Květen - víkend v Adru - Police nad Metují

15 nepřečtených
  • Corbett

    Zdar – v květnu tohoto roku ( 13.5.2010 – 16.5.2010 ) vyrážím s partou přátel do této lokality abych se tu pořádně projel na kole a nachodil Sudety, které v září chci jet. Mám zamluvený menší penzion s polopenzí za výhodnou cenu. Protože mi vypadlo pár zájemců ze strany mých přátel, ptám se vás, jestli by jste se někdo k nám nepřidal. Jinak bych musel oznámit provozovatelce, že penzion neobsadím celý a volné pokoje dát volně k dispozici. Pokud by někdo měl předběžný zájem, rád podám bližší info – Richter58@seznam.cz

    Přeji pěkný den :-)

    0 0
    • Corbett  

      Ahoj – včera, 11 dní před akcí se mi uvolnil dvojlůžkový pokoj plus případná přistýlka. Tak že stejná otázka, nechtěl by se někdo přidat?

      Základní informace – cena ubytování s polopenzí stojí 400,–Kč na noc. Děti od 3 – 12 za 200,–Kč na noc. Pokoj je s vlastním sociálním zařízením. Co tam bude za sestavu? Nyní je to 25 lidí ( žádná masovka ) rodin s dětmi, partnerské dvojce, kamarádi. Někdo to bude hrotit na kole ( já ), někdo to bude na kole brát na pohodu, někdo bude jezdit na kole jen po cyklotrasách a někdo si tam kolo ani nebere, protože bude volný čas trávit jinak. Program není určený ani nijak připravený. Není to komerční akce. Případné další info podám na výše uvedeném mailu.

      0 0
      • potápěč  

        Ahoj, hlavně nechoďte do skal v adru. Nebo půjdete v jednom špalíru s polákama :o). Jeďte radši na Ostaš u Police tam je klid.

        0 0
        • Corbett  

          No, uvidíme – jeden jsem chtěl vytáhnout ženské do Adru, když už tam pojedu takovou dálku, tak snad překousnu i ty Poláky.

          0 0
        • natureman42  

          jakozto rodily Adrspassak nastvane podepisuju – od ty doby co se otevrely hranice, to jde s poetikou Adrspassko-Teplickych skal od desiti k peti :-(

          Bracha se tam stihl pred otevrenim hranic jeste v relatnivnim klidu ozenit (na konci zari na Slonim namesti), ja uz si to tam zel nelajsnu, pac nestojim o zastup urvanych psoncu za zady..

          Nastesti Ostas a Broumovky jsou zatim jejich najezdu relativne usetreny, takze tam je jeste relativni klid..

          0 0
          • Corbett  

            Tři roky zpětně, jsem v Adru prodloužený víkend zažil a přežil jsem to i s poláky. To by potom člověk nemohl jet nikam, kdyby se měl vždy na někoho ohlížet. Letíš k moři a tam je to buď samý Rusák, nebo Němec. Jedeš k moři autem do Chorvatska a je to samý Polák. Jedeš lyžovat do Alp a je to tam to samé, Polák na Poláku.

            0 0
            • natureman42  

              no 3 roky zpatky byl prave jeste relativni klid – to byl prvni rok v Schengenu a prival davu z Polska nebyl jeste tak markantni. To o cem mluvil Potapec zaclo dostavat grady az nekdy od predlonska..

              Ale v zasade mas pravdu-tohle holt driv nebo pozdejs potka kazdou turisticky atraktivni destinaci, ja si jen povzdech, pac mam to srovnani s lety predchozimi, kdy Polaci nebrali nase skaly utokem jako je tomu posledni dve leta..

              Tak at se Vam u nas libi a treba na podzim nashle na Sudetech! :)

              0 0
    • jakub  

      ahojky nechci prudit… ja jen tak nahodou pro příště

      http://www.penzionmtb.ic.cz/

      0 0
    • potápěč  

      k nám když někdo přijede a chceme mu něco ukázat tak se Ardu vyhýbáme obloukem. A to to mám 14km. Polky v lodičkách zabořený v písku fakt nemusím. Já tam ještě chodil lízt po skalách a koupat se na písník. To byl v adru ještě klid. Je pravda že invaze polských kobilek začala až po otevření hranic, dříve to ještě šlo. Jinak v létě roku 09 na písníku vystupoval Marián Varga krásný zážitek.

      0 0
      • natureman42  

        14km od Adru? Tak to sme prakticky sousedi :) Kde presne? (tipuju to smer Police n.M.?)

        0 0
        • potápěč  

          Broumov sousede :o)

          0 0
          • natureman42  

            a helemese, tam sem stravil svoje nejlepsi stredoskolsky leta.. :)) Skoda, ze nemas vyplneny osobni udaje v infu, par bikeru z Broumova (a okoli, vcetne Mezimesti) znam..

            0 0
            • misaxxx  

              taky temer mistni..vobcas pobejvam na bisaku vobcas v kostelci..jinak lodicky polek me tak ani nevadi (at si ty douky delaj co chtej) alerozcapenost na cestach, kdyz chci prolitnout mestem nekam rychle do pr..a hodne daleko, tak to me velmi dojima k nervoznim reakcim:-))..pak ten puch z tech desnych vonavek…to si nekdy dam i radeji retko nez tohle dejchat…jo broumovky to je jine kafe…kdyz na bajk tak timhle smerem…o lezeni bisak,broumovky nemluve…:-)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.