňujou představu o výbavě a ceně. Spydera jsem našel u cyklo Němčík. Výbava, barva, vidle, možnost změny komponent, cena. To vše se mi zdá na dobré úrovni. Ale je pro mě daleko – cca 250km. Merida je hůře osazená – náboje, brzdy, ráfky ani nevím s čím porovnat. Ale prodejnu mám za rohem a přístup prodejce je dobrej. Stavbu od místních stavitelů jsem taky zvažoval, ale žádnej z nich neni z okolí. Z ciziny se mi taky tahat nechtěj, protože nevím, kdo by mi dělal servis. Co bych od vás chtěl slyšet, je názor na obě kola, případně který byste brali. Názor na prodejce. A zajímá mě i názor na vidlice. Je tu spousta informací, ale jediný v čem mám jasno je, že FOX bude dražší na údržbu, ale lepší než REBA až tak moc nebude (nebo ano?). Předem díky, Michal

    0 0
    • Azmir  

      Jestli sedi z profilu, že si z berouna, tak proč nenapíšeš hnojovi? ten je z Prahy a máš to tam relativně kousek a za ty prachy už se bude dát vykouzlit slušné kolečko.

      0 0
      • dark might  

        jj, berouňák. Vím, že myslet znamená… ;-) Ale já vážně myslel, že je od hradce :-) Asi v tom mám čurbes. Mám v hlavě uloženo, že jsou ty kluci z budějek, poděbrad atd. Díky za nápad, zkusím mu napsat.

        0 0
    • Hnoj  

      Já čekáááám na tvůj telegram ! :)

      0 0
      • dark might  

        já chudák, v tíživé nerozhodné situaci… :-D a mám psát telegramy? :-) a mohl bych tě tedy poprosit o konzultaci, nabídku, radu…?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.