Magura Louise - neustále brždění

14 nepřečtených
  • Nicolaus

    Ahoj, je tady toho uz od hydraulikach hodne, ale nejakou smysluplnou odpoved na muj problem jsem nenasel. Mam brzdy magura louise 180mm a neustale mi to brzdi. Uz jsem to mel v servise na odvzdusneni serizeni, ale veskere serizeni pomuze asi tak na 2km a pak to zacne brzdit zase. Po odvzdusneni v servise se zdalo vse ok, ale po par kilometrech jakoby se desky zase vratili na puvodni misto a porad a porad to brzdi. Promazaval jsem i pistky chodi oba hezky bez problemu, centroval brzdu atd. Ruzne jsem to nastavoval pohraval jsem si s tim, ale nikdy nic nepomohlo proste to porad brzdi a dost hodne.

    Neporadi nekdo co s tim?Dik moc

    0 0
    • kafac  

      Tim ze to porad brzdi myslis ze skrtaji desticky? Na kterym kole, jakej je chod paky?

      0 0
    • orgoj.chorchoj  

      Magura Julie a mel jsem stejny problem. Po vymene desek jedna strana permanentne pribrzdovala. Nakonec to vyresilo dukladne promazani a rozcviceni zatuhleho prasete. Zkontroluj jestli se obe prasata rovnomerne vraci.

      0 0
      • Nicolaus  

        No jak jsem psal vyse vsechno jsem udelal!!!Kapaliny nevim zda tam je moc ale nemelo by byt, protoze to bylo i v servise na odvzdusneni bylo to par km vpoho ale pak si to zase sedlo stejne.Poradne jsem to projel sjezdik s Lyse hory a je to porad stejne uz si s tim hraju 14 dni s tou brzdou a porad nic, centroval jsem, promazaval, odvzdusnoval no vyzkousel jsem vse ale porad jedna desticka brzdi!

        0 0
        • Dzany  

          CO ten trmen?

          Nemas zkrivenej kotouc? Ono to muze byt nepatrne a uz to dela neplechu.

          0 0
          • Nicolaus  

            Kotouc je vymeneny protoze normalni vibroval/rezonoval typicke u AMek Meridy tak jsem tam pre tydnem dal Ventidisk, takze kotoucem to nebude si myslim neni nijak krivy a brzdilo to na novem i na starem kotouci.A co trmen?Je krasne kolmy na kotouc.

            0 0
            • Dzany  

              Tak kolmy muze byt, ale je otazka, zda je kotouc dobre serizen, aby neskrtal ani o jednu desku. A jak se pise vyse, muze to byt tou zatezi.

              0 0
              • kafac  

                Je to tou zatezi, mam ty kola doma dve a taky me chvilku trvalo nez jsem na to prisel ;)

                0 0
                • Nicolaus  

                  No ja nevim panove, jde o to, ze ty desky jsou i hrozne moc u sebe a neverim, ze kdyz na to sednu ze se nejak posunou desky. Rozumim tomu jak to ty myslis, ale mi to brzdi proste porad a hlavne to neni tak ze na jedne strane by bylo hodne mista a na druhe strane malo. Na vnejsi desce to dre a na vnitrni je uplne mezera ze pres ni skoro nejde videt je naprosto miniaturni spis si myslim jestli to neni nejake vadne ze desky jsou az moc u sebe.

                  Ach jo nerozumim tomu :D predtim jsem mel BB7 no to byly zlate brzdy v tech hydraulikach zatim dost plavu.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.