Když zaspím - běžná cesta do práce!:-)

121 nepřečtených
  • Adam1985

    http://www.youtube.com/watch…

    Sice to s kolama nemá moc společného, ale moc pěkné podívání! Hlavně ve zdraví k domovu! PS: ZX10R byla moje poslední motorka co jsem měl – takže taková trochu nostalgie…

    0 0
    • Azmir  

      Už aby ty orgány daroval někomu více prospěšnému.

      0 0
      • Adam1985  

        Toto je největší omyl společnosti – motorkáři nejsou z daleka tak „lukrativní“ na darování orgánů, protože pokud se stane nějaké smertelná nehoda, tak je posádka motorky většinou v tak devastujícím stavu, že kromě rohovek toho moc použít nejde. Jinak – samozřejmě že to nejsem já, ale tu motorku jsem měl a smekám, že to tak jede. Ale toto je už dost na hraně, to je fakt…

        0 0
        • skunkos  

          Toto je, pane kolego už daleko (ale velmi daleko) za hranou. Dotyčný by u mě dostal doživotní distanc od všeho s motorem a kolama.

          0 0
    • Delkim  

      +299 km/h? v běžným provozu? tomu máme tleskat? co kdyby tam jel někdo na kole? a zrovna ho objíždělo auto? a v protisměru jelo taky auto?

      za tohle sebrat řidičák navždy

      na okruhu bych řidičovi fandil, v provozu by za to v některých zemí šel i do vězení…

      0 0
      • JSt  

        kdyby… zadny kdyby nebylo. ;-)

        vem si, kolik takovych kdyby zazijes za den, za hodinu, ty sam. ;-)

        0 0
    • rdx  

      proste č*k

      0 0
    • Kosta  

      A to je všechno?

      0 0
    • Adam1985  

      tak např. ta cesta za ranního rozbřesku na začátku videa je značka ideál – nikde nikdo…ten klučina se toho nebojí a jak říkám, hlavně šťastný návrat! A na silnici je nebezečných věcí daleko víc než motorky – např. spící turecký řidič MKD projíždějící naší zemičkou, dědula s bábinou na nedělním výletě, sváteční řidiči atd. atd. Takže silnice je jedním slověm džungle ze všech stran – ještě že vymysleli MTB!;-)

      0 0
    • mr.antik  

      skoro 300 na českolipský? přeju mu aby se zabil bez ohrožení přítomných…

      0 0
    • jIrI___  

      Paráda. Frajery, co na takové mašině dokážou ve 150 km/h švihat po zadním jsem vždycky obdivoval.

      0 0
      • Ražouš  

        Někteří umí švihat 150 km/h i po zádech poté, co opustí mašinu :-) Ale pak to brždění o stromy/slou­py atd…

        0 0
    • MirosPikos  

      To budou komentáře :) No hlavně nikoho nesejmi, až ti nějaká paráda nevyjde.

      K tomu videu – je škoda, že tam není zvuk mašiny (pouze na konci). Ta přiblblá hudba je nudná – můj názor.

      0 0
    • maajkee  

      Dávat video kokota, co jezdí v běžným provozu na mašině 300, na cyklistický fórum? Zapomněl jsi si vzít dneska prášek? :)

      0 0
      • Kosta  

        „Sice to s kolama nemá moc společného…“ asi si vzal jenom půlku :)

        0 0
      • bosmilan  

        tady už je tolik sraček,že se to ztratí :-)

        0 0
      • Kubiczech  

        Video může být odstrašujícím případem pro ty, co si právě pořídili akční kameru a k ní cool držáček na řídítka. A to se cení.

        0 0
      • maajkee  

        sis! :)

        0 0
    • cabbage  

      Čistá jízda, motorku sice nechci, ale mám raději rychlé řidiče, než ploužící se překážeče, co někoukaj dál než na tachometr..

      0 0
      • maajkee  

        Aha, čili je vlastně špatně jezdit v obci 50, mimo 90 a na dálnici 130.

        0 0
        • kali222  

          to je dycky spatne!! a kdyz nekdo nekoho „vezme“ zvlast nevyjezdenej tak se rve:„ma jezdit na co ma a ne vic, kdyz to neumi“…a pritom kdyz nahodou nekdo jede 80 na 90 tak je brzda, hrozba, podclovek,senilni duchodce, provokater, grazl… lidi nevedi, co chtej.

          0 0
        • MirosPikos  

          On má spíš na mysli „piloty“ co mimo vesnici jednou 70 a ve vesnici taky.

          Osobně když jezdím napříč republikou, tak jsou pro mě nejhorší magoři, co nedokážou jet na rovné silnici, kde je vidět 2km před sebe 90, než magoři, co tam jedou 150. Často je to důchodce, který na víc prostě nemá, ale dost často je to pulina s mobilem u hlavy, která o sobě pak bude tvrdit u střiku před kámoškama, že zvládne dělat víc věcí na jednou ( já dodávám – ale všechny na hovno).

          Když na to pak člověk kouká do důsledků, tak za takovýmhle šnekem se čas od času objeví poněkud labilní řidič, který se rozhodne ho předjet na místě, kde by neměl. No a pak je čelní střet na světě. Kdo za to může? Ve statistikách to bude jen ten, kdo předjížděl. Ale logicky na tom má svou vinu i ten, kdo brzdí silniční provoz. Dřív se snad i za bezdůvodně pomalou jízdu pokutovalo.

          0 0
          • Kubiczech  

            S touhle logikou budou cyklisté viníky řady nehod. Nemyslím, že by pomalejší nutil rychlejšího k předjetí se zbraní v ruce, tak jakápak vina? Jen zdržuje, zbytek je tvůj boj.

            0 0
            • borda  

              Tak tak. Navic v tyhle ohromny zemi se super silnicema je oprabdu smesny, kdyz se nekdo rozciluje, ze musel jet par kilometru pomaleji :-). Jj, vysledny rozdil muze delat treba i 10 minut! :-)

              0 0
              • Salamista  

                zřejmě ste ještě nepotkali správnýho čepičáře. mimo město 60 a v obci 30. jasně, potkat ho jednou za týden, nebo měsíc, tak se taky nevzrušuju. ale potkejte takovýho „člověka“ několikrát za den, když jezdíte sem a tam po dědině a něco vyřizujete…

                pořád vám lítá klacek v ruce a šaltrujete mezi dvojkou a trojkou…

                tohle si zažijte a pak rozumujte…

                nedávno sem přepisoval auto. vedle mě si dědoušek vyřizoval výměnu řidičáku. nemohl se ani podepsat, jak se mu klepali ruce. ten děda má asi takový reakce jako já po pětipivu.

                0 0
            • MirosPikos  

              Pokud jezdíš autem po republice, pak to není jen můj boj. Vzpomeň si na mě, co tu píšu, až se proti tobě vyřítí do zatáčky někdo, kdo bude lehce labilní a bude předjíždět nějakou „brzdu“. To není o tom, že já bych to nevydržel, já to většinou vydržím, trochu si zanadávám ale vím, že si moc nepomůžu. Předjedu až tam, kde vidím dostatečně daleko před sebe.

              Jenže je spousta agresivních a labilních řidičů, ve kterých bouchnou saze, podřadí, dupnou na plyn a vystřelí… to jsou totiž pak ty úseky častých dopravních nehod, kde nevidí za horizont nebo do zatáčky. Kde se setkají dvě zla silničního provozu. Zmatenej pomalej řidič, který není schopen jet plynule s provozem (obvykle ještě s mobilem u ucha jezdící chvíli uprostřed chvíli ve stoce) a labilní agresivní řidič.

              U cyklistů je to přece něco jinýho, cyklista nemůže jet 90kou i kdyby se rozkrájel (pokud mluvíme o rovině nebo stoupání). Tam je to jasně limitováno výkonem cyklisty. Krom toho má možnost zajet ke straně. Což já osobně dělám, když jedu náhodou v provozu (potřebuju někam přejet) tak se raděi uhnu, než aby mi někdo trefil zrcátkem řidítka. Samozřejmě jsou tu pak borci (nebudu jmenovat), největší kingové co by se neuhnuli, ani když ne ně řidič bude z okýnka střílet :) Auta obvykle nejsou limitována svým výkonem, aby nejela rychleji jak 70 km/h.

              0 0
              • Kubiczech  

                Pěkný elaborát, to uznávám, ale nechápu, jakou to má spojitost s příspěvkem, který jsem psal. Když se proti mě někdo vyřítí ze zatáčky, protože předjížděl pomalejšího řidiče, tak bude vina na něm. V životě by mě nenapadlo obviňovat toho, kdo byl předjížděn. Na to jsem reagoval, o zbytku se přít nechci. Minulý týden jsem nalítal po ČR a Evropě trojku, takže vím, jak to na silnici vypadá. (:

                0 0
            • MirosPikos  

              Ještě pro doplnění:

              Zákon 361/2000 Sb.

              § 18 odst 2)

              Řidič nesmí

              1. snížit náhle rychlost jízdy nebo náhle zastavit, pokud to nevyžaduje

              bezpečnost provozu na pozemních komunikacích,

              1. omezovat plynulost provozu na pozemních komunikacích, zejména

              bezdůvodně pomalou jízdou a pomalým předjížděním.

              Zejména ten bod b)

              Abych si moje logické závěry zcela nevycucával z prstu, tak to podkládám zákonem.

              0 0
              • maajkee  

                Jenže to je velmi sporný, nikde se nepíše kolik musíš minimálně jet a co může být důvodem a co ne. Takže to je uplně o hovně :)

                0 0
              • drbj  

                To snad nemyslite vazne, ze povazujete nekoho, kdo jede 70 misto 90 za brzdu a aplikovat to na citovany zakon?? Neuveritelny… Bod 2 se napriklad tyka (ted myslim predjizdeni) kamionu, kdy se predhaneji, kdo ma omezovac nastaven o 2 km/h vic. No aspon na toto jsem musel reagovat :-)

                0 0
              • MirosPikos  

                Já už fakt nevím, jak to mám jinak napsat aby vám to stačilo…

                zákon říká „zejména bezdůvodně pomalou“

                Když někdo jede po suché nerozbité vozovce 70 a může jet 90, tak jako ostatní, pak je to bezdůvodně pomalé. Já říkám, že to může být i nebezpečné viz. výše, když se k tomu připlete někdo labilní a bude zbytečně předjíždět.

                Dál k tomu nemám co říct, tečka.

                0 0
                • jIrI___  

                  A není spíš nebezpečný ten labilní předjíždějící než ten, kdo jede o něco pomaleji než je maximální povolená rychlost?

                  0 0
                • Bish0p  

                  Nemůžu si pomoct ale IMO pomalejší jízda není nebezpečná, nebezpečné je to předjíždění. Asi jako samostatně stojící telekomunikační stožár není nebezpečný, je nebezpečné na něj lézt.

                  0 0
                  • drbj  

                    přesně tak

                    0 0
                  • treatt  

                    To bych ani neřekl, záleží na situaci. Teď naposledy v neděli, vracím se do Prahy, provoz kupodivu plynulý, na Jižní spojce se jede v pohodě, sice celkem plno, ale plynule. Jedu v levém kolem 90ti na tachometru, stejně jako celá šňůra aut přede mnou i za mnou. Abych nezapomněl, v úseku, kde jsou tři pruhy..najednou v levém všichni řetězově skáčeme na brzdu, jak se kumuluje, skoro až do úplného zastavení, pomalé rozjíždění, najednou chaos, z levého skáčou auta do prostředního, kde ale jede stejná šňůra, takže se to štosuje, brzdí se i prostřední, z prostředního další uhýbají řetězově do pravého, takže během chvilky v totálním chaosu celá rychlostní silnice. Po asi dvou minutách jsem se dopracoval ke zdroji, v levém jelo červené vyleštěné fáčko s bělovlasým dědkem a babkou, rychlost mezi 30ti a 40ti, sveřepě v levém, křečovitě zapřený o volant..kvůli jednomu starému kokotovi desítky nebezpečných situací, jednoznačně bezdůvodně pomalá jízda, která byla hodně nebezpečná

                    0 0
                • Jezevec70  

                  Umíš číst?

                  Je to nejvyšší povolená rychlost, ne doporučená nebo nařízená!

                  Takže můžu jet klidně pomaleji.

                  0 0
                • JSt  

                  kdyz se k tomu priplete nekdo labilni, a zacne predjizdet, kde nevidi, posral to on. ;-)

                  0 0
                  • pepek  

                    Dnes jsem byl labilní dost. 30kmh jela většina a navíc po prostředku. Asi se všichni ožrali a nechali řídit manželky.

                    Jen jeden motorkář to trochu zpestřil: odhadem tak 160 pod Kojálem a na horizontu do zatáčky přímo pod stožárem lízal kolenem.

                    0 0
                • DaSnail  

                  8o)

                  0 0
          • maajkee  

            Aha, takže když někam jedu a nespěchám, jedu na pohodičku, poslouchám rádio a bublám si to krajinou 70, 80 tak je to špatně? To slyším poprvé, že maximální limit, znamená nutnost jezdit přesně tou maximální rychlostí, ne-li vyšší.

            0 0
      • rdx  

        no vzhledam k tomu ze ten borecek na videu nekouka ani na zem na takovou tu caru . preju vam at se potkate . nejlepe celne :)

        0 0
        • cabbage  

          Zatím mě nejvíc ohrožovali ti, co jeli pod limit.

          Ne „podnikatel“ v X5 co jel 180 v levym nebo motorkář co jel 300 – ti jsou ottiž předvídatelní a tuší co se okolo děje.

          0 0
          • kali222  

            jako ze ten podnikavec vi, ze mu prave zvoni mobil a ten s motorovym kolem je zas celej blazenej uz z predstavy jak dostane jeden lajk na trubce? :D jinak presne jak pises… kloboucek, rucka na dverich/loketce a vazna hudba. do zpetnych ale koukam a pustim. :)

            0 0
          • maajkee  

            Hmm, myslíš že ty kvanta podnikatelů v X5 a motorkáři co možná nejeli ani 300, třeba jen 200, co na silnici zařvali taky tušili co se okolo děje? :)

            0 0
            • Salamista  

              myslíš, že to byla vždy jejich chyba?

              nejezdím na motorce, ale v autě. a stějně mě hodně lidí přehlídne, vlítne mi tam stylem: to stihnu! atd…

              0 0
          • mr.antik  

            kdyby jsi znal ty cesty, tak jedinej, kdo tam je nepředvídatelnej je ten motorkář ve třech kilech. Alejak píšu, přeju mu ať to napere třeba do srnky nebo do stromu, osobně mu fandím, ale je blbý když to odnese někdo jinej než on, potažmo jeho přítelkyně, rodina.

            0 0
            • MirosPikos  

              Fandíš mu, ale přeješ ať to napálí do srnky nebo stromu? Tomu nerozumím…

              0 0
              • mr.antik  

                špatně napsáno, fandím mu v tom, aby se zabil sám, bez ohrožení ostatních a aby to měl rychle zas sebou.

                0 0
              • jIrI___  

                To je závist.

                0 0
                • Kosta  

                  a co konkrétně mu závidí? :)

                  0 0
                  • jIrI___  

                    To nevím, ale nepříjde mi úplně v pořádku fandit někomu v tom, ať se zabije.

                    0 0
                    • maajkee  

                      Celej svět není moc v pořádku, takže tohle nijak moc nevybočuje :)

                      0 0
                    • Kosta  

                      Mně zase přijde v pořádku fandit někomu v tom, ať se zabije SÁM a to se závistí nemá nic společného ;)

                      0 0
                • mr.antik  

                  Není

                  0 0
    • Bish0p  

      Když už ty videa u kterých mi běhá mráz po zádech tak: http://www.youtube.com/watch…

      0 0
      • Pumsc  

        jo tohle je hnus,by mě navrchu museli odsekat majzlíkem:)

        0 0
      • kali222  

        cekal jsem kdy bude viset jen nejaky provaz „z vrchu“ :D ho tam mohli flaknout z vrtulniky a bylo by. :D vyjsky neee :( brrr

        0 0
      • Luky11  

        kolik těmhle lidem asi platí :D mě by tam nedostali

        0 0
      • maajkee  

        No ty voe, je mi zle a to se na to koukám jen na monitoru :)

        0 0
      • mastihuba  

        Čekal sem ze hopne. :)

        0 0
      • Smazaný účet  

        tohle video mě dycky pobaví, spíš by mě zajímalo jestli dolů zase lezou po těch žebříkách, nebo maj lano slaněj si to…

        0 0
        • MirosPikos  

          Tam je to spíš dělaný na base, dostat se od věže a zatáhnout :)

          0 0
          • Smazaný účet  

            nesmí se zachytit o ty bleskoježky

            0 0
            • xetron  

              hypoteticky můžou, ale asi by nechtěli :-D

              Jinak moc dobré video, je to mazec… Ale zapomenout si v toolbagu klíč který potřebuji…karamba…

              mně osobně stačí i videa z 10× menší výšky abych si řekl, že mně to neláká :-D http://www.youtube.com/watch…

              0 0
              • Bish0p  

                sakra, kdyby měl ruce tak zpocený jako já tak se neudrži..to se jen koukám na video.

                Jako malí jsme taky lezli po stožárech ale řádově menších, tak 50m a většinou v noci. A v gatích jsem neměl.. nevim co se změnilo, že se teď bojim výšek

                0 0
                • maajkee  

                  Taky jsme v cca 12, 13 letech lezli na místní 13ti patráky na střechu, seděli na okraji houpali nohama, procházeli se po římse a žádnej strach jsem neměl. Dneska jsem posranej už ve druhým patře :)

                  0 0
              • MarekF  

                Fuj, udělalo se mi jaksi divně :D

                A to si pořád myslím, že mi výšky nedělají problém..

                0 0
      • ZuzicK  

        To se musí houpat nahoře jak kráva! :-o Asi lezou jen za bezvětří. Dost mě překvapuje, že po cestě nejsou jištění.

        0 0
      • alinceb  

        Vejška mazec, ale tihle jsou aspoň jištění. Zato v Rusku, tam se dějou věci – z toho se mi sevřel…

        No a občas se to nepovede

        0 0
      • treatt  

        To není mráz po zádech, to je nightmare..uf­ff..ještě nejsem na konci, mám zpocený dlaně, přerývavě dýchám…wuaaaaah

        0 0
    • logoman  

      Tohle se mi zda jeste docela kulturni, jsou mnohem horsi videa …

      0 0
    • Lenka.05  

      Když má na takovou motorku, ať si platí hodiny na okruhu a tam jezdí jak je libo. V běžném provozu ohrožuje zcela reálně všechny další účastníky provozu na životě. To není nic, čemu bych měla tleskat. Vždycky, když někoho takovýho vidím, tak si říkám – kéž zabiješ jen sebe… Kdybys viděl auto, kde cestovala rodina s dětma po tom, co do nich naletěl motorkář, nejdřív by ses poblil a pak nějakou dobu chodil polema pěšky, abys žádnou motorku nepotkal, to ti garantuju. Zbytek života by ses jen modlil, aby někdo takový nezabil tvoje blízký.

      0 0
    • kali222  

      jak chtel mermomoci videt ty 3 kila nekolikrat. :D :P mozna pozici kamery, ale vsecko teda na „prehled“ pri predjizdeni nevypadalo.

      0 0
    • winter78  

      Na bicykli si ranný východ slnka a prázdne cesty vychutnám ďaleko viac .

      0 0
    • Bafoon  

      Jako pěkný vidím prvních 30s videa – zbytek je blbnutí bezmozka co si má jít hrát na okruh. Nechápu co na tom vidíš zrovna ty, když jsi u rychlé :-(

      0 0
    • Jones  

      No potkat v zatacce u krajnice jedouciho ziletkare, tak jsou to 2 jednou ranou. A v teto rychlosti se prejhednout da…

      0 0
      • Adam1985  

        Jasně, je to špatně takovýto styl jízdy co je na videu – ale nikdo není Mirek Dušín a ruku na srdce, nikdo ze zde přítomných i v tom autě nejezdí pořád předpisově…

        0 0
        • mrozu  

          Ok, nikdo není Mirek Dušín, tak doufám, že až tebe nebo někoho blízkýho takovejle ******** sejme, tak ti to bude stačit jako omluva. A nezapomeň ho pak pochválit, že jel pěkně.

          0 0
          • JSt  

            a kdyz nekdo pojede 70kph na devadesatce a srazi nekoho tobe blizkyho, tak se ani nemusi omlouvat. jel predpisove, takze vsecko cajk. rozumim tomu spravne? ;-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              to se ani nemusi hlasit, staci vypsat formular pro pojistovnu:)

              0 0
            • Bish0p  

              Pokud za to nemůže tak se asi nemá za co omlouvat.

              0 0
            • mrozu  

              Nerozumíš tomu správně, ale nevěřím, že v tom rozdíl nevidíš, i troll musí mít alespoň trochu rozumu.

              0 0
        • Kosta  

          to ne, ale moc lidí svoji „nepředpisovou“ jízdu nedává na net, nedejbože se jí ještě chlubit

          0 0
          • kopečák1  

            Ještě je rozdíl nepředpisových +30km/h a nepředpisových +170km/h :-D

            0 0
    • Smazaný účet  

      co říct a neurazit…

      0 0
    • kopečák1  

      Co na to říct, je to uplnej debil… ale jede pěkně…

      Ale tohle je věc na okruh, ne mezi lidi :-)

      0 0
    • mi-psi  

      sem tam by to chtělo tlumič řízení, se mi zdá. Jinak pěkná jízda, viděl sem horší..

      tohle je solidní jízda: http://www.youtube.com/watch… ;-)

      0 0
    • mastihuba  

      takový stádečko muflonů, srnek nebo jelen v cestě… do práce spěchá jen idiot. :D

      0 0
    • Frostty  

      V životě není kam spěchat.

      0 0
    • vasek80  

      Jednou si zase silničku koupím. Jen na jednu sezonu. Kdysi dávno jsem měl dva Fireblady 1996 a 2003.

      0 0
      • smeghead  

        Takovejch jsem viděl už několik, zabalený v pytli… Předtím byli taky určitě dobrý… Bohužel i několik co se s ním potkali poprvý a naposled…

        Sorry, ale tomuhle nefandím.

        P.S. Reakce na původní link

        0 0
    • novas32  

      kok.t na n-tou. skoda ze se na tom horizontu v protismeru nepodival do svetel nakladaku. bylo by o jednoho blba min. toliko muj nazor.

      0 0
      • Bish0p  

        Jsem jedinej komu přijde divný někomu přát smrt?

        0 0
        • novas32  

          mam proti blbcum podobnyho typu jakousi averzi. jeden takovej mi loni 3 dny pred Vanocemi na prechodu na Kladne zabil tetu. potreboval si zazavodit s kamosem. tak se mi nediv. omlouvam se vsem, kterych jsem se svym prispevkem dotknul.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Tak prat asi ne, evoluce funguje docela spolehlive:)

          0 0
          • mrozu  

            Přát smrt někomu nebo něčemu, co ohrožuje můj život je přece zcela v souladu s evolucí. U lidí ale bohužel evoluce dávno nefunguje, právo na přežití má zaručeno i ten nejslabší a nejhloupější jedinec, tito se zároveň nejvíce množí, takže lidská rasa ve výsledku degeneruje.

            0 0
        • mr.antik  

          tak je asi pravděpodobnější, že se vyseká, než že třeba náhle dostane rozum :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.