Ceske Budejovice - pumptrack/trail na jedno odpoledne

23 nepřečtených
  • skaj

    Ted v patek (16.6.) budu mit volne odpoledne v CB se synem (9 let). Budem bez auta v centru, budem mit trail/enduro kola. Poradil by nekdo pumptrack, skoky nebo trail (a nebo uplne jiny napad co podniknout je take vitan) kam si jit zajezdit.

    Co jsem zatim objevil:

    • Bikepark Maj – nevim jestli funguje a v jakem je stavu
    • Kolorado pumptrack – tam jsem popravde uplne nepochopil, zda si tam muze verejnost prijit zajezdit, a pokud ano, tak kdy (samozrejme zaplatit vstup neni problem)

    Klidne i nekam kousek dojedem (ale treba pumptrack Hluboka se mi dle mapy zdal 10km tam a 10km zpet, a to uz by se mi nechtelo) Za tipy predem dik!

    0 0
    • Vrci  

      Máj funguje. Trochu zarůstá trávou, ale břízy tam ještě nerostou. Po dešti samozřejmě louže v kolejích.

      Funguje a v lepším stavu je Mokré (to je z Máje přez kopec). Víc bohužel jako žiletka neznám.

      Pumptrack Mokré

      Litvínovice – Mokré, Česko

      https://mapy.cz/s/rofemerera

      0 0
    • Marshall  

      Kolorádo vlastní kamarád, je to fajn kluk. Stačí jim napsat na IG, rádi odpoví. Je to i pro veřejnost samozřejmě. Záleží na domluvě.

      0 0
      • MirosPikos  

        A nebo rovnou domluvit s Bahym trénink :) jak mláděte tak táty.

        0 0
        • skaj  

          To kdyby bylo v Plzni, mel bych radost. A na trenink bych chodil, potreboval bych ho jako koza drbani:) Kazdopadne diky za tip, ale v principu nechci nikoho moc otravovat, kdyz je to takhle narychlo (a jeste samozrejme nejiste, nevim kdy presne atd.)

          0 0
    • ZDRI  

      Kolorádo je fajn, hodně tam naučí, známí tam jezdí s dětmi také. Navíc kousek od centra, po cyklostezce kolem Vltavy

      Ale chce to dopředu domluvit/zare­zervovat, odpoledne už tam bývá docela plno: Kolorádo ČB

      Pokud by se Vám chtělo přeci jen kousek popojet, bezvadně vyblbnout se dá i nad Boršovem, ale taky je to cca 10+10 km po nové asfaltové cyklostezce, navíc z návsi „kousek trochu“ do kopce… Výhoda – za ušetřené peníze se na trase v Boršově skvěle najíte U Marešů – luxusní domácí pizza (pec na dřevo).

      0 0
      • skaj  

        Dik, web jsem samozrejme nasel, jen na patek tam neni v kalendari pro verejnost nic (respektive ono tam nikdy neni nic pro verejnost:( ) Takze netusim, jaky je „normalni“ rezim. Pojedu kolem, a kdyz tam nekoho objevim, zeptam se a eventuelne zajezdim? Nebo kdyz neni nic v kalendari, nikdo tam proste nebude…

        Dik za tip na Borsov – ale ten samy dotaz – na webu pisi vstup po dohode. Fakt je to tak, nebo je to otevrene pro verejnost?

        Pro pohorsujici se nad ohrnovanim nosu nad najezdem 24km jeste jednou – jedu s klukem 9let, mam par hodin a chci si maximalne zajezdit. Ne brousit na enduro kolech asfaltovou cyklostezku ve meste po rovine, pak mit pul hodku na jezdeni v miste a jet zpet.

        0 0
      • MirosPikos  

        Kdy si byl naposledy v Boršově? Co jsem tam byl na jaře, tak je to v dost dezolátním stavu. Rampa ležela zbořená. Zarostlý, bordel…vlastně byl průjezdná jen jedna lajna o ničem.

        0 0
        • ZDRI  

          Já tam bydlím, pravidelně chodím kolem se psem :-)

          Ano, startovací dřevěná rampa je zbořená. Stav nic moc, ale skoro každý den tu někdo jezdí, po cyklostezce sem pravidelně dojíždějí i bikeři z ČB. Sám tohle nejezdím, kvalitu nedokážu posoudit. Pokud to někoho zajímá, mohu večer cvaknout pár aktuálních fotek a hodit je sem.

          Skaj Je to normálně volně přístupné.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.