• Olis

    Má někdo zkušenost s black jack nebo

    Rapid rob měl jsem před tím smart sam ale chci je změnit začal jsem jezdit častěji po silnici tak vzorek rychleji mizí potřebuju něco ekonomického

    0 0
    • milan.v  

      Pár vláken s doporučeními na rychlejší pláště tu je, Schwalbe je známé svou nižší vydrží…

      Pohledej tu…

      0 0
    • Youda  

      Já měl tenhle Smart Sam vepředu cca 5000 km a přehodil jsem ho dozadu a zatím cca 4000 km a vypadá že ještě něco vydrží. Jezdím silnice, lesní, polní cesty.

      0 0
      • Olis  

        Já taky ,,, ale teď hledám něco víc na silníce 60% a lesy polnačky 40% předtím to bylo naopak jenže starostu napadlo po sedmý letech udělat cyklostezsku z asfaltu a né z lesní techniky která vyvážela dřevo trvalo jím to 11let měly to na stole 3 starosti a udělalo se to minuly rok ......vyhovol my věčí bordel a rozbité držky ale teď to jaksi nejde :)

        0 0
    • Wojtkingson  

      Měl jsem taky jako default na kole Smart samy, taky jsem jezdil víc po lepších cestách a na hraně životnosti SS jsem si koupil Thunder Burt, už ani nevím v jaké verzi a bylo to celkem příjemný. Tichý a pěkně to frčelo. Nicméně moje verze byla lehce papírová a měl jsem sem tam defekt, teď jsem šel do continental Race king a jsem maximálně spokojenej pro můj způsob ježdění.

      0 0
    • Charles2k  

      Vzadu mám Thunder Burt Snake skin a spokojenost, už mám koupen další do zásoby. Byl jsem překvapen, že vydrží dlouho (předtím mi Racing Ralph vydržel výrazně méně). Samozřejmě na náročnější terén a do bláta to moc není.

      Vepředu aktuálně mám Rocket Ron, ale možná časem zkusím něco jiného.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mam rock razor a zatim spokojenost, lepsi nez maxxis ikon

      0 0
    • Mart7  

      Smart Sam, Rapid Rob i Black Jack se dělají ve verzi Active, kostra 50 TPI a univerzální směs, která rychleji ubývá. Active jedou přibližně stejně, o chlup hůř asi Black Jack a je těžší. Smart Sam se dále dělá ve verzi performance addix, která má TPI 67 a lepší směs, víc vydrží a možná líp jede (ve 26 i s kevlarovou patkou).

      0 0
      • Olis  

        Dík asi nejvíc užitečná odpověď klidně mě zajímá i jiná značka cokoliv co je 26×2,25(2,2) chci zkusit něco nového co je do 350kč za kus

        0 0
      • karel d.  

        Já jsem pořídil G-one, dokonce ve verzi Speed. Ještě jsem je nenasadil, je to to nejrychlejší a asi i nejlehčí co se asi dá tak sehnat. Nemám tušení jak to pojede a hlavně co to vydrží. Jezdím zvetraly asfalt na silnicich 3. kat., pouze za sucha, tak uvidim.

        0 0
      • Olis  

        myslíš že jsou vpoho?

        https://www.koloshop.cz/…st-drat.html

        A rád bych se zeptal jak dát do jednoho slova odkaz :)

        0 0
        • Youda  

          Nevím jak na mobilu, ale na PC tam máš u „vložit odkaz“ dvě kolonky → „text odkazu“ a „adresa odkazu“ tak vyplníš text tím jedním slovem

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.