Decathlon Horské kolo XC 100 29"

10 nepřečtených
  • Archik

    Zdravím Vás.

    Na úvod jen uvedu, že jsem si zde pročetl o Rockriderech kde co, ale pokud jsem vložil dotaz do již rozjetého vlákna, tak to rychle zapadlo. Toto by měla být novinka, rád bych slyšel Váš názor a na pár věcí se optal.

    Prvně, kolo vybírám na rekreační ježdění pro jezdce 167cm a 95kg. Nebudu nikde nic honit, na kole jezdím rád a pro radost. Okolní polní/lesní cesty, občas normální asfalt, občas stezka v lese. K dispozici bude 25000Kč.

    Zatím jsem vybral https://www.decathlon.cz/…8405350.html nejsem si jistý jestli 29" nebo 27,5" to bych řešil na místě při zkoušení, ale jestli to dobře chápů rám bude stejný jen na něm mění kola nějaký jejich systém SWITCH AND RIDE. Jde mi o kolo které bude mít hlavně vzduchovou vidlici. To je asi jediná podmínka. Když jsem si naházel do http://gears.mtbcrosscountry.com převody kola co mám teď a co by bylo toto z decathlonu tam by mi to nejspíše stačilo.

    Má někdo zkušenosti s vidlicí MANITOU MARKHOR, jsou pevné osy opravdu takovým přínosem jak se zde dočítám? Celkově mě zajímá názor na výše uvedené kolo. Nemáte ho někdo?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.