• Svět videa

    Vím, že threadů s podobným tématem je tu už několik, tak se předem omlouvám, že zakládám nový. Někteří zde psali, že jim začíná bolet koleno až po určitých ujetých km. Já mám ale opačný problém, prvních 25–30 km koleno bolí a pak z ničeho nic přestane a bolest se už při vyjížďce nevrátí, až zase druhý den když sednu na kolo. Není to nějaká výrazná bolest, dá se to snést. Navíc nevím ani z které části ta bolest jde, připadá mi, že cestuje, někdy je to z vnitřní čísti kolena, jindy zase z vnějšku… má někdo něco podobného?

    0 0
    • maxtor  

      Dopředu uvádím, že to co napíšu, je možná naprostý blábol – vycházím jen z vlastních zkušeností:

      Přestě tyto příznaky, které popisuješ, mám někdy (a v poslední době celkem často) taky. Všiml jsem si ale, že nejvíc se projevují ráno (jezdím do práce 14 km na kole) a tehdy, když jsem unavený a sednu na kolo. Taky to není nic závažného – dá se s tím jezdit, ale bolest to je (většinou zepředu obou kolen, ale někdy i zevnitř). Taky to po nějaké dávce km přestane a necítím, že by mě bolely kolena po nějaké ostré vyjížďce nebo větší námaze. Když se ale dobře vyspím a jsem odpočatý, bolest necítím.

      Alespoň v mém případě myslím, že tohle je prostě jen únava – aspoň doufám…

      0 0
      • tiru  

        musíš to brát – NĚCO ZA NĚCO – myslím tím, že sportovci to odnesou kolenama, opilci ledvinama atd… :)

        0 0
      • nobody  

        já mám něco podobného, ale zjistil jsem když se rozjíždím dýl a fakt pomalu (na relativně těžší převod a nízkou kadencí, ale ne silově), tak mě kolena nebolí. Nemůžu si dát hned ze startu vysokou kadenci, ale opatrně rozhýbat.

        0 0
      • jipík  

        Já když ráno vstávám, tak mě bolí celé tělo, ale vstanu, jelikož musím, jsou tací co už nevstanou. No a občas zajedu do Pelhřimova, jestli už postavili to krematurium :-)

        0 0
        • maxtor  

          JJ, ještě jednou budu vzpomínat, jak mě sem tam pobolívala kolena, když jsem se blbě vyspal. Doufám, že to té doby bude sada Ritchey WCS obsahovat i carbonové stařecké hole:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.