• rades

    Předpokládám že na toto se chytá hodně rádců-doporučíte mi telefon-ideál odolný outdoorový,v ro­zumné ceně do 10OOO, hlavně s co nejlepším foťákem, pak nějaký MP3 player a přístup na net. ještě by to mohlo telefonovat, a zbytek vymožností už mě pak nezajímá. jaxi mě to nikdy nezajímalo, tak díky za hodnotnou diskuzi

    0 0
    • mechanik  

      Outdorový sice není, ale jinak „ideál“ Sony Ericsson W810i 8-))

      0 0
      • Sparky  

        souhlas

        0 0
      • _Luky_1  

        Souhlas W810I si prave objednavam i ja.V mobilech se moc nevyznam,ale ted jsem v tom lezel 3 dny(protoze kdyz kupuju neco noveho tak uz chci fakt aby to bylo fakt super a tento mobil je fakt super-Pokud nechces mobil s operacnim system tak a nebo videohovory_ktere jsou jeste stejne jenom v Preze_ nic lepsiho sand ai nemuze byt :)-samozrejme v te cene okolo 8k) :)

        0 0
        • gyngy  

          mam a suhlasim, kupoval som ho len tak na akciu pretoze mi odisiel stary a bol som prijemne prekvapeny!

          0 0
        • dieegoo  

          Jo jo, telefonek povedenej, zvlášť za současnou cenu pod 7k.

          0 0
        • ondraschoffka  

          nevím co na w810 všicnji vidí, za prvý je to pořád stejný jak k/d750i, a navíc ještě ořezaný o pár dooost podstatnejch věcí (chybějící krytka fotoaparátu, kolikrát i horší výsledky foťáku za stejnejch podmínek ve srovnání s k750, pak je tu ta vychytávka, že ještě na nedávný verzi FW se po nějaký době nečinnosti displej úplně zhasnul, neukazoval vůbec nic – ani hodiny, ani zmeškaný hovory, smsky, prostě nic)… podle mě to není zdaleka taková pecka jak to na první pohled vypadá, toť vše…

          0 0
          • dieegoo  

            W810i je walkman… čili tam krytka fotáku asi nebude klíčovej prvek. Láká designem (ty oranžové detaily ho dost oživují), údajně perfektními sluchátky, hudebními funkcemi, velkou kartou v základním balení. Není moc alternativ za stejnou cenu, které by ti nabídli stejnou užitnou hodnotu.

            0 0
            • ondraschoffka  

              vím o čem mluvím, telefony mě skoro živí, takže tak… :-) jenom jsem prostě chtěl naznačit, že ta w810 rozhodně není žádnej zázrak.. sám používám na volání, net atd. nokii E50, a na hudbu iPod nano 4gb + Kossy sporta pro, a nemůžu si na nic stěžovat ani u jednoho – můžu se např spolehnout, že nebudu vybíjet telefon, kterej fakt dost potřebuju, hudbou, a nikdy se mi tak nestane, že bych si nemoh zavolat kvůli tomu, že mám baterku kdesi kvůli poslouchání hudby… ;-) a ten zvuk, to je taky nesrovnatelný, o tom nemá smysl se bavit, že jo? :-P jo, možná to není tak pohodlný, ale co už…

              0 0
              • dieegoo  

                Však jsem ani půl slovem neřek, že plácáš blbosti… Každý má svý pro a proti… někdo radši sáhne po W810i a dostane srovnatelnou službu za poloviční peníze, než kdyby kupoval zvlášť telefon a mp3 přehrávač. Já třeba o W810i uvažoval po vyreklamování sx1 právě jen kůli využití jako mp3 přehrávač. Nakonec jsem si nechal starou N3510, ze který se bez problému dovolám a sms taky napíšu (od toho telefon je, že :) ) a přikoupil 4GB mp3 přehrávač a jsem spokojenej… sice místo jedný krabičky tahám dvě, ale opět sem napoloviční ceně.

                0 0
          • K2  

            Kdybych chtěl telefon svých snů, tak to bude Nokia N95 (má všecho včetně GPS a 5 Mp foťáku s ostřením – ještě není na trhu a není známá cena). Pokud bych měl 10, tak si asi koupím Nokiu N70 v černé barvě, nebo něco přidám a N73 (dají se doinstalovat různé aplikace (navigace, vysílačka PTT…). Další možností je si koupit výborný k750 a ušetřené peníze vrazit do něčeho jiného.

            0 0
            • dieegoo  

              Zrovna PushToTalk asi nebude softwarová záležitost…

              0 0
            • ondraschoffka  

              PTT nijak nedoinstaluješ, a v Česku je to navíc dost k ho*nu… (jen u O2 a řek bych, že zabitý cenou) jinak s tou k750i souhlas

              0 0
            • pepino  

              3Xoptickej zoom

              0 0
    • tomPY  

      Nejaký outdoorový Siemens je teraz s adapterom na riaditka,navigáciou a bežnými funkciami tachometra a samozrejme telefonu.

      0 0
      • Tomcat  

        Myslíte BenqSiemens? výrobce mobilních telefonů co je v likvidaci (krachnul) a jejich outdoorové mobilní telefony o kterých se zjistilo že outdoorové nejsou. :o)

        0 0
        • raceman  

          Kdes zjistil že outdoorové nejsou, aspoň m65 ještě je…

          0 0
          • Tomcat  

            Nepamatuješ si takhle a nahodou ( bylo to i v televizi) ze jejich outdoorovy phone, můžeš postříkat vodou, ale nesmí zmoknout? :o)

            mobil.idnes.cz/te­lefony.asp?r=te­lefony&c=A051122­_200847_mob_svet_dno

            0 0
            • mm  

              mel sem asi 3 roky ME 45ku a ta vydrzela mnoho ponoreni ve vane, umyvani pod tekouci vodou – pokud byla moc od blata. jenom se uz s pribyvajici vekem obcas stavalo, ze se rozpadnul obraz. stacilo vsak siemensu trosku zmacknout „brisko“ a obraz byl zase ok.

              0 0
              • Tomcat  

                Jasne ja sem taky mučil founa jak to šlo. Smula by byla pokud by resuscitace nepomohla mas v reklamačním řízení smůlu.

                0 0
                • mm  

                  no to jo. ale reklamovat mobil by me ani nenapadlo :-)

                  0 0
            • raceman  

              sem zkouknul ty černé ovce kde mu neuznali tu reklamaci te m65 www.ceskatelevize.cz/…rog8044.html zajímavé no… stejně když teď siemens krachnul tak si od něho mobil už nekoupím.

              0 0
            • jirkacv  

              Tam mu to neuznali tusim kvuli tomu, ze zaruka se vztahovala na odolnost jen pokud tam mel krytku, kterou tam ale nemel ptze tam mel ten bikometr :) .. jestli je to ten pripad :) svou m65 sem topil uz v leccems, a porad beha :)

              0 0
            • Irena  

              Mno tak k tomuto bych rekla asi tolik, mam M65 a zazil to ho uz hodne a stale je plne funkcni a bez poskozeni ;-) S tou vodou, jednou mi nedopatrenim upadnul do kyblu s vodou, byl tam asi tak 15s. ,nez jsem si toho vsimla, no a po vyloveni a vysuseni na slunci byl o5 OK :o)

              0 0
              • -b-n-x-  

                jo, taky jsem ho mel a nebyl spatny. Vydrzel mnoho padu, deste a tak. Nicmene havarku na motorce uz nerozchodil.

                0 0
            • assassin  

              hele ja v servisu pracoval a uznavam ze je v tom trochu hacek… ale ta reportaz byla uplne mimo, ten chlapek nemel pravdu.....

              vysvetleni: ve vsech navodech k tomu je ze telefon je odolny proti strikajici vode (tzn i proti desti – podle me) pokud je v konektorech telefonu zastrceny prilozeny gumovy spunt… jasny… konektor neni vodotesnej… no a kdyz dotycny pan chtel telefon dat na riditka jako tachac, musel vyndat ten spunt (cimz uz podle navodu neni vodotesnej) a tudiz mu tam kolem konektoru natekla voda a telefon zoxidoval … vyrobce je uplne v poho pan porusil podminku vodotesnosti (odolnosti)

              je to sice unfer… fer by bylo rict ze telefon je vode odolnej, ale pokud ho budete pouzivat jako tacho na kolo tak neni.....

              tudiz si pan neprecetl navod a bezel s tim do televize a tam z toho udelali senzaci…

              servisu siemens se nezastavam delal sem tam x-let a vim jak to tam chodi a taky vim kolik tam chodi telefonu ktery majitel podelal a snazi se dostat prachy nebo foun na zaruku… kdyby se vsem mel davat novej nebo vracet prachy… tak by v cechah zkrachoval kazdej…

              bych chtel videt nekoho z mistnich kdyby ho nekdo dal do televize ze se mu od nej zlomila vidlice (pritom v navodu je jasne psany ze se s ni nesmi skakat) … atd.

              0 0
            • jakub  

              tak M65 jsem nechal na dvoře na židli přez noc, lilo jako svine, druhý den, jsem to zjistil, mobil do dnešního dne uplně OK co tam máš dál????

              0 0
        • assassin  

          v likvidaci je byvaly jesjich servis (pracoval sem tam) benq teda rozhodne ne

          0 0
    • vitan  

      ta Nokia 5500 je hodně dobrá…recenzi máš tady: mobilmania.cz/Mo­bilnitelefony/Ar­.asp?ARI=113185&CH­ID=1&EXPS=&EX­PA=

      0 0
    • peky  

      Záleží ti na názoru těch co tomu rozuměj nebo těch co se o to zajímají jen okrajově? Že ti vůbec není blbý sem něco podobného založit? www.mobilmania.cz/default.asp

      0 0
      • fousac  

        predpokladam, ze proto pise sem.. protoze chce nazor tech, co tomu opravdu rozumi, nikoli jen okrajove.. ;)

        abys neco nasel na mobilmania.cz, stejne potrebujes nejakej rozumnej zaklad ziskanej jinde, diskuzni forum tam je naprosto o nicem, diskuze k clankum je nekonecny pubertacky flame o hovne…

        ja vidim jako rozumny se zeptat tady kamosu a na nejakem „odbornem“ webu pak uz jenom eventualne procist recenze konkretnich modelu… p.s. i kdyz ty recenze jsou stejne z 90% subjektivni a mnohdy nicnerikajici…

        0 0
    • libi  

      nejlepsi outdoorovy telefon je nemit telefon, pak neresis ze ho znicis, a na kolo jedu kuli jezdeni a ne kuli poslouchani mp3, serfovani na netu nebo telefonovani. tudiz na net a mp3 mam kompa a na telefonovani nejakej starej siemens co vola a pise SMS. me to staci÷) jo a fotak nemam, sice bych se za nej nezlobil, ale zit se bez nej da÷)))

      0 0
    • Mamut  

      Nechapem co ma tvoja otazka s naplnou fora. Fakt si taky lenivy, ze si nenajdes telefonovo zamerane forum a nepolozis to tam? Namiesto toho zaplacavas forum, ktore s mobilmi nema nic spolocne.

      mobil.idnes.cz/ka­talog.asp?for­m=adv

      0 0
    • juebox  

      rozhodne W700i sice není outdorový ale ma fakt super fotak a aji walkman ja osobně ho budu mit na vanoce

      0 0
      • gobike  

        No ten fotak zase tak idealni neni a pamet taky nic moc, to radeji W800i, nebo w810.

        0 0
        • dieegoo  

          Krom autofokusu jsou ty foťáky totožné.. a paměť bych při slotu na karty asi neřešil…

          0 0
    • Lance  

      Outdoorovy telefon NEEXISTUJE, jak uz tu psali nekteri jini – viz. cerne ovce a tam rikal nejaky pravnik presne neco v tom smyslu

      0 0
    • fousac  

      tvoje pozadavky jako jedina splnujou Nokia 5500 Sport (ujde) a Siemens M75, coz je desna tragedie…

      ja osobne, kdybych shanel nejakej obyc telefon, bych koupil N6131 a na ni nejakej peknej teplej polstrovanej batuzek (od fotaku) na cestovani..

      a koukam, ze chces co nejlepsi fotak.. no tak to asi opravdu budes muset vzit nejaky to sileny neligocky neprizpusobitelny bliká pípá svítí bliká pípá svítí bliká pípá svítí sterchatko pro deti do kocarku od SE.. :-P

      0 0
    • rock  

      Hmm … asi bych (ne asi, já to tak udělal) koupil za šestku foťák, co do jisté míry fotí (v porovnání s jedno-tří megapixelovými fotomobily možno vyškrtnout „do jisté míry“) a za zbývající čtverku pořídil mobil s mp3 přehrávačem (a on tam možná nějaký nouzový foťák bude taky) … na outdoor bych se vykašlal a pokud se to rozbije, tak holt pořídím nový. Nebude to taková paleta, jako když bude všechno v jednom …

      0 0
    • Tomcat  

      Je to horká novinka:

      www.apple.com/…y/specs.html

      Šéf Apple Steve Jobs dnes v San Franciscu představil velmi očekávaný mobilní telefon s dotykovým displejem, který kombinuje funkce iPodu.

      Měl by stát 12000 a pokud bych koukal po nečem za 10ku tak bych si ty 2 fakt přidal.

      0 0
      • Jirik123  

        to mi ale neprijde moc jako outdoorovej telefon a zvlast za ty prachy..

        0 0
      • enjoy  

        v poradku. ja jenom doufam,ze to nebude stejnej mazec,jako ipod.kamarad si ho vcera kouil(shuttle,ten nejmensi bez displaye) a na to ze se tvari jako mass storage je k nemu bohuzel zapotrebi program itunes,coz neskutecnej vopruz. tak doufam,ze to nebude taky takova hruza.ale vypada to zajimave,takhle na obrazku:-)

        0 0
        • Manas  

          Vsadim pivo, ze si bez iTunes neskrtnes s tim telefonem. Dneska mi to rikali kolegova z Amikarny.

          0 0
          • Tomcat  

            No tak kolegové si to přečetli správné. Jo zatím si bez Itunes, asi neškrtneš. Nepadá mě jestli to je takovej problém , protože k MDA,XDA atd… potřebuješ ActiveSync , k Nokům PCsuit, k Motorole MobilePhoneTools , a u Sorryžerikson je to podobný. Prostě, že se to bude tvářit jako fleška je …velmi ale velmi nepravděpodobné…

            0 0
        • Tomcat  

          Jo tak neumí hledat SW.

          Pro synchronizaci skladeb do Ipodu se dá použít: MediaMonkey Yamipod a WinAMp + plugin

          Abych to trochu obhájil to, že přehrávač je UMS a nepřehrává z toho prostoru písničky je loby hudebního průmyslu. Creative , Iriver a jeste spoustajiných o delá taky.

          0 0
        • filipes  

          www.rockbox.org – opensource firmware pro iPod, iRiver a dalsi…

          0 0
          • Manas  

            Ehm, obavam se ze tohle jen tak rychle nerozlousknou … hlavne ztrata zaruky neni moc velky lakadlo :-/

            0 0
      • pepino  

        No těch 12000 prej asi dotovanej ve Státech,takže u nás tak 18.000. To si koupim smartphone nebo MDA a za 1700,– 4GB SD kartu.

        0 0
        • pepino  

          Tak snad 10.500 v USA dotovanej, u nás se odhaduje cena na 17.000.

          0 0
        • Tomcat  

          Jj skeče , komické scénky, bavičské vystoupení v podání oblíbeného Kabaretu Hu&Lán.

          0 0
          • Radek Broz  

            Asi tak;-) Nicméně asi v současnosti vydělává na google adsense nejvíc v ČR, takže lidi ochotní klikat na reklamu tyhle plky chtějí a on jim je dává.

            0 0
            • Tomcat  

              Hele to reses lidi taky koukaj na TV N@ha a obsahove je kvalita.....

              0 0
          • pepino  

            Takže to jsou všechno kecy? S Macem jsem nikdy nedělal.

            0 0
            • Tomcat  

              Ano sou. Pan Hulan je proste sarek kteryho oborna verejnost nebere vazne. „jeho“ postrehy jsou mixem smyslenek a subektivnich dojmu a polopravd.

              0 0
              • pepino  

                Třeba k tomu písmu jsem to našel i jinde, ale pravda, nebylo to tak jednoznačný (ClearType od MS je lepší na LCD, Mac je lepší na CRT).

                0 0
    • Karlos009  

      Ideální telefon je pro každého nějaký jiný, ale mě se jako sportovní telefon líbí Nokia 5500Sport. Za 11000 se dá koupit foun, GPS modul a 1GB mikro SD. Pak máš telefon, mp3 přehrávač, foťák (na momentky použitelný), jednoduchou GPS navigaci (kompas, určování polohy, rychosti, nadmořské výšky atd.) a pár sportovních funkcí (sport manager je docela povedená hračka). Docela všestraná věcička.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.