• Smejči

    Ahoj, jsem nově v Českých Budějovicích. Jezdím MTB i silnici. Byla by tu parta či pár jedinců, kteří by rádi jezdili pravidelné švihy? Ať se lépe trénuje :-)

    0 0
    • MirosPikos  

      Zajdi v úterý večer na pivko k Nezmarovi. Každý úterý od změny času do změny času tam jezdí budějcká parta po tripu na pivo. Já na nikoho z nich bohužel nemám kontakt, abych ti ho dal. Údajně maj nějaký stránky, ale ty jsem nikde neobjevil. Jezdí docela dobrým tempem, třeba ti to bude vyhovovat.

      0 0
    • scalar  

      Pokud by se jezdilo opravdu svižně, přidal bych se, také jezdím sám.

      0 0
    • Soreno  

      Tak my jezdíme MTB, 1× týdně všední den (úterý, středa nebo čtvrtek) a 1× za 14 dní výlet – ve všední den je to XC a o víkendu se snažíme trochu více techniky ale nic zabijáckýho. Jezdíme na pohodu nejsme závodnící a s tímhle nájezdem km ani nemůžeme. Délka tras je kolem 50 km o víkendu i víc. Tak pokud budeš mít zájem můžeš zkusit třeba na sobotu je naplánován výlet do Vyššího Brodu na Vyklestilku a místní pěšiny přes Lipínko :-) do Vyšáku – můžu zaslat GPS trasu. Po vyjížďce se samo stavíme na půlitřík :-).

      Jinak je tu parta okolo Legend Bike, a ty mají nájezdy delší – viz. odkaz:

      http://legendmtbclub.cz/

      0 0
      • Smejči  

        Tak to bych se rád přidal, ale zatím jen v týdnu. Napište kdy a kde. Víkendy mám na 14 dní naplánované.

        0 0
        • Soreno  

          ok příští týden se ozvu viděl bych to kolem středy vyjíždíme vždy kolem 15 hod ze Suchýho Vrbnýho

          0 0
          • Smejči  

            Mám čas po a st od 17:00 a zbytek od 15:00.

            0 0
      • MirosPikos  

        Zajímavý trasy, díky za inspiraci :)

        Sranda jak jste něco hledali v Libniči v lese a jezdli mi okolo baráku. Jednou se mě tu nějaká parta ptala na památník v lese a nějaký traily (já říkám pěšiny pro srny), ale bylo to v úterý tak sem se jich rovnou zeptal, jestli jdou pak na pivo k Nezmarovi, smáli se jak jsou známí.

        Ale někdy se budu muset dokopat a na nějakou akci s vámi vyrazit. Už mě nebaví jezdit sám ty stejný trasy.

        0 0
    • Automat_1  

      Jezdíme nepravidelně a kochačku, ale přidat se k nám klidně můžeš:)

      0 0
    • robb  

      Abych nezakládal zbytečně nové téma, tak se zeptám tady.

      Kudy je nejlepší jet z Hluboké nad Vltavou do centra (třeba Sokolský ostrov nebo třeba nám. Přem. Otak.) Budějovic na silničce? Kolem Vltavy je cyklostezka, ale ta bude asi ucpána bruslaři, chodci. apod. co? Nebo po silnici přes Hrdějovice?

      0 0
      • Bombos3  

        Cyklostezka na levém břehu bývá pří hezkém počasí skutečně dost upcaná bruslaři, ale se zvonkem se tak 30–35 km/h držet dá. Zkušenost jaké to je mezi Hlubokou a Hrdějovicemi nemám. Jednou jsem jel z Hluboké na Ševětín a kvůli počasí to stočil doprava v křižovatce do Dobřejovic a dále přes Hosín a Hrdějovice do ČB. Z Hrdějovic se hezky dojede k Intersparu a pak je tam cyklostezka „B“, kterou doporučuji z velké části následovat spíše po silnici – je tam velmi řídký provoz a člověk se tím vyhne zbytečnému přejíždějí míst, kde se cyklostezka kříží se silnicí (správně by měl sesednout). Tím se celkem pěkně dostaneš k centru, které je podle mého názoru na silničce silně nesjízdné (opravdu nedoporučuji).

        Případně mohu zakreslit do mapy :-)

        0 0
      • LRRTM1  

        Přes Hrdějovice projedeš ale je tam docela provoz a úzká, klikatá silnice. Asfalt taky není zrovna prémiový. Ale přežiješ. Pokud chceš víc sportu, tak přes ten Hosín. Ale, IMHO, ta cyklostezka bude nejrychlejší.

        0 0
        • Bombos3  

          Je pravda, že ten asfalt skutečně není nic extra. Pokud pojede přes Hosín, tak bude cyklostezka jednoznačně rychlejší – Hosín je značně na kopci, takže by z Hluboké makal a pak se svezl dolů, zatímco na té cyklostezce může jet víceméně plynule a po pěkném asfaltu.

          0 0
      • MirosPikos  

        Ač nerad, viděl bych to na stezku. Pořád lepší vyhejbat se bruslařům než autům. Taky záleží, v jaký čas pojedeš. Ráno/k večeru tam je vcelku volno. Masňáci na bruslích jsou tam jen když je hezky. Ale když člověk nutně musí přes stezku a trefí špičku – tedy hromadu kočárků, psů a rozklepaných cyklistů/bruslařů a motajících se důchodců, tak to stojí za to.

        0 0
        • LRRTM1  

          Jo, to je pravda. Kolem čtvrtý jsou tam davy ale třeba kolem osmý ráno tam není skoro nikdo. Jezdívám do práce po druhým břehu, tak mám přehled :-)

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce