Brzdy BR-M485 a kotouč XT SM-RT76 hloupost??

11 nepřečtených
  • Frisbee

Ola bikeři. Uvažuji o koupi nových kotoučů. Zajímal by mě Váš názor na spojení těchto brzd, které vlastním a kotoučů XT. Vzhledem k tomu, že jsou to brzdy z nižší řady, mám trochu obavu.. Půjde to k sobě?? Moc díky za rady.. Nebo je to úplná hloupost??

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • kali222  

pujde to k sobe,ale zrovna 485 bych ja osobne nekupoval O:) ikdyz pominu asi zajimavou cenu. jina vec je, ze opravdu hodlas koupit jen nove rotory.

0 0
      • Frisbee  

Je pravda, že ty brzdy nejsou zrovna to nej co se dá sehnat, ale nechal jsem se před rokem zlákat od kamaráda a taky cenou.. Na druhou stranu nemůžu říct, že jsem s nimi nespokojený! Jen jsem si říkal, že nové kotouče by mohli vypadat skvěle – dělám „rekonstrukci“. Pak sem jseště přemýšlel nad něčím dražším jako třeba Hope floating..??

0 0
        • Vilém  

Hope? Vzdyt by ty kotouce byly drazsi nez brzdy:)

0 0
          • roud  

to sice jo ale co hope sou skvělý kotouče tak proč ne brzdy může klidně časem vyměnit…

0 0
            • Vilém  

To kazdopadne.

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
          • Frisbee  

Uznávám, že cena brzd by byla zastíněna cenou kotoučů, ale myslím minulý týden prodával kubad Hopy po 6stovkách za kus.. To se dobrý pořízení, kdybych to neprokoučoval.. :D

0 0
        • jonti  

Kdyz je mas tak neni co resit, XT jsou pekne kotouce a fungovat to bude dobre.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.