• lisak1488

Ahoj, povedlo se mi znicit stavajici Fox (vidlici viz. foto) chci poradit jakou novou na kolo v profilu, koukla jsem na epikona TT, Rebu je jak jsem cetl jednoduche predelat na 120 mm, nejake jine navrhy? cena cca. do 10.000. Diky za rady!

0 0
    • lisak1488  

jooo a aby to byla verze pro 9mm RU at nemusim kupovat naboj atd:D

0 0
    • Fidži_CZ  

A nevyplatilo by se spíš vyměnit vnitřní nohy?

0 0
      • lisak1488  

no vychazeji take kolem 10–12, udajne…

0 0
      • scret  

to rozhodne ne!:)

0 0
        • lisak1488  

hledal jsem je ale nikde nenasel.

0 0
          • scret  

myslim, ze cca kolem 6tis. Ale vzhledem k tomu, ze je vydrena vidle, pocitam ze prdel na udrzbu a dojezdil do mrtva… Timpadem bude nejspis i vnitrek v hajzlu…

Takze resuscitovat vidli treba na zimaka ano, ale bez koupe monobloku kluzaku a krku…

0 0
    • scret  

njn, kdyz se nedela udrzba, to je pak tezky…:)

Takze asi bych doporucil pevnou:)

0 0
    • scota  

Reba 2015 se dělá i v provedení 120mm na 9mm RU. Kupoval jsem na bike24.de.

0 0
      • allrose  

Ta je k nicemu…musi se mazat,on potrebuje bezudrzbovou

0 0
        • lisak1488  

no uplne jsem to neflakal, ale je pravda ze jsem tomu moc driv nedal. Jsem ale jiz poucen a to celkem draze:D tak se daji sehnat nejak ty nohy za rozumny peniz??

0 0
          • pepek  

nedají

0 0
          • scret  

jak jsem psal, jen koupe novych nohou ti to nevyresi… Jsou dost drahy, tusim kolem 6tis. Lepsi bude nova vidle…

A tuhle si zresuscituj treba na zimaka…

0 0
            • lisak1488  

ok, diky za rady! a kdyz vymenim olej, stiraky atd. nebude to tect??

0 0
              • scret  

mam vesteckou kouli?:))

osobne bych udelal celkovou rozborku, oleje samozrejme, stiraky a pak uz jen doufat… ale vypada to vylesteny, takze by to nemuselo uchcavat, ale kdo vi…

0 0
              • allrose  

Spis by te mel zajimat vakl a probrouseni/pevnost nohu, futra..s ostatnim se da zit a hodne mazat,uz budes jezdit po duralu

0 0
    • šlapatko  

nemá smysl se v tom hrabat, ve vnitř budou nohy více zmasakrované. Pouzdra budou taky v hajzlu.

0 0
    • kedi  

Vyměnil jsem Foxe za Epicona TT a naprostá spokojenost. Kupoval jsem ho letos na jaře, jednou za čas doplním mazací olej podle návodu, při objednání zadáš svojí váhu a vidli dostaneš naladěnou. Fox byl mnohem tvrdší, Epicon je pro mě pocitově o dost příjemnější.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.