• pI3rre

    Čaute , vím že už se to tady řešilo, ale je už to nějaký čas… Chci se vás zeptat jaký zámek je v dnešní době aspon trochu spolehlivý. Jedno kolo mi už ukradli a nechtěl bych dopodnout stejně. Je jasné že nejlepší ochrana je nenechávat ho samotné, ale i tak pošlete mi nějaké linky na „spolehlivé zámky“ kolem 1000 Kč. Díky moc !!!

    0 0
    • Smazaný účet  

      Podle nakladu mas asi tri moznosti. Nejlevneji vychazi koupit si BYTELNY retez(prumer 12 a vice mm) a k tomu poradny zamek s kalenym okem. Draz vchazi nejaky retez pro motocykl. Jsou v praktickem textilnim obalu, cenou zacinaji nekde u 1000kc. Snadno dohledas na google. Posledni zajimavou variantou je „skladaci retez“:

      "http://www.a­aaautoboxy.cz/zam­ky-pedalu-bullock/zamky-pro-motocykly/zamek-had/4135.html ":http://www.aaaautoboxy.cz/…ad/4135.html

      Ovsem odolnost kazdeho retezu je omezena, viz jutube.

      0 0
      • pI3rre  

        Díky moc ! Ten bullock se mi hodně líbí, nemáte s ním někdo zkušenost vypadá celkem „spolehlivě“ :D? Nebo by jsem měl jít do zámky pro motorky ? . Jinak to video už jsem viděl … :-(

        0 0
    • kycis  

      Resim neco podobneho, nemate nekdo zkusenosti s timhle od Trelocku? Vydrzi to neco? Jen ta cena uz je dost mimo :-(

      0 0
      • Thidney  

        "používám toto ":http://cz.abus.com/main.asp?… ještě vyšší, ale zas vzhledem k ceně ostatní zbytečné bižuterie na kole to tak zlý není .)

        0 0
        • Volf  

          Vzhledem k hodnotě kola viz foto v detailu uživatele bych řekl, že nákupem tohoto zámku jsi cenu navýšil tak o 500 % :-)))

          0 0
          • Thidney  

            no u toho wheeleara máš naprostou pravdu, je z něj kostra dobitá ,) a  jak tak koukám tak RM bych měl zaktualizovat, už vypadá trošku jinak vidle Mar 700sl , (zdvihy přestavěno na 130/127) jinej tlumič ale to jsou prkotiny :)))

            0 0
            • Carloss  

              on myslel tu ukrajinu v náhledu:)

              0 0
              • Volf  

                Přesně tak. Kolo na kterým někdo opravdu jezdí bych si do huby nebral:-)))

                0 0
              • Thidney  

                no jo, ale zas na tý ukrajině bych nešel s percentuálním nárustem hmotnosti tak nahoru :))

                btw pravda, na tuhle fotku jsem jaksi pozapoměl, díky :)

                0 0
        • Alibaba  

          No nevim, vozit ssebou kilo dvacet v zámku a platit dvacet tisíc abych shodil z kola půlkilo mi přijde jako z Kocourkova. Já kolo prostě z ruky nedávám. Když se zámkem, tak v dohledu.

          Příliš mnoho mých známých (včetně mě) přišlo o „zabezpečená“ kola.

          0 0
          • Thidney  

            zámek má 998g :) a dvacka za půl kila dolů je i na mě moc :)

            nevozím ho pořád a používám spíš jako odstrašovadlo – rozhodně bych nešel od kola na hoďku pryč. Jen je pár specifických situací, kdy se mi hodí jet na kole, ale kolo na mě musí párkrát počkat venku na pár minut. Kdyby se tady ještě poflakoval Kurýr na bajku, tak ti potvrdí z vlastní zkušenosti, že ten zámek dá fakt zabrat .

            0 0
          • =WiSh=  

            no hlavne taky kdyz ma clovek drazsi kolo a taha s sebou kvuli tomu uz kilovej retez, tak to stejne chytne nekde za ram k plotu a kdyz zmizi z dohledu, dopadne to jak auto na spalkach – pac i dobry kola se hodej.. a vozit s sebou 3kg v retezu to uz je mazec.

            ja mam tohle:

            http://www.kupkolo.cz/…805_394.html

            kdyz taham batoh a jedu dal do neznama

            a pak takovyho malyho mezka za par kacek, co se vejde do brasny pod sedlo k dusi – ciste kdyz si sednu na zahradku, natahnu nohy na stul a kocham se pohledem na krajinu v popredi s mym bikem – nerab bych jej totiz videl naposled, jak volaky sprinter z Rumunska bere caru i s bajkem a ja se za nim honim (beznadejne) v tretrach. Proti typkovi se stipackama to neodola, ale „nahodnej corkar“ by to mel tezsi :))

            0 0
    • Marskatin  

      Řadím se k těm, co si myslí, že slušné kolo bez dozoru nenechávat. I když těmi kily řetězu provlečeš kostru a obě kola, pořád se dá ledacos sundat a ukrást.

      Pokud to jen trochu jde, tak bych místo zámku na kolo za 1000 koupil kolo za 1000, které bych se nebál někde nechat opřené.

      Teda pokud jde o nějaké popojíždění v okolí bydliště. Pokud stím chceš jet na dovolenou, tak asi ne.

      0 0
      • Volf  

        Souhlas. Nejlepší zámek je žádný zámek. Na kole buď jedu a nebo ho mám vedle sebe.

        0 0
        • Koas  

          Ve vetsine pripadu mozna. Ja mam ale kolo na cykloturistiku, ne na projeti okolo baraku a tak mam 2 moznosti – nehorazne se omezovat a nepustit kolo nikdy z dohledu nebo riskovat. Prvni pripad je sice fajn bezpecnej pro kolo, ale mira omezovani se kuli tomu prevysuje v mem pripade miru rizika, ktere podstupuji tim, ze kolo obcas ztratim z dohledu. A vhodnou volbou zamku muzu toto riziko malinko zmensit.

          0 0
          • pI3rre  

            Chlapi díky moc za všechny odpovědi.. Jelikož jsem chtěl investovat max 1000,– tak asi půjdu do bullocku. Jeslti by jste s ním měli jěště někdo zkušenosti podělte se. A jesti myslíte že to není správná volba dejte jiný tip kolem 1000 Kč … :) Můj první zámek byl za 300,– a kolo jsem neměl za 5 minut :D

            0 0
            • Smazaný účet  

              Hele, nehces si ty buldogy koupit dva a jeden podrobit testovani? Mne by zajimalo jak drzi ty spoje, kdyz je budu koutit-trubka do oka zamku a zabrat. Dale pak jak jde zamek prestrihnout pakovkama. Tohle by mne docela zajimalo. Pak prosim napis rozmery jednotlivych casti. Diky!

              0 0
              • martin_bakov  

                Staci zadat do googlu „bike lock review“ nebo „bike lock bike-radar“ a nejaky testy zamku vypadnou.

                Zamek podobny konstrukce odolaval expertovi 46 sekund.

                http://www.bikeradar.com/…g-lock-16372

                Ale osobne si myslim, ze jakejkoli neobvyklej typ zamku – jako objednanej z USA nebo ASIE ktery ty kolo-corkari neznaji, tak je spolehlive odradi. Ale ten bulkdog vypada na dobrej kompromis, oproti tomu jak je tezkej masivni retez.

                0 0
    • sy35  

      Nemáte někdo ten Snake od Bullocku, kolik to váží?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.