• Black knives

    Zdravím všechny se rozhodli podpořit čembu,a ptám se,kdo jste tady z Ostravska?

    0 0
    • Andrzej  

      myslim ze tolik nas nebude, tak se hlasim aspon ja

      0 0
    • goofy  

      Ja teroreticky jo, ale este mi neprislo vyrozumeni, tak kdovi, jestli jsem neposlal penize na blby ucet :-D

      0 0
    • pitos  

      Zatím ne,je to ale pravděpodobně jen otázka času.

      0 0
      • faster  

        hm ja taky ale nikde sem sem se nehlasil,měl bych? :-)

        0 0
        • Black knives  

          To si musí zvážit každý sám za sebe.Já různé chodníky buduju už veeelmi dlouho,ale nikdy jsem neměl chuť řešit to na ofic.místech.

          0 0
        • Andrzej  

          jako myslis, jestli by ses mel prihlasit do cemby? :)

          0 0
    • dav33  

      to víš, že se nás tady pár najde.....

      0 0
    • Andrzej  

      nechce se mi zakladat novy dread, tak to napisu sem: asi v nedeli se chystam na 1 den na martinske hole, rano jede jakysik rychlik budatin do ziliny, pak bych jel na kole az pod kopec a z vesnice turie na velku luku a na kole zpatky dolu. je to narocny vyslap, ja to chodim vetsinu pesky, sjezdik je nadherny, zatim jsme vicemene domluveni 2 lidi, ale kdyby se nekdo chtel pridat tak nebudem proti (prece jenom medvedi budou mit vetsi vyber k obedu:)

      0 0
      • fluider  

        Som zo Žiliny a keď prídem na víkend domov, tak skoro vždy idem cez Turie na Martinky. Ale ak mám dosť času a je dobré počasie, tak z Martiniek (od vysielača) pokračujem po turist. chodníku na Minčol (smer sever) a odtial na Polom (smer sever) a z Polomu buď super zjazdom do Strečna alebo po asfaltke do Stráňan a okolo vodného diela do mesta. Je to perfektný okruh, miestami treba niesť bike, niekedy 3min inde aj 100m dolekopcom. Škoda, že tento víkend neprídem, pripojil by som sa. Tak si to tam užite.

        0 0
      • goofy  

        Jej. V nedeli uz jsem sliboval ucast na turnajku ve fotbalku :-/

        Ale kdy uz to tu je, tak v sobotu jedeme Vorexaci do Mostu u Jabla a pak hrebenovkou na Cantorku. Nechcete se nekdo pridat? Oni jsou chrti, ale ja neskutecny hlemyzd, takze tempo bude snad turisticke :o)

        0 0
        • Andrzej  

          v sobotu budu mit nejspis „rodinne povinnosti“ :( ale jak v nedeli vyjde pocasi, tak by to mela byt pohoda, zadne honeni do kopcu apod. asi si vezmu do batohu pivko, na batoh chranice…

          0 0
          • goofy  

            No taky se nechci v tu sobotu prave nikde hnat, tak je asi necham odjet a pak nekde po ceste sjedu drive dolu. Stejne budu muset byt rychleji doma. Nevis o nejakem peknem sjezdiku z toho hrebene dolu? Nekde pred Cantorkou? Tam to totiz jeste nemam moc projete…

            0 0
            • pitos  

              Pěkných sjezdíků před tou Čantorkou asi nebude. Podle mě jsou dvě možnosti: 1.(ta lepší)vyjet na tu Čantorku a od tama už je to o něčem jiném.Třeba modrá a pak červená ať už do prava či leva do Nydku. 2.Dát si sjezd už od V.Stožku po žluté,červené na Filipku a od tama dále po žluté na Loučku a dolů. A když už budeš na tom V.Stožku tak nezapomeň dát sjezd z vrholu po modré,docela mazec.

              0 0
              • goofy  

                No obe moznosti znam. Ja jenom jestli tam neni nahodou neco jineho. Toz mozna zkusim neco objevit, jinak to natahnu az na Cantroku, no.

                0 0
    • Black knives  

      A jak se stavíte ke stavbě jednomužných chodníčků,sta­víte,nebo jen jezdíte?Já za sebe mám letos odmakáno cca 250 hodin na stavbě,a ůdržbě trailů..

      0 0
      • dav33  

        ty bláho, tolik nemám odježděno a kde pak mám mít čas na stavění :-)

        0 0
      • goofy  

        Zatim nestavim, pac to mam ke kopcum pomerne daleko. Tady u nas je placka. Ale neco malo jsem tu postavil. Neco se chystalo delat v Rece, ale pak se nikdo neozval a zas to padlo…

        Ale ty tvoje chodnicky na Skalicaku jsou prej luxusni, povidal Andrzej. Nekdy to tam budu muset zajit omrknout, jestli dovolis :o)

        0 0
        • Black knives  

          Jsem jednoduše k sehnání,mám kontakt,i tel.na mých web.str. www.bc-cyklo.com Jen je potřeba mi zavolat,jsem docela vytížený,a kopec je jezditelný jen za sucha,je z jílového podkladu.Za mokra jasná samovražda.A tady nejde o to,že jsem vytvořil ilegal(i když s tichým souhlasem…)park freride charakteru,ale o ty spousty hodim s pilou,a mačetou,a cepínem,místo krumpáče,na ůdžbě normálních bikerských chodníčků.Ty jistě,neudržované rychle zarůstají.

          0 0
          • Black knives  

            Mimochodem,jsem nožíř,a na těchto jednomužných chodnících jsem vyladil vercajk,tj.mačety,a další věci.Vývoj v terénu.Mám na nořířských výstavách,kde vystavuji své dílka(Praha,Brno,Pří­bram) takovou hlášku.„Dělám,a vyvíjím nářadí pro práci,tak,aby mě co nejméně sralo!“

            0 0
            • goofy  

              Jo takhle… No tak to semtam udrzuju. Jako ne ze bych prawidelne wozil macetu w baglu (stejne zadnou nemam), ale proste kdyz je nejaky singlik zarostly, tak tam vy vetvicky trochu proskubu.

              0 0
      • Blackbiker  

        Zdarec, o Čembě moc nevím – jen taky bych se rád snažil udržovat některé traily a singletracky. Každopádně uvidím zda se zařadit pod Čembu, říkám, zatím o tom nic nevím. Jinak tohle to bylo na Skaličáku a tak si říkám že by ten pařízek zasloužil-tzn. Chci z toho udělat jumpík:-). www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…

        zatjal B.

        0 0
        • Black knives  

          A to možná nevíš,že Skaličák jsem postavil já..

          0 0
          • Blackbiker  

            No právě že tohle mi došlo už dřív Black knivesi-každopádně fakt hodně dobrá trať!:-)díky ti za ni!

            0 0
            • Black knives  

              No,jsem počítačový neandrtálec,a nick Black mi ta bedna nechtěla pustit.Mám papír na výrobu nožů,a to je moje značka Black-knives,ale Black je moje trempská přezdívka už 25let…A to je ve finále jen anglická verze mého počeštěného německého příjmení…Ale ke kolům,pojezdit se tady u nás dá docela fajn,a to nejen na „kopci“

              0 0
              • Blackbiker  

                Jasně Mr.Schwarzi:-),www.bc-cyklo.com/ jsem už prošel:-),každopádně mi kdyžtak hoď nějaké info o Čembě na mail.Teď budu sice služebně tejden pryč ale after worktrip se na FM a Beskydech budu zase pohybovat.Teda jak jinak než na biku:-)

                0 0
          • ota  

            i když nemám nato ,abych sjel a hodnotil všechno,musím smeknout,opravdu se ti to tam povedlo.postavené opravdu s citem,zvláštní je,jak trajlíky zapadnou do okolní přírody.já tam byl prvně a od Morávky se už snad jinudy vracet nebudu.díky!

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce