Help krosové kolo pro přítelkyni.

26 nepřečtených
  • Park

    Prosím o pomoc při výběru kola pro přítelkyni.:-( Cena by měla být kolem 10 000,– Zatím se rozhoduje mezi Maxbike Naryn www.maxbike.cz/cross_02.htm a Kellys Axis www.kellys-bicycles.com/index.php?…

    Nebráním se ani jiným značkám. Odborník zrovna nejsem. Dík moc za rady.

    Pavel

    Anketa: Které je lepší?

    2x
    100%
    0 0
    • orca.1  

      Já osobně bych spíš vybíral z horských kol, MTB. U krosů je to špatný s pohodlím (minimální zdvihy vidlic, úzké pláště, po zpevněný cestě zase relativně snadno jedou). U mtb se dají majít kola v podobný relaci, např. ze slevy loňských modelů. Mtb mají větší zdvihy a širší plášte, váha v týhle ceně bude podobná, do 14kg.. Výbavu alespoň Alivio, Deore. Lépe by bylo dát do kola aspoň 15–20t… Přeju dobrou volbu! :)

      0 0
    • Fak  

      Nevim jak jsi limitovan financema, podle toho jaka kola mas ve vyberu tak asi je ten limit kolem tech 10 000, ale fakt bych si radeji 5 tis. pridal, uz muzes sehnat slusny bike z lonskych, predlonskych modelu. Z tech 2 co jsi vybral bych nesel ani do jednoho, fakt to nema smysl pokud to chces brat jako „horske kolo“. Ty ve vyberu u mne horska kola proste nejsou :)

      0 0
      • Fak  

        Kurna sorry, vidim ze jde o krosse a ne o horske kolo, tak to nic. No nicmene plati co sem psal vyse, kdyz pridas aspon 5 000, bude slecna jezdit na mnohem lepsim kole.

        0 0
    • RADO77  

      Taky jsem toho názoru, že bys jí měl toho krose rozmluvit. Vidím to u svojí ženy. Není to žádná bikerka. Chce jen pohodově jezdit jak po silnici, tak hlavně po lesních a polních cestách. Koupil jsem jí TREKA 4500 WSD – dámská geometrie (ceník 16.900, po slevách cca 13.000) a dotunil ho semislicky plášti a odpruženou sedlovkou. Žena si vrní. Kolo jede bez ztrát po silnici, je však obratnější – což je asi největší plus. 80 mm zdvihu, které u MTB nic nejsou, ale u krose je nenajdeš, jí stačí a s odpruženou sedlovkou je to totální kočár.

      0 0
    • Park  

      Tak jsem byl na výzvědách a objevil jsem ještě Amulet Scratch za 9 500,– www.amulet.cz/cz/detail.asp?…

      Jeden prodejce (konkurenční) mi řekl, že o něm vůbec nemám uvažovat. Zajímalo by mě, jestli jsou na tom s kvalitou opravdu tak špatně, příp. s jakými značkami se dají srovnávat.

      Ještě se mi celkem líbil Gary Fisher Nirvana eshop.skiservis­.cz/GARY-FISHER/Trekove-kolo-Gary-Fisher-Nirvana-06_g447.html Ten už mi připadá za 12 000,– dost drahý. Výbavou jsou si dost podobné (aspoň mi to tak připadá), myslíte, že v rámu bude takový velký rozdíl?

      Dík moc za radu.

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Nejsem zastáncem absolutního dodržování tématu, ale pokud dotyčný žádá crossa, tak proč mu každej hned nutí bajk to opravdu nechápu. Na crossu se tolik nenadřeš a pokud si někdo myslí něci jiného, tak mu rád půjčím své MATTO a bude mluvit jinak. ;-) BTW: zdvih v této kategorii…

      0 0
      • orca.1  

        Jasně, že pojede hezky, ale taky nestál 10t a nemá 14kg :-)

        0 0
    • kacacka  

      kdybys moc chtěl,tak ti mýho krose nechám za 8k. ale je to trochu jiná liga…tak aby ti pak přítulka neujížďěla :)

      0 0
      • kacacka  

        parametry jsou v profilu…

        0 0
        • Park  

          Tak toho se nebojím,právě potřebuji aby mě konečně stíhala. Ale z té fotky nejde nic poznat.

          Jinak k MTB, stejně když dojde na nějaký sjezd v lese, tak ji dole potkám jak vede kolo:-). Má staré MTB Superior a vždycky si stěžuje, že se na něm moc nadře, bude zas o výmluvu míň:-) Jezdíme většinou po cyklostezkách s brašnama. Do lesa se nemá smysl pouštět:-(.

          0 0
          • kacacka  

            fotka kola je v pohodě s kompletním popisem :) musíš se mrknout do foto biků uživatele…je to dole v profilu

            0 0
            • Park  

              Sorry ja na to klikal, ale mel jsem to v malem okne a dolu jsem uz nedosel. Pekny kolo, no nevim jestli by me fakt neujela. :-) Nemas ICQ? Moje je v profilu.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.