Hodinky Garmin GPS - vívoactive Optic HR- kadence

11 nepřečtených
  • vylizplech

    Zdravím, před nedávnem jsem si pořídil hodinky Garmin GPS – vívoactive Optic HR a nyní dokoupil senzor kadence. Pokaždé když chci jet na kole, kde ten senzor kadence mám na klice upevněný, tak to musím v nastavení připojit, nebo vyhledat, myslel jsem, že to už by se mělo dít při zapnutí GPS a zvolení aktivity kola. To se musí opravdu pokaždé nastavovat vyhledávání zařízení kadence? A ještě jeden dost podstatný problém, kadenci jsem si koupil proto, abych mohl vědět jak šlapu frekvenčně, ale to se mi na hodinkách nezobrazuje, až po dojetí trasy mi to v podrobnosti trasy ukáže průměrnou kadenci, což je mi prd platné, tak nevím jestli dělám někde chybu a zda by někdo neporadil, kdo ty hodinky má taky.

    0 0
    • Petr L2  

      Zdravím, netušíte někdo jak do Vívoactive optic HR dostat češtinu? Díky

      0 0
      • MaPa  

        Garmin Express: vybrat hodinky, karta „nástroje a obsah“, „pomůcky“ a ve „volitelných aktualizacích“ kliknout na „jazykové soubory“. Čeština pokud není nainstalovaná by se tam měla objevit.

        0 0
        • Petr L2  

          Dík, to jsem zkoušel, ovšem bohužel po otevření se objeví: " další soubory jazyků k instalaci nejsou k dispozici" takže tudy cesta nevede .

          0 0
          • jaja01  

            Takže nejsou určené pro CZ trh, není čeština.

            0 0
          • MaPa  

            Zkus připojit hodinky jako mass storage a kouknout se do složky Garmin/Text. Tam jsou jazykové balíčky. Pokud tam je Czech.ln4, tak ho zkus zazálohovat někam k sobě, pak smazat a zkusit nainstalovat opět přes Garmin Express. Pokud to nepůjde, zkus tam vrátit zpět ten zazálohovaný soubor. Pokud ani to nepomůže, můžeš zkusit zazálohovaný soubor přejmenovat na nějaký podporovaný (English.ln4) a pak přepnout hodinky na „angličtinu“.

            Pokud tam soubor nemáš, zkus se pozeptat nějakého jiného majitele, zda by ti ho neposlal a zkus ho tam nakopírovat.

            0 0
            • Petr L2  

              Díky moc, kopírovat z jiných hodinek mám možnost, tak jdu zkoušet :-)

              0 0
              • Petr L2  

                Dobrý rada moc díky, klaplo to na první pokus :-

                0 0
                • Petr L2  

                  Nicméně ještě někde bude asi drobný problém, pokud čestinu dokopíruji do hodinek, po synchronizaci s Garmin Expres se hodiny opět přepnou do angličtiny. Nepomůže ani výměna celé složky text za složku z jiných hodinek. Po aktualizaci je tam zpět angličtina a v Garmin Express jsou připravené ke stažení původní jazykové soubory :-(

                  0 0
                  • MaPa  

                    Zkus ten trik s přejmenováním czech.ln4 na jeden z jazyků které hodinky původně podporovaly. Potom by aktualizace neměla na ten balíček šáhnout.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.