• Meesha

    Chci koupit novy plaste na XC (do 500g) a rozhoduju se mezi:

    MICHELIN CompS light (zeleny) a CONTI EXPOLRER supersonic

    Máte s nima nějaky zkušenosti??? V recenzich na MTBR kazdej pise neco jinyho. Nebo navrhujete neco jinyho?

    Dik

    0 0
    • Daf  

      S Comp S Lightama mam zkusenost takovou, ze se prilis nehodi na kamenite povrchy, protoze se plast velice snadno prorizne. Ta guma je hodne nachylna na defekty. Jinak je to naprosta spicka co se prilnavosti, tlumicich vlastnosti a univerzalnosti vzorku tyce. Explozera jsem mel ve verzi protection. Plast je ceklem odolnej ma dobrou smes. Je to nepatrne pomalejsi plast nez Michelin. Jedine minus co me napada je nizkej profil a tedy nutnost hustit na vyssi tlaky a s tim souvisejici mensi komfort. O Pythonech Air Light jsi nepremyslel. Nema sice tak dobrej bok ale je to univerzalni pohodlnej plast. Co se vykonu tyce to by u me vyhral michelin, v odolnosti Explorer, ale Hutchinson je dokonalej kompromis po vsech strankach. Tak si vyber…

      0 0
    • rodriguez  

      Comp Lighty vozím jen na krátké XC závody (do40km).Na delší (maratony) si zaděláváš na defekt tak na 80procent. Na asfaltu doslova letijo, v terenu dobře zabírají.ale na mokrém povrchu sou hodně nejistě…nesnáší kamení a šotolinu…zaruačenej defekt ............jinak explorey sou dobry..veozil sem sice jen dratak, ale i ten funkci byl dost dobre, i kdyz trochu lenivej..ale pekelne se nasazoval!!

      0 0
    • lubos  

      Explorer Explorer mam, ale jenom na predni kolo. Je rychlej, lehkej, n suchu drzi lip nez moji puvodni IRC, blato, mokro, kameni. Nemam problem, zadnej defekt myslim jsem nemel. Ale hustim na min. 50psi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.