Cube Agree GTC 2008 - tuning nebo radši vyměnit

1 nepřečtený
  • capo

    Kolo Cube Agree GTC 2008. Popisy se různě na netu liší a dost skáče hmotnost rámu a celku a to kupodivu protichůdně…

    viz třeba (hmotnost rámu 1320, celkem 8090)

    nebo (hmotnost rámu ??, celkem 7,8kg)

    nebo (rám 1230, celkem 7,99)

    nebo (rám 1150, celkem 7,8)

    V originálu to kromě karbon klik FSA SLK bylo se sadou Ultegra SL a koly Easton Vista SL (1697g), já jsem dal karbon sedlovku Ritchey WCS, sedlo Specialized Romin a karbonový kombo (čína) (hmotnost tuším kolem 310g). V týhle konfiguraci s Look Keo pedály to má celkem 8,5kg.

    Mám ho 6. sezonu. Řeším jestli nechat a jezdit (což by bylo rozhodně nejrozumnější:)), nebo vyměnit řazení za novější (kvůli estetice – o tý je to především). Pokud bych se vyloženě chtěl plácnout přes kapsu, vzal bych karbon kola, něco jako Equatory ve stávající „akční“ nabídce.

    To je investice 4t za páky a 12t za kola a něco za galdy. Výsledek bude esteticky k gustu.

    Nicméně řeším jestli to kolo nemá špatnej základ, přijde mi totiž celkem těžký a na vině vidím asi hlavně ten rám… (sám jsem nevážil a že by se mi ho chtělo komplet odstrojovat, to nechce :)

    Další variantou je ho poslat do světa a koupit něco novějšího na lepším rámu…Ale mám pocit že investice rozdíl abych měl něco zas na Ultegře, aby to byla min řada 6700, bude 8t a více a říkám si jestli vlastně pak není lepší varianta první protože kola si můžu kdykoliv nechat a i to řazení by vlastně šlo při prodeji kola sundat a střelit samotný…

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.