Ahoj, rád bych Vás požádal o doporučení na lehké kliky (alu nebo karbon) pro dětské závodní kolo, za dobrou cenu. Délka 160mm, vhodné pro SRAM Direct Mount 1×12. děkuji
Ahoj, rád bych Vás požádal o doporučení na lehké kliky (alu nebo karbon) pro dětské závodní kolo, za dobrou cenu. Délka 160mm, vhodné pro SRAM Direct Mount 1×12. děkuji
Jiankun jsou tady klasika. Možná je mám v téhle délce nenainstalované a mohl bych je zvážit
Ahoj Patriku, díky za info. Ano již je od Tebe také mám v této délce, bohužel však na ne-boost rám (dětský q-faktor). Ještě mi nový rám nedorazil, chtěl bych je posléze vyzkoušet, třeba to tam sedne (kliky vs zadní stavba). Ale stejně nakonec budu potřebovat nové. Nemáš nějaké volné, tedy ne-boostové 160mm na pressfit? děkuji. David
Zamyslím se nad tím. Mimochodem, oni teď dělají dospelacke verze (které by neměly mít problém s Boost rámem) už od 160 mm.
Dej mi prosím vědět, i boostové by byly ok. Případně pokud bys objednával, přidal bych se. Děkuji Ti.
Na silničce mám 160mm kliky Ultegra, na horáku zatím Sram SRAM GX Eagle, Boost 148 DUB 170 mm (32 zubů). Rád bych tu délku sjednotil výměnou těch MTB klik. Sram GX Eagle se dělá v nejmenší délce 165 mm, pokud vím. Jsou k sehnání nějaké 160 mm kliky použitelné Sram?
Na MTB bych se těm 165mm nebránil, v terénu na nerovnostech a v prudkých výjezdech ta páka může chybět. Alespoň já jsem to tak měl.
To je dobrá poznámka. Možná by tedy 165 mm dávalo větší smysl…
pokud chceš Sram kliky v délce 160mm, tak jsou dostupné třeba Eagle90 – 00.6118.700.003 nebo Eagle70 – 00.6118.701.003
Mrknu na to, dík.