• Corbett

    Vždy se ptám chvíli dopředu a tak otázka zní:((( Nechystáte se tento prodloužený víkend vyrazit do výše uvedené lokality a trochu to tam projet. Ptám se, protože moje návštěva Sudet bude premiérová a tak bych byl vděčný za každého, kdo to tam trochu zná. Jsem sice předběžně domluvený s Jakubem u kterého budu já a tři kamarádi bydlet, ale když se dá víc hlav dohromady, může to být zajímavější a může být větší stranda.

    0 0
    • ananas  

      … stačí projet trasu Sudet a zábavu je postaráno :-)

      0 0
      • Corbett  

        Přesně, to je věc, proč tam jedem. Když se nikdo nepřidá, tak to objedem v tom složení co tam budem. Trať je údajně dobře značená, tak že, žádný problém.

        Nicméně, vždy když jsem se někam chystal a vyrážel do krajů Českých, tak jsem to tu hodil na plac a vždy se našel někdo kdo se přidal a tak trochu podal pomocnou ruku. Tak že i když jedu objet trať, která je dobře značená, zakládám tento thread. Co kdyby tam byly místa, které nejsou na trati uvedeného maratonu a stojí za to si je projet. Na ježdění tam máme tři dny, to znamená, že pokud vyjde počasí, tak bude čas objet i něco navíc.

        0 0
        • pop  

          Jedna dobrá zpráva,doktor mi povolil jezdit na kole a plavat…otázka je jak to bude bolet. O víkendu zkusím bazén a spin.

          0 0
          • Corbett  

            To seš celý ty, jeden týden máš srach z toho, že dva měsíce budeš jenom o berlách a týden na to jdeš na spinning a v květnu na tebe budeme volet „na křižovatce na nás počkej“.

            0 0
    • Corbett  

      Trochu oživím tento chcíplý thread. Květen je za rohem a tak se zeptám ještě jednou?

      A někdo z místních by nás neprotáhl po trati Sudet?

      PS: vím, že je trať kvalitně značená, ale komu se chce pořád čumět a hledat značky. Víc mi vyhovuje, když se s někým svezu a se značením si nemusím dělat starosti:)

      0 0
      • ananas  

        myslím že průvodce není třeba, ty značky fakt „bijí“ do očí, nelze je přehlédnout…

        0 0
      • jakub  

        ahoj, jen doplním, že pokud nebudu zrovna na závodech nebo nebudu v práci, tak se s Vámi rád po Sudetech svezu, není to žádný problém, jinak mapu pro Váa budu mít určitě připravenou a další infomace o možnostech bajkování vám poskytnu s místníma kámošema taky, rozhodně se nebojte, že by jste se nudili, už se u nás pár nadšených bajkerů sešlo a všichni se shodli na tom, že týden je na projetí naších koutů rozhodně málo, navíc by jste přišli o dost když se nepodíváte alespoň jednou do skal atd atd.. (no Vaše věc) v každém případě o bajkování není nouze ať už pro milovníky terenu a nebo pro milovníky přírody… ahoj Kuba

        0 0
        • Corbett  

          Beru na vědomí a co říct na závěr, že se prostě těšíme, ahoj:)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.