další ukradené kolo-APACE TOTEM

46 nepřečtených
  • jikre

    Jsem další nepoučitelný v řadě…V sobotu jsem přišel o kolo APACHE TOTEM –21" /červená řídítka, zadní hydra SH-M486, vpředu „V“/

    Stačilo 8 min nákupu v Albertu v Klatovech a uzamčené kolo bylo pryč, Kamery samo nic nazachytily.

    Pokud by se někde objevilo-prosím o info na : 776 301 531

    P.S. PROSÍm nezasílat komentáře o mojí blbosti a neopatrnosti-vím to již o sobě od mých blízkých.

    Díky Jirka

    0 0
    • bochov  

      Ja te chapu mi ukradli dve kola kdyz jsem byl na vojne tak mi ukradli tehdy protekcne sehnany favorit .ale tehda jsem na cyklistiku nemel cas VB to nevysetrilo,ale zaplatila pojistovna coz tehda bylo pekne ,ale kolo jsi nekoupil.Pred tremi lety mi opet ukradli nove GT avalanche koupene na pujcku. Sledovali mne z hospody kde a sledovali kde bydlime nebyl jsem sam.

      0 0
      • jikre  

        Už dovedu pochopit ostatní poškozený včetně tebe.Jsem už starší člověk /po 50/ a stejně jako ostatní cyklonadšenci si kolo neustále vylepšoval jak se něco ušetřilo, tak se nakupovaly trošku lepší a kvalitnější komponenty. Samozřejmě jsem neřešil číslo rámu, pojistky ap.Teď můžu jen radit ostatním, aby kolo měli VŽDY na dohled, měli kvalitní fotky komponentů a dílů kola, znaly č. rámu a měli doklady o koupi.

        0 0
      • Pa.T2  

        Jooo to nám s kámošem taky o prázkách ukradli kola, a to nebyli nic extra, starší krámy na vyjížďku do hospod a tak.. Tak jsme tak přemýšleli a když se kradou i takový kola, nastražit na někoho takový kolo – povolit brzdy – nejlépe někde, kde se pojede z kopce a pak bude opravdu nutné brzdit. Jakmile by sedl na kolo, vyrazit za ním :D:D

        Promin, chtěl jsem to dat na zakládající příspěvěk.

        0 0
        • Dovivan  

          tak mozno neuveris, ale nieco odobne sa skutocne stalo. Chlanisko si po vyslapani k nejakej chate odopol Vecka, vraj to tak robil vzdy. Isiel si dat kofcu. Odkial si pribehol dumbass, schmatol bike a rozturoval co to da dolu kopcom… na prvej zakrute sa rozsekal ako pravy kamikazze.

          0 0
          • Martin  

            něco takového se prý stalo na pradědu

            0 0
            • karliner  

              Skoro každej má kámoše, kterej má kámoše jehož známýmu se to stalo :-)))

              0 0
              • vlasto  

                asi tak

                0 0
                • Dovivan  

                  ja neviem, ci som k tej storke neprisiel prave na tomto fore, ked som tu davnejsie chodil.. ale je to podarena storka.. stoji za to si ju pripominat. :))

                  0 0
              • Pic  

                Třeba mě se to stalo konkrétně. Vypínal jsem véčka a jednou jsem na to já idi.ot zapomněl. Celkem se mi orosilo čelo, když jsem chtěl poprvý přibrzdit. Naštěstí tam nebyl žádnej větší sjezd.

                0 0
          • marapara  

            To bych raději nedělal, protože by tě zloděj mohl obvinit z ublížení na zdraví a budeš mu platit ještě nějakou doživotní rentu. Bohužel, v našich českých poměrech by to nebylo nic neobvyklého.

            0 0
            • Dovivan  

              tomu neverim.. keby si ho na zemi este dorazil tak mozno. ale ak sa rozsekal len vlastnou blbostou bez cudzieho pricinenia, neni sance aby to uhral. Nikto mu totis na ten bike nekazal liezt.

              0 0
    • Čárlí  

      Navrhuji nápravné opatření: na hrubý pytel hrubá záplata. Napadlo mě udělat léčku. Např. tady v HK se kola se často kradou na stejných místech (jako je právě Lidl, Albert, plavečák, nádraží…). Nechat zamknuté kolo, odejít a mít tam špióna, který lapku chytne, popř. natočí na kameru, jak krade kolo. Nevím, jestli to něco vyřeší, ale když se mezi čórkama rozkřikne že Lojza dostal do držky, protože šáhnul na hlídaný kolo, tak si to příště třeba rozmyslej… Co si o tom myslíte?

      0 0
      •  

        že zmlácenej Lojza Tě udá a bude se na tebe léčit tak dlouho že se nedoplatíš…

        0 0
        • vikicek  

          Asi tak .. tuhle mi kamarád co dělá mesíka požádal, jestli bych mu nepujčil moje kolo jako léčku pro cikorky, co mu předtim ukradli bajka na jednom docela čórka-friendly místě .. že prej moje kolo vypadá draze a tak po něm půjdou jak po uzenym .. že na ně budem tři (ještě s kamarádem), cikorky přemůžeme a udáme na policii .. no co vám budu povídat, svoje kolo jsem v sázku nedal :D

          0 0
      • karliner  

        Mám dva kamarády, kterým vykradli Transit s oblečením, PČR nevypátrala nic, oni sami zloděje díky náhodě našli. Za použití mírného násilí z nich velkou část ukradeného zboží dostali. Zloději je udali. Resumé: jeden kamarád dostal asi 5 let, druhý 2,5 roku, oba natvrdo, cikánští zloději vyvázli s podmínkou.

        0 0
        • madcat  

          Podobnej příběh se kdysi stal tady u nás – taky nějaká parta vzala spravedlnost do svých rukou a dopadlo to pro ně špatně. Policajti jim u výslechu řekli něco jako „volové, příště si aspoň vemte nějaký kukly, ať vás nepoznají“. Nicméně víc jim pomoct nemohli – udání bylo na světě, tak to museli vyšetřit. Jak to tenkrát ale dopadlo ani nevím, asi nějakou podmínkou…

          0 0
        • ememem  

          rasista. ved boli napadnuti tak preco by mali ist sediet aj oni.

          inak je to jak hovori jeden moj znamy policajt – dojebat tak ze to najlepsie ak nepreziju lebo inak mas po p…

          0 0
        • marapara  

          Tak to bohužel u nás chodí. Místo toho, aby dostali vyznamenání, je zabácli a ti hajzlové co kradli, se jim smějou na svobodě.

          0 0
        • Zdeno Micio  

          ..za použití mírného násilí 5 let natvrdo. Další Karlinerova pohádka, nebo spíše fantasmagorie :))

          0 0
          • karliner  

            Máš pravdu, kecal jsem, po odvolání z toho bylo 3,5 roku pro prvního a druhej prej podmínka 2/5 (ale to si nejsem jistej).

            0 0
      • pustipav  

        Já si myslím, že by to chtělo kolo, co má povolený řízení, sedlo (namazaný ještě nějakou správnou sračkou, včetně gripů), pedály, rohy, prohozený brzdy a HD kameru.

        0 0
    • winter78  

      Ja by som ti len poradil, aby si si na nákupy kúpil nejaký lacný bike z bazáru a ten si za pár šupov dal do pohľadného stavu,aby si sa na nom nehanbil chodiť medzi ľudí. Drahé a kvalitné delo nechávaj zamknuté doma pre iné príležitosti.

      0 0
      • pstasek  

        Naopak … laciné kolo z bazaru pos*at a pobl*t, aby bylo tak odpudivé, že si ho nikdo ani nevšimne ;-)

        0 0
        • DaSnail  

          presne tak. aby bolo funkčné a v nepohľadnom stave. naopak je to blbost 8o)

          0 0
    • Bomba+  

      Nezasílám komentář.

      0 0
    • rasto  

      citim s Tebou.

      me s.ine svihli kolo ze strechy auta, kdyz jsem vybehl do 3. patra s dcerkou. manzelka mela plne ruce tasek.

      stacili jim tak 3–4’. v centru kladna, bytovky, kavarny! urezali jistici pasky.

      policajti se zachovali fajne, vyslychali sousedy, zda neco nevideli. u me tim zabodovali, na to, kolik maji prace.

      pojistka se bohuzel nevztahovala, haj.li neprekonali zadny zamek.

      at nasi mazlickove maji hezky zivot v cyklonebi!

      0 0
      • ememem  

        kokso u vas sa snad kradne viac jak u nas co sa mi az verit nechce(a to byvam v blave). ja mam jeden taky nic moc bahnak (odpruzeny author era pro z roku 2004 na deore cize zas uplny tesco bike to neni) co s nim chodim obcas do roboty, zo synom bikovat, na pivo a tak abych ho mohol hocikde opriet(zamok nemam) a nemusel na neho furt cumiet ale este som pokus o kradez nezaznamenal a to uz x krat prestal cely den pred robotou, celu noc pred hotelom(zabudol som), pred krcmou bezne, na detskom ihrisku bezne, dokonca som ho aj u vas raz nechal stat nezmknuty pri ceste pod pravcickou branou (syn by tam este nevyslapal a mne sa to tlacit nechcelo a neviem ci to neni aj oficialne zakazane) a zatial furt nic. ono je to asi tak ze ked sa niecoho chces zbavit alebo ti na tom nezalezi tak to vydrzi. asi lopkari citaju b-f a authory neberu…

        0 0
        • Čárlí  

          myslím, že ve tvém případě je to jen otázka času:-) Krade se všechno.. mně v HK ukradli poladěnou skládačku, zamčenou.

          0 0
    • ememem  

      no bud rad ze si nedopadol takto ,len tyc moznych az 12 rokov maximalne to fakt nechapem.

      0 0
      • kyl  

        Jako že to je málo nebo moc?

        0 0
        • ememem  

          popri tom ze niekoho len tak z pleziru dokopes na smrt ako bonus popri tom ze mu chces nieco ukradnut co ti zrovna neche dat uvazujes o tom ze 12 rokov je moc? pravdu povediac dost dobre nechapem preo to neni kvalifikovane ako lupezna vrazda.

          0 0
    • luper  

      Ja kolo zasadně nikde nenechavam ani ve sklepě nosim ho do 3 patra, pokud musím ho uzamknout mam 2cm tlustej zamek (na vyrobku napsanej panceřovanej) obdobnej co se používá na zamčení motorek s osmihraným klíčem. Je sice neskladnej, težkej,ale stejnak mam strach z kradeže. Lidi jsou kurvy. Pokud bych někoho chytl při kradeži kola zatmělo by se mi před očima a neovládl bych se nepoužít násilí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.