Které kolo je podle vás lepší volba? Cena je teď u obou kolem 36000, komponenty podobné, Giant je trochu lehčí, měl by mít víc sportovnější posez a o něco pohodlnější sedlo? Děkuji za rady a tipy.
Které kolo je podle vás lepší volba? Cena je teď u obou kolem 36000, komponenty podobné, Giant je trochu lehčí, měl by mít víc sportovnější posez a o něco pohodlnější sedlo? Děkuji za rady a tipy.
Funkční odkazy,prosím.
Já bych silničku s mechanickým řazením a vedením bowdenů skrz hlávko nechtěl. Elektrika, když ti tam jdou jen 2 hadice, OK. Ale 2 bowdeny + 2 hadice. Ne. Děkuji.
Hoď odkazy. Kolik měříš, jakou sháníš velikost, jaké jsou požadavky a cenový limit?
Měřím 178, váha 110 a mám spíš kratší nohy, takže asi velikost rámu M. Teď mám horáka se vzduchovou vidlicí a krosovej kellys starej 17 let. Chtěl bych kolo převážně na silnici kolem 40000, lehké, nájezd třeba 100–150km týdně a jestli to chápu správně, tak silnička endurance by mohl bejt takovej rozumnej kompromis. Vzhledem k mojí váze bude asi lepší hliníkovej rám, karbonová vidlice a hydraulický brzdy. Tady jsou odkazy, co jsem našel, ale třeba mi doporučíte něco jinýho.