• camron

    S ježděním tak trochu začínám, koupil jsem si nějakou výbavičku (cyklošortky, dres, trestry, atd.), ale ejhle, nějak mě zaskočila zima, takže šortky a dresík fakt nepadají v úvahu. Tak jsem dneska jezdil v teplákácha mikině, ale to věčné zachytávání nohavice na velkou pilu není moc košér a propocené tričko včetně mikiny taky ne.

    Takže se chci zeptat:

    1/ co vozíte jako kalhoty? A existuje něco, co by mělo třeba lépe vyztužená (zateplená) kolena (bylo mi na ně zpočátku docela zima, protože to profouklo a nerad bych si je odrovnal)?

    2/ když si koupím nějakou větrovku, tak co pod to? Nějaké fukční tričko nebo ten dres?

    Díky…

    0 0
    • Ruprecht  

      No cyklošortky a dres je využitelný skoro vždy, pokud není pod přibližně 5 stupñů. Stačí jen přikoupit návleky na ruce a nohy a vestu případně mikinu z moiry či něčeho podobného – s touto výbavou lze v pohodě jezdit od jara do podzimu. Na zimu je už třeba koupit něco navíc – bundu s nowindu( nebo něco podobného) a zimní čapáky. Pokud hledáš něco levného a funkčního mohu jen doporučit věci od Sýkory: www.cyklodresy.cz vyrábějí vše od vest přes návleky až po rukávky a nohavice a jsou ochotni vyrobit i věci přímo na míru pokud nemáš konfekční postavu :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.