• Lukáš97

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by jste mě mohly doporučit nějaké dobré bezdušové pláště. Chtěl bych něco kvalitního do suchého terénu (šotolina,menší kameně,prach) do asi 750Kč. Něco lehkého, ale zas takový gramař nejsem. Zatím mě napadá od firmy Continental x race nebo race king, co si o tom myslíte?

    0 0
    • cagalam  

      vozím tyhle http://www.kupkolo.cz/…n-v96_z5944/ za sucha dobré, ale výdrž je nic moc. Mám na nich asi 2,5tkm a zadní je komplet v prdeli…

      0 0
    • Džey Ár  

      Hoj, potřebuji poradit něco UST nebo TubelessReady 26", šířku tak 2,2". Ideálně kostkáč. Mám to na ježdění všemi směry a na všech površích, hezky na pohodu na 150mm kole (zdvih samozřejmě :-) ). Něco znám , ale určitě né všechno, tak kdyžtak odkaz prosím! Thankuju !

      0 0
    • Dejv94  

      Já byl celkem spokojen s Maxxis Ikon (http://www.mojekolo.cz/…vlar-29×2.20) , cca 2tis km a vzorek sjetej tak na polovinu (na zadním).

      0 0
      • Džey Ár  

        Kuci 26" a UST jsem psal :-)! Ale to nevadí.

        http://www.cyklosvec.cz/…pi-tubeless/ Jezdíte to někdo, dá se říct že je to univerzál co mně příliš nepotrápí horekopcom a při přesunu po asfaltu? Od Kendy se mi líbí i Small Block, ale najít 26×2.35 v UST verzi se mi nějak nedaří :-(!

        0 0
        • Dejv94  

          Odpovídal jsem na zakládajícího ale ted koukám na datum. Co takhle na 26 klasiku Racing Ralph 2,25?

          0 0
          • Džey Ár  

            Já jsem tu hledal podobný dotaz, nechtěl jsem zakládat nové vlákno.

            Schwalbe nebrat :-)! To jsem měl napsat hned na start, ty samo znám. Tak jiné tipy prosím.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.