• Trollix

    Zdravím , v poslední době jsem to začal brát s kolem vážně a chtěl bych poradit…a to s celkovým tréninkem pro cyklistiku ale i získání nějáké fyzičky.

    Četl jsem toho v těhlech tématech mraky po internetu ale problém je v tom že se kua nikde nikdo na ničem neshodne , možná v tom že by se mělo jíst pravidelně…a to je asi vše…

    Snažil a snažím se s přestávkami cvičit už delší dobu ale bezvýsledně…ale ne z toho důvodu že by se mi nechtělo nebo byl línej ale protože si najdu na netu ,,osvědčený cvičení´´ ale po měsíci si přečtu na jiný stránce že mi tyhle cviky ničej tohle a támhleto atd.

    Jídlo bych řekl něják nehrotím…jím normální věci…nepřežírám se sladkým , mastným atd…

    Chodil jsem běhat asi dva měsíce v kuse mi to vydrželo , už jsem cítil i zlepšení ale zas mě pro změnu začaly bolet kolena že jsem neudělal ani dřep…tak jsem toho zase nechal…ale chci už zase začít.

    Nevím ani jestli mi dokážete s tímhle poradit, vím že je to celkem obsáhlá otázka ale kde jinde bych se zeptal..:/

    Prostě bych potřeboval něják shrnout co dělat , co nedělat, co cvičit , co necvičit- v jakých časových intervalech atd. abych se trošku zlepšil v ježdění ale i ve všem ostatním..jsem ochoten dělat snad cokoliv.

    Díky všem..

    0 0
    • bagr84  

      Přečti si tohle, tohle nebo tohle a neuděláš chybu.

      0 0
      • Trollix  

        Jo , o Bibli jsem slyšel…no vypadá to že budu muset co nejdřív zjistit kde ji někde v okolí prodávají abych mohl začít …:D prostě se musim zarejt do jednoho stylu trenigu a ne v průběhu zjištovat že dělám půlku věcí špatně :D Díky…

        0 0
      • blaf  

        Vojtechovsky se da procist i na netu, ale me teda az tak moc nedal, ten Friel je podle me mnohem lepsi, hlavne ohledne planovani treninku, popis jednotlivych motivu je u Vojtechovskeho ok

        0 0
        • Trollix  

          Ok , podívám se na tohle a při tom budu shánět toho Friela :)

          0 0
        • bagr84  

          Bible je nejvíc. Pro někoho to ale může být až moc obsáhlý. Vojtěchovský mi zase přijde až moc zjednodušenej. Nejlepší je přečíst si všechny :)

          0 0
      • Trollix  

        Ještě se zeptám , záleží u té bible na vydání / edici ?

        0 0
        • bagr84  

          Zalezi, porad to doplnuje, ale ktera je posledni vazne netusim.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.