Kvalitní servis - Moravskoslezský kraj

17 nepřečtených
  • Lister

    Rád bych poprosil o tip na kvalitní servis někde na severní Moravě. Bylo tady téma ohledně Ostravy(no upřímně moc relevantní nebylo), ale nechci se omezovat jen přímo na ni, tak proto téma nové. Potřebuji udělat repas vidlice Manitou Black – bude 100% potřeba vyměnit pouzdra a pak kompletní servis na Juicynách – zkrácení, odvzdušnění. Dále zafrézování středového pouzdra, zafrézování navářek na kotoučovku.

    PS: poznámky typu „nejlepší servis je doma“ prosím směřujte jinam. Mám dobrý důvod, proč to chci udělat v servisu.

    0 0
    • Lister  

      …tak chlopci nerobte prdel :-) Musí být nějaký slušný servis, který by to dokázal zrobit…přece to kvůli takové drobnosti nepovezu do Práglu??

      Tak konkrétně – ale já skoro nic neznám – Co Moje kolo, prodávaj haful značek a servisují i fully tak to by snad mohly zvládnout?? Madeja sport… Maxcursor – ten je taky myslím v Ostravě ne.

      Ale klidně i něco v jeném městě – Opave, Bruntál, Havířov, Krnov…prostě kdekoliv po cestě z Jeseníku do Ostravy.

      0 0
      • nobody  

        z mojekolo.cz mám kolo a nechal jsem tam pár věcí servisovat a byl jsem spokojený.

        0 0
        • Lister  

          Díky za reakci. Akorát je divný, že asi nění žádný vyhlášený servis, o které se ví, že má šikovné mechaniky a kvalitní nástroje – něco jako Cykloadam v Praze, ale zase že bych to chtěl posílat až tam tak to zase ne.....

          0 0
          • slavekRM  

            Servisuji v Max Cursoráků. Dávám tam vidle a vše s čím si nevím rady. Zatím vždy bez problémů, ochota ok, pokud se vyskytne problém mechanik vždy zavolá a konzultuje. Termínově maximálně do týdne.

            Jinak jsem párkrát vyzkoušel i Bagbike, taky bez problémů, ale mám to trochu z ruky, takže tam nakupuji, ale servis moc nevyužívám.

            0 0
            • Lister  

              No asi to tam vyzkouším (Max cursor), přmo na stránkách mají uvedený servis všeho co potřebuju zařídit, doufám že cenově to nebude žádný extrém.

              0 0
              • slavekRM  

                Prodávají drahý věci, ceny servisu však mají v normě. Navíc ti odhadní cenu sdělí předem a mi se ještě nestalo, že byse nějak extrémně lišili.

                0 0
                • ufonek  

                  Hele a je něco pravdy na tom, že jim odešel servisman? Prý do Madeji.

                  Asi před měsícem jsem tam dával kolo, protože tomu opravdu zatím nerozumím a nejsem si schopný nic sám udělat, tak jsem chtěl ať mi to někdo prohlídne a případně seřídí brzdy atak. prostě něco jako garančku. Mám Maxcursor kousek od baráku a byly tu na něj vcelku kladný reference tak jsem tam to kolo dal, těsně předtím mi ale strejda řekl něco o tom odchodu servismana a ať tam kolo nedávám tak mi trochu nasadil brouka do hlavy.

                  Hodnotit je teda nemůžu snad až na přístup který byl OK, vcelku jsem si i pokecal (možná taky díky tomu že tam nebyl žádný jiný zákazník, předtím jsem tam nakupoval tretry, bylo tam asi 5 lidí a byl to vcelku opruz) ale nepotěšilo mě když jsem se ptal na zvednutí REBY z 100 na 115mm tak na mě hodně divně koukali a tvrdili že to prý nejde.

                  0 0
                  • slavekRM  

                    Něco na tom je, kdysi tam byl jeden, co jsem ho viděl potom v Madeji, ale to už je minimálně rok. A určitě tam nějaký dobrý zbyl :-). Měl jsem tam kolo naposled před týdnem a půl a bez problémů.

                    0 0
                • Lister  

                  tak ceny mají slušné, 300 za kompletní servis obou kotoučů včetně zkrácení mi přijde jako dobrá cena. Akorát s vidlicí je to tak jak jsem se bál – dělá se základní servis, na větší věci jako je právě výměna pouzder se to posílá do autorizovaného servisu – předpokládám že k dovozci. Tak přemýšlím jestli to má cenu, protože ty vůle tam je vlastně už od koupě a nijak výrazně se nezvětšuje.

                  0 0
                  • nobody  

                    a co vidli poslat milanovi?

                    0 0
                    • Lister  

                      jo, napadlo mě to…akorát nevýhoda, že to budu muset řešit samostatně, takhle to hodím celý do servisu, oni to celé zařídí, včetně poslání a za týden si přijedu pro hotový kolo.

                      0 0
    • deko  

      Servis jsem pouzil jen v pripade vycentrovani rafku v bicyklech naproti yogi. Do druheho dne hotove a cena zdarma (kupoval jsem si tam ram  a pamatovali si me)

      0 0
    • rorys  

      Já jezdím do BAGBIKE a nemíním měnit.

      0 0
    • Volf  

      Ahoj Listere, obávám se, že v našich a vašich oblastech se to kvalitními servidáky asi nehemží. Já budu letos v zimě měnit pouzdra na svým Blackovi a mám dojem, že to snad budu musset poslat přímo k dovozci. Sám si na to taky netroufám, protože to není výměna oleje ve vidli.

      0 0
      • Lister  

        Asi máš pravdu, nakonec to nejspíše dopadne tak, že nechám udělt jen ty hydry a kolo si snad ještě ten den odvezu – práce údajně moc není, tak by to mělo jít domluvit. Vidlice pak půjde na repas buď k výrobci nebo k šamanovi.

        0 0
    • Cpt._hunter  

      Celkem dobrý servis  v Ostravě je Bike kram více na http://www.bikekram.cz, kupoval jsem tam kolo- dobré ceny, kvalitní práce ztím spokojenost, i když si tam jen nechávám promazat vidli a centrovat ráfky jinak všechno dělám sám…

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce