• Thapsus

    Skoro nikoho známého z bike-fora jsem tam nepotkal. Ale možná jsem měl jen zabahněné brýle. Jeli jste ?

    0 0
    • mkkw  

      ja jsem jel zrovna kdyz se vsichni vraceli do cile tu cestu podel trati u Chuchle a nahoru k BikeCentru, zrovna zacinalo chcat a bylo videt, ze nektery toho maj plny cocky … ale zavidel jsem, ja se vydam az pristi rok na zavod, musim teprve doladit kondici, nerad bych dopad jako dnes tam nekteri, ktere chytil ten totalni lijavce, zrovna kdyz jsem nakupoval v BikeCentru veci … a to nekdo mel jeste pred sebou nejake to bahno krom asfatu :) … vcetne me teda, nastesti jsem se ale nikam nehnal

      0 0
    • PietroUL  

      Přijel jsem se jenom podívat, stál jsem v poslednim sjezdu v terénu, prvním hlásil rozestupy, pak třeba kolik zbejvá do cíle, tak jen doufám, že jsem moc lidí nezmát. Jsem pořád přemejšlel, kolik to tak může bejt … někomu jsem řek 3 km, někomu 4 :")

      0 0
    • Levhart  

      Jel jsem to, nějak jsem to nechytnul s tím letmým startem – z Chuchle jsem začínal zezadu a jen zlehka jsem se posunoval vpřed při cestě do Radotína. Měl jsem za to, že to místo ostrýho startu zaznamenám, jenže ne, až v tom mírným stoupání úzkým asfaltem mi to nějak nehrálo, tak jsem se zeptal a zjistil, že už se frčí na ostro :-( to už bylo pozdě, byl jsem zasekanej vzadu a většinu kopců jsem musel jít s davem, takže jsem do kopce šel a pro změnu sjezdy mi moc nejdou, takže jsem se dost trápil a nadával, moje chyba no. Na občerstvovačce č. 1 neměli zrovna namíchanej ionťák, takže jsem raděj odjel pryč, na č. 2 taky moc nestíhali. Dorazil jsem ještě před deštěm, ten jsem si naplno vychutnal ve frontě na mytí, kde jsem strávil skoro stejnej čas jak v závodě, klepal jsem si při tom zimou. Takže reklama na Bosch moc nezabrala, teď to mám spojený výhradně s tímhle :-). Jinak trať fajn, ale být na ní sám a já spíš za sucha.

      0 0
      • Thapsus  

        Jo s těma zácpama na trati jsem se taky trochu potýkal a to nejsem žádnej chrťák. Trochu jsem si vylil srdce doma ( www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm ) na stránkách a to i s druhou negativní zkušeností ze závodu – málem jsem do toho hov.. prostě šlápnul :-)) Ale jinak fajn závod, i to bahýnko má svůj půvab.

        0 0
    • Gorgov  

      no jel sem, ale nejelo to, tak sem to tak nějak obkroužil, a jen si hlidal soupere v celkovym hodnoceni a nakonec mu i trochu ujel, takze vcelku spokojenost. Ikdyz kdyz sem pak zjistil jak snadno se dal dneska ziskat mistrovskej dres, dost me to zamrzelo.

      0 0
    • SoLaX  

      No jo, muj prvni maratonek pro me dopad na jednicku – pocasi pralo (zmok sem az na ceste domu :-( ), bez padu, bez defektu a prekvapilo me, ze sem to vykonostne docela dobre zvladal. Jen v tom poslednim vyslapu prisli krece snad do vsech svalu. Ten kopec byl fakt hnusnej a moc sem nepochopil, co mel spolecnyho s cyklistikou. Kdyby po nem aspon nasledoval pekenj sjezdik, ale ta panelka, no fuj.. Jinak ja moc lidi z b-f neznam, ale na zavode sem potkal jen Martinuu, docela dlouho sme jeli podobnym tempem, ale po druhy obcerstovacce mi chrtka nejak ujela a videl sem ji az v cili. Jinak kdo jeste vaha, ze si nejakej zavod zkusi, tak at nevaha a de do toho. Ja sem z toho fakt nadsenej a urcite to nebyl muj posledni.

      0 0
      • Thapsus  

        No jo, Martinuu jsem viděl jen na startu a v cíli. Ta jet ani pomalu nemůže, protože tam točí silniční kazetu a ta je zpřevodovaná jenom do rychla :-))

        0 0
    • Mike TB  

      Trasa pekna, ani to blato mi nevadilo. Dnes jsem nemel svuj den a po cely zavod jsem se prakticky nerozjel. Fakt mi vadily jen ty chodecke vlozky v uzkych pasazich a take obcerstvovacky nic moc. Tlacilo se i po rovine diky technice a sjetych plastich zavodniku. Mnozi slezali uz v sebemencim kopci. Ve sjezdech jsem videl hodne celkem osklivych padu. Za sucha krasne sjizdna a pohodova trat.

      0 0
      • Mike TB  

        Jo a destik na ceste domu byl take fajn. Nahoru po Plzenske v ricnim korytu je celkem zazitek. Ridici z vedlejsiho pruhu me kropili tunami vody.

        0 0
        • honzicek  

          Dneska jsem opět docenil tvoje Transbrdy!

          1. Jezdí je míň lidí, nedělaj se špunty v úzkých místech
          2. Nejezdí je moc turistů, takže není tolik pádů, které tady často byly zaviněny jezdeckou chybou a podceněním terénu.
          3. Občerstvovačky se vůbec nedaj srovnávat a obsluha u nich taky ne. Podávali do ruky akorát pití, kvůli banánu člověk musel zastavit.
          4. Trať pěkná, ale uznejte, kdo bydlí na JZ Prahy, zná tuhle trasu nazpaměť, tak proč tu dělat závody. Mě Chuchle přijde jako nechutně komerční závod (startovné 500 mě přijde neodpovídající). A ta slibovaná žranice v cíli stála pěkně za prd. Každý tady na BF musí uznat, že jídlo na Brdech a v Berouně bylo o 1000% lepší!
          5. Nemůžu si pomoct, ale KpŽ už je prostě masovka a jezdim ty jejich závody nerad. Proč se prát s další tisícovkou lidí?
          0 0
          • Gorgov  

            mě teda zas přišly občestvovačky super, na obou podavali bidony, gely… nic jinyho na tak kratkym zavode nebylo treba. No a věta „kdo bydlí na JZ Prahy, zná tuhle trasu nazpaměť, tak proč tu dělat závody“ mě fakt pobavila. Napadlo Tě, že tam třeba někdo nebydlel na JZ Prahy:)

            0 0
          • smallbrother  

            …tak tos mě pobavil, KPŽ je přece masovka už od podstaty a ani si na nějakou alternativu nehraje! :)

            0 0
        • Levhart  

          Thapsus: přesně popsáno Mike TB: tak, tak – někteří lidi měli pláště absolutně out, viděl jsem i tenoučký krosový kola – na tom bych fakt ty sjezdy nechtěl jet. A to všichni museli vědět, jak to tam vypadá – pršelo. A ty výjezdy – lidi šli s kolama středem a tím pádem se dali objíždět jen po stranách, kde to ale nešlo, protože to sjíždělo do strany, takže o ničem :-(

          0 0
          • Gorgov  

            souhlas, měl sem vzadu total sjetýho fast freda a nebyla to idealní volba:)

            0 0
    • sfinga  

      Jelikož sem dnes jel i já, přidám i já trochu do mlýna. Na tenhle závod sem se těšil, připravoval sem se skoro měsíc s dobrým pocit relativně dobře vykonané práce. Jenže pár věcí se změnilo hned na startu. Místo toho, aby start byl pevně dán nějakou páskou, tak se místo toho všichni cpali pořád blíž a blíž k první zatáčce, takže místo na lajně, první stáli cca 100 metrů od brány. Po startu se mělo jet zaváděcí kolo za autem, ale nepochopil sem proč s tím autem jede takovou kudlu. jasně, chápu, má se to roztrhat a natáhnout, ale od toho je přece první kopec. Nezkušení bikeři, a troufám si říct že jich tam bylo hodně, začli v balíku zmatkovat, házet vlny a tak nebylo o pády nouze. Já sem chytil hned ten druhý, na asfaltu do radotína u pivovaru. Při 45 km za hod, se to předemnou začalo brutálně skládat a mě nezbývalo nic jiného než čekat až na mě dojde řada. Pomlátili jsme se tam cca 15 – 20 lidí a to jen kvůli nějakému kreténovi, co se tam začal totálně nesmyslně cpát z levé strany. Hodil tam pak vlnu a bylo to. Přitom tady se nerozhoduje!!!!!! Někteří kluci se z toho pádu ani nezvedli a rovnou je odvezli sanitou, jiní se sbírali hodně těžko. V tuhle chvíli byl pro mě závod ztracen a po té co se přes mě převalilo cca 300 lidí, tak sem opravdu neměl chut závodit. Trat byla uzká, sice hezká, ale ne natolik široká, aby se tam vešlo 1000 lidí. (první kopec to moc neroztrhal a cesta do radotína už vůbec ne) Bahno klouzalo jako sviňa a sjezdy taky. Do toho připitomělí lidi, kteří bojují do Prestige Trophy o každý bod a tak na 287 místě, jsou schopni všechny srazit do škarpy, jen aby oni urvali lepší místo. Tohel fakt nechápu, a přestává se mě to na Kole pro život líbit. Jinak organizace jako vždy perfektní, i to jídlobylo ok. Jen fronta na wapku, ale to je přeci v ČR normální. Dvě wapky pro 1000 lidí :-))))))))

      0 0
    • Beeda  

      tak nebudu reagovat n akazdeho a shrnuto:-)

      • trat je takova jaka je, kdo to zna tak vedel do ceho jde.
      • ze tam bude 1000+ lidi to se dalo taky cekat
      • kdo neocekaval, ze to nekolikrat lehne, ci ze se to zaseka, tak mi prijde dost naivni, holt to bylo i o stesti
      • ctu vicemene jen schvalovani viny na druhe, na trat, ale u nikoho, ze blbe jsem zvolil taktiku, nekde vzadu toho moc nevymyslim (ac to bylo predem jasne kdo/kdo musi byt pokud chce zaject), nebo holt kdyz na to nemam a to nejen fyzicky,tak nemam ambice a musim se s tim smirit a jedu podle toho kam patrim…
      • jak jsem psal, nekdo to jel x-krat tak at se pak nedivi ze je premotivovanej a 2× nasr*nej,,, muze byt, ale dnesk a vicemene jen na sebe..
      • kdo si stezuje na masovku, tak at jede treba pohar, ale jak to vidim, tak zas bude nadavat na koreny, krtince, ci travu v cest…

      • po nemoci jsem jel s juniorkou, co zas jela po urazu, cca kolem 300. mista a musim rict, ze kdyz se tlacilo, tak se tlacilo, nikdo nenadaval a poohda, kdo chtel ject mohl i bokem objizdet, ale nadrel se ze:-)
      • taktez ve sjezdech, ac to klouzalo, tak jsem nevidel zadne riskovani a celkem poklidne sjizdeni, takze v tomhle ohledu pohoda taky…
      • bufety nevim
      • wapka, dal jsem kolo do krimi zony a az tam nikdo nebyl tak to v klidu umyl..
      • bahno me bavilo, jinak by ta trat byla nudnejsi:-)..
      • organizacne jsem nesledal zadny zavaznejsi zadrhel, nevim co by lidi chteli vic…
      0 0
      • joejoe  

        hezky prispevek, pekne jsi jim to rekl :-) neda se nic nez souhlasit osobně jsem si ještě v pátek večer po registraci koupil na přední kolo Nobby Nica, protože na RR jsem si říkal, že bych mohl mít problémy. Škoda, že jsem ho nekoupil i na zadní, ale člověk se tak nějak učí. To, na čem jezdí někteří showmani (to show potom předvádějí při vystupování ve sjezdech do lesa :-)), to mi hlava nebere. Ostatně stačilo se při startu podívat okolo sebe kdo na čem jede. Není se potom čemu divit, že při prvním kopci se hned tlačí. Tobě bych Beedo poděkoval za dovedení od Radotína do cíle… Myslim, ze jestli ta juniorka byla ta blondynka s modryma ocima, tak jste nás tam vedli vícero :-) – ještě jednou díky ;-)

        0 0
        • Beeda  

          neni zac, rado se stalo, me to nevadilo, zas tak jsme tomu nedaval:-), jen jsem se bal aby jste ji nesejmuli, tak pred cilem v sikanach jsem ji rekl at vas necha ject..verca strasilova byla uz dost za nama..

          0 0
          • joejoe  

            Ten pokyn jsem tam myslim zaslechl, ale neboj, nejsem jeden z tech, ktery musi dopredu za kazdou cenu. Preci jenom se mam taky trochu rad :-)

            0 0
      • jose  

        Když jsem Vás předjížděl, myslel jsem si to, že jsi to ty, ale nebyl jsem si jist takhle uprostřed st. pole.....k zá­vodu:trať podle mě nebyla pro 1000lidí. jinak se mi docela líbila, v tom bahýnku to bylo jak na ledě:-))

        0 0
    • JancA  

      Tak stěžovat si rozhodně nechci, sice jsem se dostala hned po startu na oválu do jednoho hromadnýho pádu, čímž kolem mě projelo tak 300 lidí, ale kdybych to pak na tý asfaltce napálila (nešlo to, neumim jezdit vůbec v háku), nemusela jsem pak tlačit ve štrůdlech v každym kopci. Předjíždět se dalo dost blbě, rozjela jsem to až v druhý půlce a pak předjížděla jednoho za druhym. To je ale na krátkou trať pozdě, takže nakonec kolem 250.místa, nic moc, příště to už bude lepší doufám:)))).Jinak chování některých borců, co se mnou jeli ve sjezdech vážně nechápu – zvlášť jeden v dresu KHS – jede jak magor, před každou zatáčkou brzdí jak tatar a pak když mě pošle do křoví, ještě nadává. KPŽ organizačně dobrý, nikde se nebloudilo, občerstvovačky nevim, start bych udělala jinej, aby se to nějak roztrhalo.

      0 0
      • Janci1  

        No ohledně těch borců asi jenom souhlas…jel sem s tebou par km a vzpominam si, ze to kolem nas jeden takovej profrcel, dole neubrzdlil zakrutu a sel uplne zbytecne k zemi:) nektery ty kluky nechapu, kdyby to aspon prohnali a zmizeli pak za kopcem, jasny, ale v drtivy vetsine situaci mam takovou zkusenost, ze prolitnou ve sjezdu bez zadnyho „prava/leva“ a v prvnim sebemensim stoupani jsem uz zace pred nima…no asi tak:)

        0 0
      • joejoe  

        Jojo, davala jsi si nas dobre :-) Nejvic jsi me pobavila v kopecku za rybnickem – „tak do toho trosku slapnem ne?“. Ja zrovna umíral a ty tohle :-) Narozdil od tebe mi druha pulka sla nejak dolu.Bohuzel.

        0 0
    • Zerocool  

      Zdravím všechny, trať se mi líbila hodně, až na to bahno, ale s tím se dalo počítat, je pravda, že mohli lidi tlačit po stranách a jet se mohlo i částečně středem, kde to nezklouzávalo. Ke konci mě nějak začly chytat křeče, a v tom závěrečném výšlapu už to bylo znát. Trošku jsem nepochopil měření vzdálenosti na trati, tachometr nejenom mně ukázal kolem 51 km, ani nevím, kde bylo na startu to snímací pásmo. Proč jeli všichni z toho oválu přes ty keře taky nevím. Sjezdy super. No jinak standart. Takže já někde kolem 250 místa, aspoň žena částečně zachránila čest, když dojela 5.v kategorii. To Beeda: nejel jsi náhodou se slečnou Strašilovou?? To Jana: do cíle jsme dojeli zároveň s rozdílem sedmi setin…

      0 0
      • Thapsus  

        Nevíte někdo jak se jmenovala ta firma co dělala fotky ? Měli stánek pod tribunou. Vzal jsem si vizitku, dal ji do kapsy a doma hned hodil prádlo do pračky :-(. Dík za info.

        0 0
        • přišlapávač  

          ktfoto.com

          0 0
        • Zerocool  

          většinou to dělá kocian.net, ale nesledoval jsem to tam, takže nevím jistě

          0 0
          • přišlapávač  

            pravda, jsem se spletl a omlouvám se…ktfoto neplatí!

            0 0
            • joejoe  

              kdepak, ktfoto.com tam bylo, jenom to jeste neni online. na strankach kpz je jakysi odkaz (v diskuzi), zrejme nejaky amater delal fotky, kdyz se najdes, pise ze posle plne rozliseni na pozadani.

              0 0
          • Thapsus  

            Jo, to je ono! Dik.

            0 0
          • SoLaX  

            Jo, na kocianovi sem se nasel, ale po trati bylo vic fotografu – upozornovala na ne vzdycky oranzova tabulka.. To bylo to ktfoto?

            0 0
      • Beeda  

        ahoj, ja jel s vercou jarosovou, s vercu strasilovou jel mara vidlak(pells), dojeli jsme je asi 12km pred cilem a chvili jeli s nima......

        0 0
    • dancing dog  

      Teda když sem i přečet todle vlákno, tak sem vážně rád, že se závodění nevěnuju. Ale ne že bych Vás neobdivoval, kluci a holky závodnický…

      0 0
    • Rolei  

      Myslím že to nebylo špatné. Ï když ten začátek byl opravdu docela zmatečný… To že bude hodně lidí a bude se tlačit kde by se nemuselo bylo snad jasné. Organizace mi jinak přišla velmi dobrá, guláš taky a kolo jsem si omyl na druhé straně u stájí bez fronty. Já jsem chtěl dojet líp, ale ve sjezdu z Vonoklas mi nějak povolila soustředěnost, vyjel jsem ze stopy mezi ty větší kameny a ve slušné rychlosti mi najednou byla cesta malá. Naštěstí jsem tam nespadnul a snad ani nikoho neohrozil, ale měl jsem po té divočině defekt, vytrhl jsem drát z kola a nevím jak zlomil sedlo. Ten pocit při výměně duše jak za mnou jen svištěly desítky bajkerů byl strašný :-) Nakonec 289. je zklamání, ale aspoň v první půli jsem si docela zazávodil :-)

      0 0
    • Janci1  

      Zavod dobrej, jelo se dobre, pocasi dobry, po startu dobra kase a ultralouze v cili taky dobra, takze asi dobry:)

      0 0
    • ¨MZ  

      tak jsem si to pročetl a mám další důvody, proč tyhle krátký masovky nejezdit. Zlatý dlouhý Král, eXBB a další, tam panuje naprostá pohoda a ohleduplnost. Třeba při Králi (dojel jsem kolem 100 místa, takže i tam se závodí) se mi několikrát stalo, že před sjezdem jsme si dávali s dalším jezdcem navzájem přednost, aby jeden druhého náhodou nebrzdil. Ale je to každého volba, když to někoho baví, tak proč ne (a že je těch lidí hodně je vidět na účasti)

      0 0
      • joejoe  

        Ono je to vzdycky jenom o lidech. A taky o tom, kde v poli jezdiz. Ja s radosti kohokoliv pustim pred sebe. Staci abych o nem vedel, nebo aby si houknul a rad mu pustim stopu – kdyz to jenom trosku jde. Je mi ale stejne jasny, ze kdesi vzadu, kdyz se nekdo protlouka zpet na svoje obvykle misto, tak tam holt jezdi lidi, kteri to jedou rekreacne a je jim vsechno jedno. A kdyz se koneckoncum podivas co se deje mezi automobilistama, tak to na tom kole nemuze byt o tolik rozdilne. Vzdycky to je a bude jenom o lidsky slusnosti!

        0 0
    • Jenca  

      jel jsem a stalo me to docela dost penez.

      co me ceka jsem vedel a jak jsem se bal tech sjezdu tak nakonec jsem nejel nijak extra spatne nez ostatni okolo me.

      no ale kdesi po trase jsem stratil HAC5 z drzaku na ruce. proste se asi vyklepala fakt naprd ten drzak (asi se reklamace nevztahuje co:) ) Nikdo ho nevratil tak bud ma pekne druhe vanoce nebo proste jeste nekde lezi na trati. Vsiml jsem si toho ze mam jen ten drzak prazdny az dole za podjezdem na asfaltce v radotine. co jsem dojel jsem se hned otocil a jel projet posledni sjezd kde jsem trochu brousil krovi a kde dost lidi to bralo dovnit na te panelce ale nic mozna to tam nekdo nasel no nevim. a tak mam navic pas 2 snimace rychlosti na kolo jeden na kadenci a 2× drzak na riditka 1× na ruku :)

      jestli do toho pujdu jeste jednou nevim ale reseni uchyceni jak na riditka tak na ruku je fakt zoufaly ale ze se stane az tohle to jsem necekal :)

      0 0
      • Levhart  

        Možná bych zkusil kontaktovat pořadatele – dneska jsem se v Radotíně motal a viděl jsem tam nějaký auta od pořadatelů – možná dělali úklid trati a mohli něco najít.

        0 0
    • Sweeta  

      no jel sem a byl to asi nejhorší letošní závod, ale můžu si za to sám…jel sem to na RR, navíc s celkem sjetym přednim a klouzal sem se jak nahoru, tak dolu a dokonce i po rovine, no celkem zábava…spousta lidí si určitě musela myslet, že sem naprostej debil:-) ještě, že mě nikdo nezná:-D

      0 0
      • Gorgov  

        nic si z toho nedělej, já mel vzadu sjetej FF a taky sem byl na sebe trochu nastvanej:)

        0 0
        • Sweeta  

          njn, ale přece jenom si doklouzal na celkem slušnym místě(pro mě teda na nepředstavitelnym místě:-)) no co přežiju to, akorátse nemam na co vymlouvat, když si za to můžu sám:-D

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.