• xentar

    S manželkou jsme se rozhodli vyrazit s naším cyklokamarádem na cyklobraní – žena pojede 3é, já chci zkusit 60 km. Ale mám z toho samozřejmě respekt, tak se chci zeptat, co všechno ideálně s sebou

    Moje kolo je stevens cross x4 www.stevensbikes.de/2006/index.php?… najeto celkem cca 1000 km, nové pláště, SPD pedály

    Manželka jezdí Author Airline www.author.cz/…4&pid=556662 najeto ± stejně

    1 – náhradní díly 2 – pití 3 – tyčinky/gel

    a jestli máte nějakou radu na trénink (jsou to dva týdny), tak prosím sem s ní

    Anketa: Máme šanci dojet?

    0x
    0%
    0 0
    • JancA  

      ahoj,nejdriv jsem si myslela,ze si nekdo dela srandu…pred dvema lety jsem mela i z takovyho zavodu respekt.Teď mě to moc neláká a upřímně bych Vám to nedoporučila – je to úplně po rovině a bude tam spousta tupců, kteří by vás mohli sestřelit nebo nějak ohrozit, hlavně po startu…Bejt váma, jedu na nějakej závod, kde startuje míň lidí a převýšení je aspoň 600 700. Bude se vám to líbit, dáte si do těla, ale ta rovina, těžko říct. Jinak vemte jen duši, pumpu a montpáky, jeden gel a pití, stačí bohatě:)

      0 0
      • xentar  

        ne, fakt si srandu nedělám, kolem 50 km mám za sebou jen asi 5 vyjížděk, z toho tři v hornatym terénu – 1× jizerky, 2× podyjí. Víkendy jezdíme tak 30 km za odpoledne na pohodu. Manželka kopce nesnáší, mně roviny taky nevadí, prostě chceme mít v životopisu zářez – účast na cyklistickém závodu :) Navíc máme oba trekkingový kola – tudíž na velký kopce a terén to není :(

        0 0
        • Beeda  

          Janca je uz women ELITE, tak vas odrazuje, ona si jede Sudety:-), ja si myslim ze, ze zrovna tento zavod je pro vas vhodny. Dal bych si akorat pozor na srazeni nekde na trati, ale to se muze stat i v narocnem terenu. Takze, Manzelce doporucuji kochani se krajinou, vinicemi, ochutnavkou burcaku a opalovanim v cili.

          Tobe o vikendu so/ne 3h vejlet na pohodu.

          • pondeli: lehce hodinku nakole treba pro rohliky/doprace,
          • ut: zkus dat 2–5 5min intervaly, kdy jedes tempo (ne max s jazykem na brade) a 20 min volneji celkem do 3h,
          • st: pohodu 2h
          • ct volno
          • patek rozjeti vplne 1h, s 2× 3–5min tempo jako v ut :-)

          Ale zadne zazraky necekej, tak se na „pripravu“ klido vyprdni a jed to s manzelkou. Teren na treka v poho, akorat pozor na 3km pisecny usek – bacha na zaboreni.. B.

          0 0
          • xentar  

            díky moc, bohužel ais nebudu mít tolik času na trénování, takže teď o víkendu zkusím jen 60 km volným tempem (18–20 km/h), abych zjistil, jak to na mě bude působit. a díky za upozornění na písek

            0 0
    • pajasimi  

      já bych si vzal „energii sbalenou na cesty“

      0 0
      • xentar  

        :-) nezapomeň, že radíš člověku, kterej pojede sůvj první závod a na kole jezdí teprve druhou sezónu… navíc čokotatranka se může roztýct a pak bude děsně patlat

        0 0
        • Lin  

          No ja vas se zenou uplne chapu, taky bych se svedomite pripravovala:). Holt pro nekoho je zavod 50km po rovine, jiny ma jine ,,cile,, :)

          0 0
          • xentar  

            až budu mít naježdíno a nový XC kolo, tak kildně zkusim závod v horách, do té doby budu rád, když do stereotypu práce, práce, práce, 30 km na kole, práce zařadim něco „náročnějšího“ :)

            ale díky za uklidnění

            0 0
    • Stancek  

      Klidne jedte, ted uz nejakej extra trenink nevymyslite, ale 60 km s nenarocnym profilem se ujet da i bez extra treninku. Jedte na pohodu, pro pocit ze jste to „dali“ , ten je taky dobrej. Na startu radsi dozadu, at vas nejakej ambiciozni radobychrt v postartovni tlacenici nesestreli, rozumne rozvrhnout tempo, ze zacatku se spis setrit a podle stavu telesne schranky a zbyvajicich kilometru se da i pridat, kdyz citis ze to jde a da se dojet docela komfortne. :-) Vim o cem mluvim, prvni MTB 50ku jsem jel kdyz jsem mel kolo asi 3 mesice a najeto kolem 800 :-) Z vercajku klasicky pumpu, dusi, lepeni, montpaky, nytovacku a multiklic. Z kola sundat svetylka a tak, ono v te zavodni euforii je klidne ztratis a ani si toho nevsimnes. Piti staci jeden bidon, beztak budou po trati obcerstvovacky, tycinky a gely pokud nejste zvykli nebrat, kdyz tak pro sichr do dresu mysli, ale stejne to dovezete do cile, jidlo bude po treati urcite taky. Hodne stesti a pak napis jak jste dopadli.

      0 0
      • xentar  

        díky moc, na start určitě dáme pozor, rada o blikačkách je taky praktická, takže s ejí budu držet. A až (jestli) to dopadne,t ak se určitě pochlubim. mám vlastně dva cíle: 1, dojet 2, nebejt úplně poslední :-)

        0 0
      • xentar  

        tak jsme dopadli :-) žena: trať 33 km, pořadí 42, čas 2:05:26.3, průměr 15,8 já: trať 66 km, pořadí celkem 327, pořadí v kategorii (19–29) 52, čas 3:32:56.4, průměr 18,6

        díky všem tady, co mě podpořili. díky kupě štěstí (žádný defekt) se mi povedlo splnit oba cíle – dojet a nedojet jako poslední :-) vzhledem k počtu chyb, který jsem udělal (přepálenej začátek, pití s bublinkama, blbě nastavený kufry=křeče do lejtek půl cesty), to dopadlo pro mě naprosto neuvěřitelně. fakt díky :)

        0 0
        • Hynas  

          Parádní výsledek…gratuluju :o) Já měl idiotskou smůlu, díky před závodem nepřezuté unikavší duši na zadním kole jsem musel za dvacátým kilometrem po průjezdu Galgenbergem (vinařský kopeček v Rakousku) měnit duši…čímž mě předjelo asi stopadesát lidí…a pak jsem to těžce stahoval, ale nakonec to na lepší než 116. místo nestačilo. :o)

          0 0
          • xentar  

            díky – musím říct, že když jsem viděl popadaný cyklisty, lidi měnící duše nebo nýtující řetěz bylo divný… já naštěstí až po závodě zjistil, že jsem vyrazil bez pumpičky :)

            jinak na konci závodu jsem ještě zvládnul zaspurtovat – a pka jsem ležel snad 20 minut na zemi, nemohl jsem vůbec nic, na mě padaly tácky, někdo mě pokydal rejží a já se ani nemohl zvednout :) ale ten pocit byl úžasnej.

            picasaweb.goo­gle.co.uk/ota­kar.schon/Cyklo­bran jo, kdyby měl někdo fotky se závodnicí s číslem 743, tak moc prosím, manželku nikdo nevyfotil a byla z toho smutná – v oficiálních fotkách jsou naši kamarádi, ale ani jeden z nás :)

            0 0
            • Stancek  

              Dobryyy clovece :-) Gratulace, jen tak dal. Jeste s tou pumou, aspon Jsi ji neztratil, me nez napadlo ji v drzaku jeste pojistit stahovacim paskem jsem na takovych akcich dve ztratil :-D

              0 0
              • xentar  

                díky, ale myslím, že budu muset nejdřív začít pořádně trénovat, jinak nemám v žádnejch kopcích šanci, v nejhorším zas za rok s cílem zlepšit si průměr

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.